[MK] Beköszönő

Day 4,339, 05:01 Published in Hungary Hungary by eMagyar Kormany


Mélyen tisztelt tankok, cégesek, két-kattosok!

Első körben szeretném megköszönni, hogy bizalmatokba fogadtatok és rám szavaztatok, noha írtam nem tudok olyan aktivitást mutatni, mint az előző elnök, egyben kihívóm is ebben a ciklusban. Egyedül a demokráciába vetett bizalmam erősebb, hiszen előző négy hónapban kormányaiban mint elnök és külügyminiszter részt vett, míg nekem csak évekkel ezelőttről van tapasztalatom. Köszönöm, hogy ennek ellenére engem választottatok!
A használatban lévő kormány orgok hozzáféréseit megkaptam, köszönöm az elődömnek a gyors tranzakciót. Egyedül a Kommunikációs Minisztérium orgot kellett egy tickettel megszerezni, mert ez az utóbbi időben nem volt használatba.

Az elmúlt napokban több fenyegetést kaptam mind nyíltan, mind privát üzenetekben. Előre leszögezem nektek, hogy én ettől függetlenül nem fogom megváltoztatni a politikámat, igyekszem mindig konszenzusra jutni a kormányom és a kongresszus segítségével. Amit megszavaznak, én ahhoz fogom tartani magam, mindent elkövetek annak érdekébe, hogy eMagyarország a magyarok érdekét képviselje. A csapatom igyekszik mindig tájékoztatni mindenről bennetek, ha sikerült elérni valamit, ha nem, akkor pedig miért nem. Ahogy kampányomban leírtam, a munkaköröket kiszerveztem a kormányom tagjai számára, de ha kell segítség, természetesen segítek nekik. Annyiban változott a kormány, hogy sikerült egy Külügyminisztert is kinevezni..Elnök: Dunedan
Alelnök: szemi
Hadügyminiszter: Dacicus Maximus
Légi program vezetője: Raab Donát
Külügyminiszter: Nario78
Gazdasági miniszter: Galvinus Hamptitus
GM helyettes: T0rony
Szociális Miniszter: goobee
Kommunikációs miniszter: Vadaskertbenvok
Egészségügyi miniszter: FlaMi
Tanácsadók: Istencsaszar, Wasssdorong, Thorongil, aimeisan, Nevenincsis, E_pluribus_unum, Weisz Manfred Huba
Elnök:
Szeretném, ha tényleg elkezdődne a puccsisták rehabilitációja. Úgy vélem ez csak úgy lehetséges, hogy ha kommunikációban is elkezdődik a nyitás, bocsánatkérés. Nem is szeretném itt erről szaporítani a szót, a lényeg, hogy a feladatom ennek a témának a kezelése lesz. Ezen kívül segédkezem a kormányom tagjainak.

Alelnök:
Feladata elsősorban a HM munkájának a segítése.

Hadügyminiszter:
Ellátja a TW-k koordinálását, írja ki az országfalra a napi priókat, biztosítja a TP-s csatákat. Szabad kezet fog kapni, hogy mely csatát rakja ki TP/FF oldalra. Jómagam csak annyit fogok tenni, hogy elindítom a csatát, amikor a HM mondja. Elvárásom tőle annyi, hogy mindig legyen magyar csata csúcsidőben.
+ Továbbá a lakosságra lesz bízva, hogy a TW-k menni fognak, vagy megállni. Ha megállt, a kongresszus fog szavazni az újraindításáról.

Külügyminiszter:
Tartja a kapcsolatot a szövetségesekkel. TW partnerekkel való kommunikáció, külföldön lévő cégesek érdek képviselete. Elvárásom tőle annyi, hogy RH-s TW-ket keressen, ping-pongot ne.

Gazdasági miniszter:
A kormány pénzügyeit ő kezeli, ír róla nyitást/zárást. A cégköltöztetési programokat ő kezeli.

Szociális miniszter:
A kormány háztámogatási programjáért felelős.

Kommunikációs miniszter:
Az októberi vadulásért felelős.

Egészségügyi miniszter:
A lakosság testi-lelki-szellemi egészségéért felelős.

Tanácsadók:
A felmerülő problémák, eseményekre adott válaszlehetőségek megvitatása, brainstorming.

Kongresszus:
A megadott lehetőségek közül szavazás, esetenként igény szerint a szavazási opciók kiegészítése.Szeretnék a kormányom tagjainak sok sikert kívánni a következő hónap/hónapokra!

Tisztelettel,
Dunedan
eMagyarország elnöke