Pécs, Szeged, Debrecen, Miskolc elveszítve

Day 4,376, 01:15 Published in Hungary Hungary by HomeroomTeacher

Ez a cikk a helyi lakosoknak szól, akik elveszítették a régiójukat miután a mostani, és az előző kormány is kilószámra odaadta lakóhelyüket Brazíliának és Ciprusnak. Elveszítettük eMagyarország legjövedelmezőbb ételtermelő régióját. A cégek semmit nem termelnek.

Adót azért fizetünk, hogy az államtól szolgáltatásokat kapjunk. Erepublikos értelmezésben ez védelmet és felszerelést jelent. Ti ebből egyet sem kaptok meg. Egész évben fizetitek az adót azért, hogy aztán beengedjenek különféle népeket, hogy a saját cégeiket mentsék az nyugat, észak-nyugati régiókban.

Hosszútávon ez a helyzet tarthatatlan, erre most már rájöhettetek. Javaslom, hogy mindenki aki az érintett régiókban van, tanúsítson passzív ellenállást. A cégeiteket mozgassátok ki külföldre, lehetőleg olyan helyre amit a kormány nem támad meg, és relatíve biztonságban van, és csak akkor mozgassátok vissza, ha befejezik a régióitok értékesítését, illetve ezt velük fizettessétek meg. Csak a napi millitary ordert teljesítsetek, semmi többet annál, és semmiben sem vegyetek részt, amire a kormány kér titeket.

Külön jelenzém egyébként, hogy aki nem követte a politikai eseményeket, pár jóérzésű kongresszusi tag meg akarta szavazni a cégesek kárpótlását, amit aztán leszavaztak. Jó mi? Hasznos az állam az a lényeg, de minden adótok zsebre vágja, amiből semmit nem láttok, max szökőévente egy minimális kajaosztást (amit mindenki megkap, nem csak a károsultak, hozzátenném).

Nulla lojalitása nincs sem az előző, sem a jelenlegi kormánynak felétek, tehát nektek sem kell lennie feléjük. A CODE nem szövetség, hanem megszálló erő. Szövetség az oldaladon veled harcol, ellenség elveszi a hazádat. Mindezen a románok hatalmasat nevetnek, de miért ne tennék, Brazília meg Ciprus ajándék régiókat kap ingyen és bérmentve. Románok feszítenek egyet, ők meg egyből piacra dobják a régióitokat. Az ország 7 régiójából 4 eladva a Brazil / Ciprusi duónak, mindeközben a magasszintű játékosaink óriási sebzéseket ütnek be teljesen irreleváns helyeken, ami a védelemre is mehetne.

A mese, a körítés ehhez az egészhez, hogy ezzel megállítják a románokat. Azt tudni kell, hogy ha a románok nagyon el szeretnék foglalni minket, nem lenne az a szövetségi megoldás, ami visszatartaná őket, akkora az erőkülönbség, továbbá így is az ország több, mint 50%-át elveszítették.

Szavazáskor szavazzatok olyanra, aki TP-ket ígér, és olyan szövetséget ami szövetség, nem megszállás. Jelen pillanatban ez a szövetség és kormány nettó deficitet termel nektek, és nem ad semmit cserébe. Egy olyan kormányt szavazzatok be, ami méltóságot ígér, harcot, anyagi támogatást nem pedig fegyverletételt.

További szép napot!