Јеванђеље Помиритељево

Day 4,899, 12:27 Published in Serbia Serbia by Kheshig

Напомена: немам скриншотове осим оних које сам окачио. Свим догађајима сам био сведок, ко жели може да се распита о истим, док дотични може скринштотовима да оповргне, пошто видим да има све лепо документовано.

Пре свега да напоменем да је ово мој лични став, не званични став владе Србије на челу са председником Марком Живанчевићем.

У чланку Помиритеља Србаља могли сте видети пре свега реалну и неутралну перспективу догађаја од Рашке до Источне Србије. Могли сте прочитати да је Источна Србија освета за Рашку, као и да је деловање дотичног између та два догађаја инспирисано злоделима опозиције док је Помиритељ водио државу уз крајње напоље.

Сада можете прочитати скраћену и острашћену верзију догађаја прљете на власти, који чучи на каналима и спречава Помиритеља да праведничком руком води народ у нове победе.Дотични Помиритељ је водио Србље у периоду од децембра до марта. Како и сам каже, није било озбиљне саботаже војних операција, осим стандардних контраша којих има у свакој власти.
Што се тиче конгреса, листајући законе, нисам видео да је неки закон био трол закон у виду донације или постављања НЕ без консултације Министарстава одбране и председника.
Нисам ни приметио тежак спам на државном зиду, а поготово нисам приметио тешке увреде и бљувотине од стране опозиције.

Нека ме Помиритељ демантује скриншотовима трол закона и увреда на државном зиду, верујем да све то брижљиво чува. Ја их нисам пронашао.

До тад, нема саботажа, нема организованог и намерног тенковања опозиције, нема увреда на државном зиду.


Какав је Помиритељ као опозиција?


Још садашњи председник Живанчевић није поштено спустио гузицу у још врућу фотељу коју је брижљиво угрејао Помиритељ, исти је подигао диктатуру. На каналу еСрбије је кукао како би подигао диктатуру али нема новца; након што су му играчи новац обезбедили, по његовим речима, није имао куд јер новац нису хтели назад, па је мученик тај милион морао да искористи у сврху диктатуре. Наравно, изгубио је.

Недуго затим, покренуо је опозив председника, јер није било ажурираних наређења. Други је покренут због бановања МУП орга (ајде то и да разумемо).
У претходна два месеца било је прегршт саботажа конгреса у виду донација на МУП орг које су оштетиле НБС за преко 1,5 милиона динара. Врхунац саботажа је покретање закона о природном непријатељу на Албанију, који је покренут без консултација министра одбране и председника еСрбије.

За све то време, Помиритељ није гасио рејџ мод на каналима. Пљуштале су увреде на каналу еСрбије, које бих вам радо проследио али се плашим банова.
Ево вам само мали део обрачуна са људима који су се безуспешно договарали са њим, и подршку за свој пројекат нашли у тренутној владајућој гарнитури.


Одговоран и помирљив тон Помиритеља на јавном каналу еСрбије

У једном тренутку, Помиритељ је избацио председника са канала Скупштине без оправданог разлога. Такође је ускратио приступ гувернеру Белобрадом књизи финансија, јер по његовим речима „власт је безобразна што не открива ко је написао чланак МУП-а“. Стога су направљени нов канал Скупштине и нова књига финансија, независно од праведничког гнева Помиритеља.
На новом каналу Скупштине Помиритељ се није заустављао. Након што је поменут под именом „Сања“ за које је изрекнута опомена, Помиритељ се јако узнемирио па је почастио колегу конгресмена увредама, које сте могли прочитати овде.

Такође сам ја био мета праведничког гнева Помиритеља на каналу Скупштине:


Конструктивни дијалог на тему Пословника Скупштине

На крају је, оптерећен тешким увредама на свој рачун, Помиритељ својевољно напустио канал Скупштине, након чега се појавио само да објави да Српска саборна странка неће трпети тешке увреде на рачун Помиритеља и да њихов посланички клуб напушта рад Скупштине. Од тог момента увреде и расправе су утихнуле, као топови 11. новембра 1918. године.

Помиритељ своје излагање завршава са борбом у Источној Србији. Међутим, његово ударање против наређења има дугу историју у претходна два месеца. Са налога Страле IV Препоштени који је зајахао почетком првог мандата Марка Живанчевића, активно је ударао против наређења у тренинг ратовима, док је ратове против Хрвата углавном игнорисао. Најбољи пример војне саботаже дотичног Помиритеља видимо у авио рунди, коју је према наређењима Румунија требало да добије. Међутим, као прави патриота, Препоштени Помиритељ је сасуо колико је могао, само да Србија добије омражене Румуне.


Ударање Препоштеног за мајку СрбијуНаравно, ово је само искривљена и нетачна верзија догађаја острашћеног и гузобољног представника власти. Сигуран сам да ће ме Помиритељ оштро демантовати доказима који побијају моје тврдње да су се догађаји одвијали на описани начин, али и пружити доказе да је опозиција у његова последња три мандата радила још гнусније ствари, стога правдајући његов праведнички гнев.

Ипак је Помиритељ човек пре свега, који ће након што вас је пљунуо у лице први пружити руку помирења, захтевајући притом да му дате извињење што вас је пљунуо. Увек доследан, моралан и ослобођен окова комплекса обичних смртника.

Живео Помиритељ! Живела Србија!