[Ugac] Кандидатура за ИМПЕРАТОРА еСрбије !!

Day 4,641, 01:17 Published in Serbia Serbia by Ugac II


- Решио сам да се поново кандидујем за место председника еСрбије и свима покажем ко је једини и прави ИМПЕРАТОР у еСрбији !!

- Не бих превише губио време на представљање јер ме сви на целом ерепублику а посебно у еСрбији одлично знате али ипак ћу представити себе укратко најбоље што умем а онда прећи на то какве све планове имам.- Што се државних послова тиче иза мене стоји велико искуство и резултати у обављању истих. До сада сам 4x већ био Председник еСрбије и сва 4x еСрбија је имала све ресурсе а непријатељи су били побрисани са мапе. Сама та чињеница којом нико други сем мене не може да се похвали да имамо све ресурсе и да су непријатељи побрисани је знак да сигурно нешто знам и вредим.

Више о тим резултатима можете прочитати у ова два чланка:

1) https://www.erepublik.com/en/article/zavr-scaron-no-obra-anje-predsednika-esrbije-ugac--2326608/1/20
2) https://www.erepublik.com/en/article/-1344-2681640/1/20

- Такође обављао сам много државних функција од којих добар део нисам ни запамтио (нисам записивао оне функције где сам обављао помоћне послове због мањка времена већ само оне званичне и главне) и са сигурношћу могу да кажем да сам најдуже од свих био на челу еСрбије у разним владама и да сам најстручнији да водим еСрбију.

Нешто више о функцијама које сам у прошлости обављао:

50x PP - (Акциони Покрет)
50x CM - (еСрбија)
4x CP - (еСрбија)
6x MES - (еСрбија)
3x MUP - (еСрбија)
9x MOFA - (еСрбија)
2x MOD - (еСрбија)
6x PM - (еСрбија)- Сада бих прешао на то шта ћу све урадити уколико ми укажете ваше поверење на ЦП изборима и какав ће ми бити састав владе еСрбије јер ја ништа не желим да кријем као сви остали већ ћу вам све унапред рећи а познат сам овде на ерепублику са свима који су били у контакту самном као човек од речи.

1) Прво што ћу урадити по ступању на своју дужност је разрешење дужности Гувернера еСрбије – Страхињић III некима познатијег као Мустафа или Сања. Његов лош рад на пољу економије грађани еСрбије више не могу да издрже. За 6 месеци његовог рада на позицији Гувернера (Министра Економије) нисмо добили никакве ресурсе сем ресурсе оружја. Ради се о човеку за кога се везују бројне контраверзе почев од тога одакле му нешто мање од 2 милиона РСД за поделу у својој странци до тога да никоме не жели да објасни зашто је променио чак 4 странке и зашто је банован најмање 3x. Да ствар буде још гора еСрбија има никад мање ресурса и потпуно је очигледно да и поред тога што има транспарентан рад у погледу бројања сваког динара човек не уме еСрбији да обезбеди ресурсе за производњу и зато многи грађани еСрбије узимају држављанство Ирана,Русије или Португала. Одлазе само због економије.

2) По преузимању Народне Банке Србије поделићу свим грађанима еСрбије који се за то буду јавили у чланку Владе еСрбије једнократну бесповратну помоћ у износу од 12,000 РСД. Ово ће бити само један мали симболични гест којим ће се еСрбија искупити грађанима и надокнадити им део губитака због тога што услед кризе где немамо ресурсе за производњу хлеба,авиона и кућа сви имају велике губитке.

3) Настојаћу на томе да поново обезбедим еСрбији ресурсе а оквирни план за то већ имам само га нећу откривати да га неко други не би присвојио и применио га. Само бих напоменуо да је еСрбија прва земља на ерепублику која је имала све порезе од 1% и све ресурсе а при томе имала и редован прилив на НБС већи од 400,000 РСД а све то у мојим мандатима и да то говори колико се разумем у економију ове игрице. еСрбија је 4x у својој историји имала све ресурсе од тога 2x када сам био председник, 1x премијер и 1x министар спољних послова.

4) Постепено ћу прекинути кружење разних земаља по територији еСрбије и убудуће ћемо кружити по територијама наших непријатеља или савезника а оно што је главно је да наше оригиналне регије буду нетакнуте.

5) Уколико за време мог мандата будемо имали саботаже у конгресу само зато што сам ја ЦП и друге странке могу очекивати исто од нас у њиховим мандатима. У саботажу не рачунам опозив председника, то је легитимна ствар и ту еСрбија ни на који начин не испашта.САСТАВ ВЛАДЕ еСРБИЈЕ за ИМПЕРАТОРСКИ месец Август:

Председник еСрбије: Ugac (испред Акционог Покрета)

Заменик председника еСрбије: nele7 (испред Акционог Покрета)
Стручни саветник: Veritas Triumphus (испред Уједињене еСрбије)

Министарство одбране еСрбије: ULTRASERB1. (испред СЈЕБ)
(Биће му понуђено то место у случају моје победе због тога што је једини он радио озбиљан посао у влади еСрбије до сада, уколико не буде желео да учествује у раду имаћемо адекватну замену)
Саветник: NesalomivSRB (испред Акционог Покрета)

Министарство спољних послова еСрбије: Free Area (испред Уједињене еСрбије)
Заменик министра: Aca Djekic II и Radigast (испред Акционог Покрета)

Министарство економије еСрбије: NesalomivSRB (испред Акционог Покрета)
Заменик министра: VatreniOrao II (испред Акционог Покрета)

Министарство образовања еСрбије: Belii B.(испред Акционог Покрета)
Помоћници министра: P4k1to, Markinjo Di, Nikola469 (испред Акционог Покрета)
Стручни саветник: Dio Crweni (испред Акционог Покрета)

*О свакој евентуалној кадровској промени у влади еСрбије бићете обавештениЗа сам крај бих желео унапред да се захвалим свима који ће гласати за мене !! 😃

ЖИВЕЛА еСРБИЈА \o/ \●/
Са поштовањем ваш,
Император Угац \o/ \●/