[МОС] ОСЛОБОЂЕЊЕ БЕОГРАДА + ПОДЕЛА

Day 4,296, 10:45 Published in Serbia Serbia by Ministarstvo Obrazovanja Srba


Поштовани грађани еСрбије,
Министарство образовања има ту част да буде међу првим државним медијима који ће вам објавити радостну вест. Наиме, у устанку подигнутом око 11 сати увече, 23 августа 2019 године, захваљујући напорима целе наше нације, Србија се понво враћа на мапу еСвета! У питању није неки територија на крају света, већ се ради о нама најдражој матичној регији, нашем Београду!Период наше окупације трајао је релативно кратко, међутим, због одређених тензија и напетости, био је поприлично турболентан за нашу заједницу. Оно што се мора истаћи, то је чињеница да су се многи играчи пробудили из дугог двоклика и прешли у активнију фазу играња. Поводом тога, имајући у виду одређене промене у самој игри (како у вези механике) тако и у нашој земљи (унутрашњој и спољној политици), моле се сви новији играчи да се у скорије време обрате надлежним министрима или члановима владе како би добили детањне смернице.

Интересантно је да је хрватски војни потенцијал вишекратно опао у оном моменту, када је модификација војног модула довела до престанка рада скрипти. Оптужбе да еСрбија води војску ботова испоставиле су се лажне, а у случају нашег непријатеља чак и лицемерне.

Веома је важно да стратегијску предност коју имамо од повратка територија максимално искористимо. Влада еСрбије је већ дефинисала план и тактику реализације истог, како би у што скорије време ослободили окупиране регије и кренули у контраофанзиву на непријатеља.У овом тренутку, такви подаци нису за изношење пред јавност јер би тиме у исто време дали информације нашим непријатељима. Стога, апелујемо на све грађане да прате наређења на државном зиду и државним каналима на Телеграму. Веома је битно да будемо максимално сложни у овим временима.ВАЖНЕ ОБЈАВЕ:

Овим путем, позивају се сви команданти, заменици и капетани који нису до сада, да се у што скорије време јаве Председнику еСрбије или Министру одбране. То је потребно ради укључивања на канал Генералштаба еСрбије, у којем се усклађују важне војне акције и активности.

Молба свим играчима који су чланови неактивних јединица да пређу у неку од активних војних јединица еСрбије. Списак активних војних јединица можете наћи у рубрици статистике, са десне стране од прозора са порукама.

Због измена војног модула, молба свим играчима да обрате пажњу за кога ударају у биткама. Више се не појављује обавештење када ударате против свој земље.

Ради побољшања кооперације и комуникације, моле се сви грађани еСрбије да се у што скорије време придруже националном каналу еСрбије на Телеграму. https://t.me/joinchat/FavW40-WU3GvYPZDfMye4A Детањније о томе можете прочитати у два претходна чланка Министарства образовања:


1. [МОС] УПУТСТВО ЗА ИНСТАЛИРАЊЕ ТЕЛЕГРАМА + РЕЗУЛТАТИ КОНКУРСА
2.[МОС] ПОЗИВ ГРАЂАНИМА ЗА АКТИВАЦИЈУ НА ТЕЛЕГРАМУ.Како би помогли нашим грађанима, Министарство образовања уз финансијску подршку Владе еСрбије објављује поделу енергије и тенкова за грађане еСрбије.

*Сви грађани са снагом мањом од 200 хиљада, добиће хране у вредности од 5000 енергије (Препоручујемо да их искористите у авио биткама. На каналу еСрбије на Телеграму, имате могућност да преко авио удара пристојно зарадите).

*Сви грађани са снагом већом од 200 хиљада и чином Титана ( *-*** ), добиће 30 тенкова 7 квалитета.


*Подела не важи за играче у чину "Легенде".
*Подела важи искључиво и само за грађане еСрбије.
*Подела се врши у 9 сати ујутру, 29 августа 2019.
*Учествују у подели сви грађани који се јаве у коментарима, осим ако не нагласе да им није потребна.Хвала вам на пажњи!
Министар образовања еСрбије,
cytrus99 II