[KK] Külügyi Kitekintő - 2. összefoglaló - leköszönő

Day 4,400, 00:21 Published in Hungary Hungary by eKulugyminiszterium


Tisztelt eMagyar Játékosok!


"Nyugaton a helyzet változatlan", ahogy szól a híres könyv címe. Háborúk jönnek-mennek, de inkább a frontok azok amik ide-oda vándorolnak az országhatárok mentén. Külügyi szempontból nagyon vékony a határvonal amivel csak a MoFA foglalkozik, igy a második összefoglalóban csupán egy (két) dologra szeretnék kitérni.

1., Az Angol helyzet

Mint azt az első összefoglalóban olvashattátok, ez megoldódni látszódott. A körülmények alakulásával viszont most azt kell mondanom, bár mindent megtettünk és latba vetettünk hogy sikerrel záródjanak a tárgyalások, nem jött közbe semmi így megszületett a megállapodás. Mindkét fél részéről aláírva olvashatjátok a CODE és eUK kormánylapban.

Zanzásítva, partnerként leszünk jelen a továbbiakban eUK területén London körül egy 3 régiós forgó TW-vel amellyel két kisebb kajabónuszt is tartunk és eUK beszünteti a CODE/ANDES országok elleni háborús tevékenységet / támogatja a mi törekvéseinket. Apró pikantériája a dolognak hogy az északír területek kapcsán eÍrországnak hasonló törekvései vannak mint nekünk a régi Nagy-Magyarországgal, így ők hallgatólagosan beleegyeztek de papíron kimaradtak ebből a megállapodásból.


2., Magyarország helyzete

Az ország megítélése szövetségi szinten - a hónap vezetői és katonai teljesítményének hála - javult, remekül tudtunk együtt dolgozni a partner-országokkal. Ennek hála elfoglaltuk és jelenleg is tartjuk Körösvidék / Bánság régiókat.


Remélem az új elnöki ciklusban is szintén sikerekben gazdag hetek következnek, ahol tudok-tudunk, segíteni fogunk ezen cél megvalósításában.


Üdvözlettel:

eMagyar Kormány - wwenigma