[HK] Hadügyi jelentés

Day 4,373, 07:35 Published in Hungary Hungary by Hadugyminiszterium


Tisztelt Mindenki!

A hétvégére újra felpörögtek az események, ezekről szeretnénk egy rövid összefoglalást nyújtani nektek.

Az első és talán legfontosabb dolog számunkra, hogy Peru miután rövid időre felszabadították egyik eredeti területüket Chilétől, AS-el landoltak Romániában. Pár napos swappolgatás után ma hajnalra a magyar határra értek és NE-t is adtak ránk! Sajnos megelőztek minket, így ha megszavazzák náluk lesz a kezdeményezés.

A következő fontos kérdés számunkra, szövetséges ország(ok) jelenléte eredeti magyar régiókon. Ennek az oka a következő, hogy az Asteria és az Asteria párti országok a CODE dominanciája miatt Románia és Szerbia eredeti területeire szorultak vissza és itt tudnak TW-zgetni. Itt van a közvetlen szomszédságunkban többek között Irán, Litvánia, Olaszország Bulgária és Portugália. Ez az jelenti, hogy gyakorlitalag akár minden nap másik ellenséges ország kerülhet a magyar határra és adhat just for fun NE-t ránk, illetve mi hiába adunk NE-t bármelyikre, mert mire átmegy a törvény nálunk addig egy másik elfoglalja…

TW-k:
A tegnapi napon újranyatottuk az angol TW-t, ami sajnos úgy néz ki továbbra is nehézkesen fog üzemelni. A kormánytagokkal és a CODE-al át kell gondoljuk, hogy miként folytassuk tovább az angol TW-t.
A beköszönőben említettük, hogy bővíteni szeretnénk a TW-ket. Felvettük az albánokkal és a kínaiakkal a kapcsolatot ezügyben. A sima TW mellett taktikai okokból úgy döntöttünk, hogy újrakezdjük. A kongresszus elé tártuk a dolgot, amit ők elfogadtak és megszavaztak. A kínai javaslat már fut, az albán holnap várható.

Közeledik Erepublik szülinapja, mindenki tartalékoljon, halmozzon fel kenyeret, mert az árak várhatóan fel fognak menni.
Kongresszus elé terjesztettük, hogy 3 naponta osztással enyhítenénk a terheken, de önmagában ez nem elég,felelős egyéni döntések is kellenek a játékosoktól.Tisztelettel:
drago14
Hadügyminiszter