[MK] A román támadás

Day 4,366, 01:05 Published in Hungary Hungary by eMagyar Kormany


Tisztelt Magyar játékosok!

Szeretnélek titeket tájékoztatni az elmúlt napok hadügyi történéseiről, onnan ahonnan az előző cikkemben abbahagytuk.Magyarországi helyzet
Az elmúlt napokban az event, és érdekütközések miatt végül nem tudta a kormány elérni azt a célját, hogy a Keleti, Dél-Keleti határunk védve legyen. A cél az volt, hogy Brazilok Debrecenbe, míg a Horvátok Szegeden védjenek minket egy esetleges román támadás elől. Ennek a határvédelmi vonal megváltoztatását a következő elnökre akartuk hagyni, ha úgy látta volna helyesnek, de végül ez a tervünk nem sikerült.
Az Árnyéklovagok a szlovén TW-t féltve nem engedték be a horvátokat Győrbe.
Illetve a Brazilokat nem sikerült a keleti határunkra segíteni se a Debreceni csatába, se a Miksolci csatát nem tudták elhozni.
A mai napon a szövetség felkeresett minket, hogy adjuk be a bolgár NE-t, amíg ők eltörlik őket az eredeti régiójukon. Ennek következtében a románok NE-t adtunk ránk, és mivel nincs közel egyik szövetségesünk se, nyitott határral várjuk a támadást. Nem tudjuk megszüntetni a határt és átvenni a kezdeményezést.Következő lépések

Ami történt megtörtént. Szeretnék megkérni mindenkit, hogy ne a múlton rágódjon, hanem a jövőre tekintsen. Abból kell gazdálkodnunk, ami van. A románok biztos megfognak támadni minket és 24 órás NE bónuszuk lesz velünk szemben.
Az első feladat az lenne, hogy a Brazilok nyerik Amazonica támadását, hogy vissza vegyék a kezdeményezést mihamarabb és átvegyék Miskolcot.
A második fontos feladat pedig hagyni Cyprust landolni minél hamarabb. Noha kis esély van rá, de a segítségükkel talán sikerülhet megszüntetni a csata előtt a határt.Sajnálom, hogy végül nem sikerült békés keretek között átvészelni az utolsó napokat. De ha már így alakult, készüljetek a román támadásra.

Tisztelettel,
Dunedan
eMagyarország elnöke