Събитието - Недоизказаното

Day 4,608, 04:55 Published in Bulgaria Bulgaria by Sollam
Здравейте Скъпи приятели, Уважаеми еСънародници! 😊

Време за мастика, къде с тънък айрян, къде с градински салати и двумесечно събитие в еРепублик.

Ще опитам да нахвърля накратко най-важните за всеки един неща, така че, ако не ви се чете или не ви се занимава със случващото се, да сте наясно поне с тях.


Останалото може да намерите в статиите на Yoro и recycled_binКакво е добре да знаем за ивента и защо лично аз го намирам за добър:


1. Във всеки рунд ще има и авио рунд, който ще носи 6 точки.

(казано с други думи, няма да чакате рунд 4, 8, 12, за да се излеете в авио. Когато и да влезете ще има авиорунд с 3 сектора (3 битки) )


2. Ще има епици, (по всичко личи и в авиото), което ще рече, че няма да кесите и чакате епик в Д4, няма да се налага да биете с оръжия и прочие.3. За тези, които не обичат промените, има стандартен терен, в който всичко си е по старому.


4. Всеки един от по-слабите акаунти ще има възможност да вземе медал, както в земните, така и в авиото, предвид ограничението на сила в ниските дивизии по терените, както и наличието на сектори в авиото, където след началото, очаквам щета в порядък на 20-30к.
Стига да ви се играе, естествено.


Знайте: Всяка сила и всеки играч са важни!!!Какво трябва да знаем за битките?


Дава се приоритет на авиото и ниските дивизи

Ако досега ниските дивизии и авиото бяха точкувани с едни точки, вече не е така:


Преди: Сега:

Д1 – 1т : Д1 – 2т

Д2 – 2т : Д2 – 3т

Д3 – 3т : Д3 – 4т

Д4 – 5т : Д4 – 5т

Общо - 11т. : Сега - 14т.Авио- 22т. : Сега – 4 х 6 = 24 т.Както сами се досещате, по този начин времетраенето на битките, кампаниите при стандартни условия, се съкращава от 8 рунда на 5 рунда. Всичко това, разбира се без евентуални епици в битката.


test my keyboard


Важно е да отбележим, че авиорундовете са от особено значение. Дори бих казал по-голямо от преди.

Нека приемем, че едни от най-силните ни акаунти разполагат със сила 280к
При условието от 40к сила за терен, това ще рече, че всеки от тях може да покрие максимално 7 терена в Д4.
При общо 14 терена, сами разбирате, как след анализ, противникът може да атакува в някои от по-слабите ни терени. И тук идва на помощ авиото:

Като цяло, това е основното, което всички би трябвало да имат предвид.

Важно:

Не забравяйте, че за да се вземат точките от даден рунд, както по земя, така и по въздух, е необходимо да имаме поне 2 победи в отделните терени, (примерно Стандартен и още един) или в 2 от 3-те сектора в авиото.Очакванията:

Понижаване на цената на златото, в очакване на повечето възможности за медали.

Покачване на цените на храната, предвид авиобитките, епиците и нововъведените разстояния.Сега за по-заинтересованите:


Терени

Изборът на терен и сила става по този начин:
Движейки плъзгача с мишката, определяте силата за даден терен.


Какво е характерното тук:

Като цяло еБългария стои добре в момента с много си тренировъчни битки. Най-вероятно КОД и АНДЕС ще преминат в настъпление, предвид рамото, което им удари Плато, но въпреки това, за нас е важно да се стиковаме със съюзниците ни. Ще рече, че очакваме от Астерия терени, които да бъдат съгласувани с партньорите ни от тренировъчните войни.
Както видяхте по-горе, няма как да държим такава война с Китай, примерно, ако те атакуват в региони, в които ни няма.
Работи се и по въпроса за нова резиденция за акаунтите във фирми в Западен Сибир. За съжаление в момента румънците са там, но се надявам следващото правителство да продължи разговорите и успее. Така транспортните разходи ще паднат до 170 – 180сс на ден в двете посоки.По-надолу прилагам разпределение на 180к сила по терени.


Стандартно:

where is the tab key on toshiba laptop


И за мевърици:

laptop keyboard keys

Последното е по-скоро за медалистите и търсещите епици. Разпределението е примерно, а Д2 е избягнато, тъй като там имаме няколко силни акаунта, които да могат да покрият дивизия 2.
Друг е въпросът, че реално разпределение в Д2 и Д3 е по-изгодно, откъм вземане на точки, отколкото разпределянето на сила в Д1 - най-слабата ни дивизия.


В заключение прилагам нещо отдавна забравено, но предполагам ефективно във воденето на сериозни битки по терените в бъдеше:

Цените вече са по-високи. Изкупихме известни коичества, но може да се окаже, че връщането на ракетния отряд би ни помогнало в тежките кампании.


Приятна игра на всички!🙂