Valtion tilanne

Day 4,381, 00:02 Published in Finland Finland by Ministry of Education FI


Harjoitussodat

Suomen harjoitussodat lyhyesti:

1. Suomi-Ruotsi
Sota käydään ping-pongina Lapin ja Norrland and Samelandin välillä. Puolustava puoli siis voittaa aina.

2. Suomi-USA
USAlle on varattu Suomesta kolme aluetta, Aland, Western Finland ja Oulu. USA voittaa suorat hyökkäykset näillä alueilla, jonka jälkeen vapautamme resistance warilla alueen kerrallaan.

3. Suomi-Albania
Tämä sota käydään Suomen hallussa olevan Connecticutin ja Albanian Massachusettsin välillä ping-pongina, siten että Suomi voittaa Albanian hyökkäykset Connecticutiin ja Albania voittaa meidän hyökkäykset Massachusettsiin.


4. Suomi-Puola
Puolalla on hallussaan Eastern Finland, josta käsin sotaa käydään ping-pongina Southern Finlandin ja Eastern Finlandin välillä. Suomi siis voittaa Southern Finlandin taistelun ja häviää Eastern Finlandin.

5. Suomi-Irlanti
Suomella on kolme aluetta Irlannista käytössään sotaa varten, Dublin, Wexford ja Louth. Voitamme suorat hyökkäykset näille alueille ja sitten vapautamme alueet resistance warilla.

Tämä sota on tällä hetkellä tauolla, koska Portugali teki airstriken Irlannin Mayoon ja valloitti alueen. Irlanti halusi estää Portugalin etenemisen pidemmälle, josta syystä Suomi, USA ja Albania valtasivat loput Irlannin alueet. Nyt Portugali ja Albania ovat laittaneet NE:t toisilleen ja pyrkimys on poistaa Portugali Irlannista. Toivottavasti pääsemme takaisin normaaliin rutiiniin pian.6. Suomi-Unkari
Olemme keskustelleet Unkarin kanssa ping-pong -sodan aloittamisesta USA:n alueilla. Tämä tulisi todennäköisesti tapahtumaan Connecticutin ja Rhode Islandin välillä, mutta muitakin mahdollisuuksia on.

Synttärijako

Muistakaa osallistua jakoon https://www.erepublik.com/en/article/erepublikin-syntt-rijako-2707783/1/20