ЧАСТ 20,000 рсд и ВЕЛИКА ПРОСЛАВА Топ1 МЕСТА \o/ \●/

Day 4,612, 09:21 Published in Serbia Serbia by Ugac II


За сам почетак би желели да обавестимо све грађане еСрбије да је АКЦИОНИ ПОКРЕТ после нешто мање од 5 година поново топ1 странка по броју чланова у еСрбији !!

На прсте једне руке се могу набројати странке које су од постанка еСрбије биле на топ1 позицији и сви чланови Акционог Покрета треба да буду поносни што припадају једној овако великој странци.Тим лепим и радосним поводом АКЦИОНИ ПОКРЕТ дели сваком новом члану 20,000 рсд а сваком старом члану 15,000 рсд, потребно је само да се јавите у коментару чланка.

Онај ко још увек није члан АКЦИОНОГ ПОКРЕТА може се учланити преко следећег линка: https://www.erepublik.com/en/party/akcioni-pokret-2793/1

ОВА ПОДЕЛА ТРАЈЕ НЕОГРАНИЧЕНО !! \o/ \●/


- Свим грађанима еСрбије поручујемо да време Акционог Покрета поново тек долази и да смо сваким даном све јачи и бројнији.
- Будућност еСрбије нам је на првом месту и од тога никада нећемо одступити.
- Тежићемо ка томе да све лоше кадрове у влади еСрбије сменимо и заменимо бољим а да оне добре задржимо.

- Осталим политичким странкама поручујемо да са свима желимо равноправну сарадњу у циљу напретка еСрбије али да је Акциони Покрет тај који је у сваком смислу предводник и кључни политички фактор у еСрбији.

- Ко жели да нам честита на овом великом и поновљеном политичком успеху нека честита а ко не жели може само да га шипу !!
БУДИ ПОКРЕТАЧ А НЕ ПАСИВНИ ПОСМАТРАЧ \o/ \●/
Гласај за АКЦИОНИ ПОКРЕТ !!