[wwe] MHP - Az igazságot a tyúk is kikaparja

Day 4,484, 01:44 Published in Hungary Hungary by wwenigma

Tisztelt Olvasó!


Pár nappal ezelőtt lezajlottak a kongresszusi választások, amivel kapcsolatban egy különös furcsaságra hívtam fel mindannyiótok figyelmét. Vakító fényességben isteni közbenjárásra játékos karakterek támadtak fel hamvaikból kik az elmult 1-2 évben szaporították őket, mikor ezt szóvá tettem leszakadt az ég és pusztító vihar söpört végig körülötte, vérré változott az ég alja majd sohasem látott sötét éj köszöntött be mit csak a távoli villámok fénye világított be azoknak kik kimerészkedtek recsegő-ropogó hajlékukból.

Mára elült a szél, a sötétséget megtörte a felkelő nap első sugara. Kevesebben lettünk de nem lettünk kevesebbek, nem isteni közbenjárás csupán gonosz erők praktikái játszottak velünk. Emlékezzünk együtt az apokalipszis 8 lovasára kik a demokrácia álcája mögül támadtak reá.


Neveztek hazugnak, neveztek mindennek mivel azt gondolták egyesek hogy az adminok úgysem kapják el őket, nem pár napos friss regekről van szó hanem az elmúlt 1-2 évben használták őket, folyamatosan, minden választáson, elcsalva azokat...felhoztak egy korábbi esetet amikor egyértelmű es nyilvánvaló pár napos fékekkel valaki betolt egy másik pártot a kongába, úgy gondolom az csupán lejáratási kísérlet volt mert már csendesedtek a politikai hullámok amiket ezek az emberek keltenek folyamatosan míg közben ők maguk mosolyogva hátradőltek és élvezték munkájuk "gyümölcsét", a szembenállást és feszültséget az országban.
Ideje lenne félretenni a kicsinyes politikai játékot, ideje lenne abbahagyni a szemérmetlen hazugságok terjesztését, ideje lenne azoknak akik ezt preferálják hátralépni és többet nem visszanézni.Az ország romokban, a vélt belső ellenségek helyett a valós külső ellen harcoljunk!Üdvözlettel: wwenigma.