O crima necesara.

Day 1,722, 03:02 Published in USA Romania by Impressyo

@Americans: This is an article for romanians, for the situation from the country.

Va scriu din nou, dupa cateva zile de absenta in care am lasat sa fiu atacat din toate partile. Toate partidele au pus tunurile pe mine, inclusiv cele care m-au sustinut in drumul meu pentru presedintia Romaniei. Poate ca deja v-ati enervat citind aceste randuri, but we have a big problem.

Dupa cum deja stiti (este imposibil sa nu), o valoare de 472 gold a disparut din Banca Nationala a Romaniei. Ghiciti cine este de vina, cine a luat banii...eu.

INSA: Vreau sa va arat ce oameni au fost de acord cu acest furt, ce oameni au primit 1000 tankuri pentru a-si vinde votul. In esenta, acei cineva ce au stiut cu mult inainte de ce aveam de gand sa fac cu cateva zile in urma, imediat dupa aprobarea legii de donatie initiata de Bogdan Armand Sibrand.
Acei 140 gold i-am schimbat in RON pe piata monetara, si i-am donat pe toti, dupa cum stiti deja.
Diferenta la acea lege a fost facuta de catre congressmanii The Matza Party, ce au fost de acord sa primeasca 1000 tankuri pentru aprobarea donatiei. Pot pune pariu ca deja liderii partidului si-au pus mainile in cap dupa ce am spus acest fapt, insa trebuiau sa se gandeasca de atunci la ce vroiam sa fac. Pana la urma, puteam sa ies in presa cu articol in care anuntam populatia ca sunt blocat de catre parlament...nu-i asa?
Banii au intrat in BNR, asa ca am schimbat mailul si parola pentru ca Vircati sa nu mai aiba access pe ORG. CP-ul este considerat drept proprietarul tuturor ORGurilor nationale, deci aveam drept asupra acelor bani.
Imediat dupa ce i-am donat, congress-ul si SMR-ul au inceput cu niste mizerii pe care nu le pot publica aici: am fost insultat si jignit, iar ceea ce m-a deranjat cel mai mult a fost faptul ca oameni ca lego-kun, Cronoss, MermaidPrincess si multi altii au fost atacati. In loc sa fiu eu tinta principala, atacati pe altcineva?
Au inceput (defapt continuat) scandalurile in presa, iar colegii mei liberali sunt sigur ca au fost dezamagiti de ce am facut. Insa totul era premeditat, iar ceea ce am facut acum cateva zile nu stiam decat eu.


Da, v-am facut jocul. Am vrut doar sa demonstrez ca pot fi si un om de cea mai joasa speta daca sunt calcat pe coada. Toata luna mi-au fost puse bete in roate de catre diverse persoane, iar ceea ce am facut eu a fost o simpla ambitie personala. Probabil ca aceasta fapta nu imi va fi vreodata iertata, insa eu aplic o zicala: ”eye for eye, tooth for tooth”.

Nu ma intereseaza acei bani, a fost o simpla ambitie personala datorita faptului ca am fost calcat in picioare de catre Statul Major Roman si de catre Congressul Romaniei. Doar am vrut sa demonstrez Coalitiei ca nu sunt ei singurii care conduc Romania, ca nu sunt cei care stapanesc aceasta tara.
Am fost invinuit pe nedrept ca am furat 40k arme Q6, ceea ce pot jura ca nu am facut.
o7 elbandido, Vircati, lego-kun si tuturor din Partidul Liberal ce nu mi-au luat apararea in aceste zile in care banii au disparut. Ati dovedit ca nu va ascundeti in spatele niciunui interes politic, precum alte partide ce pretindeau ca sunt in opozitie!

Probabil ca este cea mai sadica fapta din istoria eRomaniei, insa acesta poate fi un nou inceput pentru tara noastra. Consider ca prin aceasta ”crima” am tras un semnal de alarma asupra oamenilor care ajung in conducere si cat de repede se poate fura o suma imensa de bani. Am ajuns presedinte, scopul meu de pana acum, iar in urmatoare perioada voi cauta alt orizont pe care il voi atinge.
Am iesit din Legiunea “Beretele Verzi” si din Furious Meerkats, pentru a nu se mai arunca cu noroi in liderii acestora, care NU AU AVUT NICIO IMPLICARE IN ACEASTA FAPTA.
Eu sunt singurul responsabil, nimeni altcineva!

Acest gest este unul pentru orgoliu, nu pentru bani in sine. Nu am lasat sa fiu calcat in picioare, iar consecintele s-au vazut!

V-am salutat cu respect,
Hitman