La revedere Gruia Blanaru, Maretul1 și...

Day 4,587, 02:29 Published in Romania Romania by Roman Daco
Anul X, A Doua Ediție A Seriei De eNecrologuri - Joi, Ziua a 4587-a a Lumii Noi

Mai am 239 de „eprieteni” activi în listă. De la ediția precedentă s-a adăugat unul, iar 3 au părăsit această eLume: Gruia Blanaru, Maretul1 și... o celebritate, mai ales printre dinozauri.

Așadar...
La revedere, Gruia Blanaru!

Un cont foarte puțin dezvoltat pentru cei aproape 3 ani de eViață, care în plus fie și-a făcut curat înainte de plecare, fie n-a fost preocupat de militărie (UM), politică (partid) sau presă. Cum n-am interacționat cu el, mai multe n-am nici eu de adăugat. Slabe speranțe de a se întoarce, mai ales că are și ștampila „Permanently banned”

La revedere, Maretul1!

Maretul1 a rezistat doar vreo 6 luni în acest joc ca e-moldovean... la el e și mai curat, nici avatar nu (mai) are. Probabil dacă aș publica acest articol în eMoldova aș avea ceva șanse de a afla ceva despre el...

La revedere...
Impressyo aka Hitman!

Deși nu știu dacă personajul care a părăsit jocul acum o lună și ceva este același cu cel care îl începea acum aproximativ 13 ani printre primii (e cetățeanul cu numărul 383, asta incluzându-i pe Plato și alte nume „rezervate”), numele Impressyo mi-a smuls un zâmbet. Chiar dacă ar fi același om în spatele contului, cred că la douăzeci și ceva de ani e oricum altă persoană decât puștanul care a scris pagini de istorie alba-neagra 😉 pentru eRomânia.

Pentru Hitman ar fi nevoie de o suită întreagă de articole, dar mă voi rezuma la câteva cuvinte și mai multe linkuri pentru cei care vor să alunece pe panta istoriei.

Așa cum este prezentat în pagina wiki personală, Hitman este un personaj controversat, după mulți inamicul numărul 1 din eRomânia, care nu s-a sfiit, de exemplu, să-și expună „multiplele personalități”, cum ar fi Impresio M / Number_ER, Impresio sau nani92, de multe ori simultan. Dar principala sa realizare rămâne „crima necesară” (uite un alt citat celebru de președinte, că tot am avut o antologie de curând), prima devalizare a eBNR de către un președinte în exercițiu. Sau cel puțin prima asumată...

Manipulator și intrigant abil, a pus de multe ori pe jar epoliticienii romăni, dintre care unii îi puteau fi nu doar părinți ci poate chiar bunici în viața reală. Personal n-am interacționat aproape deloc cu Hitman mai ales că am fost apolitic aici în joc. Dar am fost legat de acel mandat de pomină de președinte al lui pentru că s-a suprapus cu retragerea mea de la Ministerul Media. Devalizarea lui mi-a oferit o ieșire din scenă explozivă de acolo, chiar înainte de epilog.

Și-a lăsat ziarul, pardon, ziarele după el, așa că pentru alte amintiri le puteți răsfoi în voie. Și dintre cei trei amintiți azi, el are cele mai mari șanse de a se întoarce. Dacă nu cumva încă este printre noi sub alt(e) nume 😉

Până la următoarea întâlnire
Să trăiți!
Roman Daco