The Matza Update - Zilele 4,600 - 4,608

Day 4,608, 02:28 Published in Romania Romania by Forever with Matza


Data: Joi, 2 iulie 2020 (Ziua 4,608)
Locația: Sediul The Matza Party

Editor: mib_boby

Miau mâtzelor! o/
Mă bucur tare mult să iau ”pisicul” și să iscălesc prin ziarul partidului, că de mult timp nu v-am mai chinuit cu textele mele lungi. Știu că nu ne-am mai auzit de mult timp și pe ziarul nostru s-a așternut praful, dar am zis că acum este momentul să vă mai scriu 2 - 3 rânduri (chiar dacă-s o groază, n-o să vă plictisesc prea rău).

Subiecte:
1. Mulțumiri pisicești
2. Chat
3. Recrutare
1. Mulțumiri pisicești

În numele motănimii, vreau să le mulțumesc tuturor celor care s-au implicat în campania electorală și mai ales celor care ne-au acordat votul de încredere, fără voi nu am fi reușit să ieșim pe locul 2!

Aceste alegeri au reprezentat un succes pentru noi. Obținerea a 101 de voturi (din 459) nu înseamnă doar că lumea ne votează doar de dragul de-a vota, ci este un vot de încredere, un vot pentru bunul simț în politică și responsabilitate. Dragi votanți, promitem să nu vă dezamăgim!

Din punct de vedere organizatoric, după validarea mâtzelor parlamentare am creat un mesaj cu ele în joc unde le-am explicat îndatoririle și am stabilit că în acest mesaj se vor discuta inițiativele legislative ale partidului.

Liderul Grupului Parlamentar (LGP) va fi Olgiert von Everec. Rolul său, conform structurii partidului, va fi de a informa membrii grupului asupra activităţilor Parlamentului şi va reprezenta grupul ori de câte ori este nevoie în activitatea Parlamentului.

2. Chat

După cum bine știți, situația jocului nu mai este ca pe timpuri, marile comunități au dispărut, lumea de abia se mai strânge pe chat, jocul mai merge din inerție. Cu toate acestea spiritul Mâtza nu a dispărut și este mai prezent ca niciodată. Știm cu toții că Mâtza nu este un partid, ci este o mare familie unde distracția întotdeauna a contat, unde intrai pe chat și pierdeai ore în șir purtând fel de fel de discuții și nu puteai pleca supărat de pe chat, ci plin de energie.

Acele vremuri nu au apus și nu vor apune, spiritul Mâtza a continuat indiferent de aplicațiile folosite de comunitatea românească. Am fost pe Rizon (mibbit/mIRC), pe facebook, pe wapp, iar de astăzi vom fi și pe telegram. Toate mâtzele sunt invitate pe noul nostru chat, și nu numai ele pentru o horă pisicească. 😉

Link chat Telegram: https://t.me/joinchat/SWD47Btr_DVEc4oQs_VnBA

3. Recrutare

Cum suntem mâtze prietenoase și ne place să ne jucăm cu cât mai mulți oameni, facem o invitație publică tuturor celor care doresc să ni se alăture. Fie că ești mâtză veche, fugită pe alte meleaguri, fie că nu știi în ce partid să te alături, ei bine, te așteptăm în familia noastră. Avem wiskas, gheme, lapte și câte mai de câte, dar nu-n ultimul rând avem și iarba mâtzei, așa că haide, nu mai sta Join Mâtza! 😉

P.S.: Pentru cei care nu vor să ni se alăture avem lapte ”bătut”. 😛