[МИ] ВАЖНО - ако селите фирме у Србију

Day 4,566, 10:59 Published in Serbia Serbia by Ministarstvo informisanja
21.5.2020.

Поштовани грађани,

Уколико имате фирме у Пољској и планирате да их селите у Србију јер не можете да радите у њима због тренинг рата који имамо тамо, ОБАВЕЗНО сачувајте снимак цене селидбе фирми!

На слици треба да се види цена селидбе фирме, дистанца пресељења, место у које се селе фирме и место холдинга из кога се селе фирме, као на слици са линка испод:
http://prntscr.com/sl9mr6

Пољска држава нам одбија огроман део пореза који треба да им вратимо како бисмо у потпуности или делимично рефундирали селидбу фирми нашим играчима који желе да преселе фирме оданде у Србију.

Ово обавештење немојте схватити као позив државе Србије да селите фирме из Пољске у Србију. Влада је обезбедила скоро максималне бонусе за производњу оружја и сировина за оружје у нашим регијама али одлука о томе где желите да преселите фирме је искључиво на вама.

Ако се одлучите за селидбу у Србију, немојте заборавити да усликате и сачувате цену селидбе фирми јер ћете за то сигурно добити макар одређен проценат повраћаја новца, ако не и сав износ, што ће зависити од укупног броја фирми које буду премештене из Пољске код нас.Ова акција рефундације ће важити искључиво за селидбу фирми из Пољске у Србију с обзиром да је практично плаћа Пољска држава. И важиће за српске играче без обзира на то чији пасош у игри имају, под условом да пре селидбе врате српски пасош.

Играчима који буду самостано одлучили да преселе фирме из других држава у Србију, изузев Пољске, такође саветујемо да сачувају снимке цене селидбе фирми. Повраћај новца за њих није сигуран, нити обезбеђен, нити га обећавамо, али није немогућ и о тој теми ће се дискутовати. Зато свакако боље сачувајте снимак цене селидбе. Не може да вам шкоди а сигурно ће вам бити од користи ако влада донесе одлуку да се и те селидбе рефундирају.

С поштовањем,
Влада Србије