[ФОХ] КРАТКА АНАЛИЗА ХРВАТСКЕ ШТАМПЕ.

Day 4,251, 13:30 Published in Serbia Serbia by cytrus99 II


Бок дечки и цуре Драги моји читаоци,

Сигуран сам да многе од вас интересује, какво је стање код наше коцкасте „браће“. Међутим, за тако нешто су потребни челични живци , јер толику количину канцера и токсичности је тешко сварити просечном човеку. Зато сам ја, ваш верни слуга, одлучио да вам уштедим нервне ћелије, и напраавим кратки преглед најпопуларних чланака у еКроацији. Драго ми је што национално ниски ниво интелелигенције наше коцкасте браће њима допушта да разумеју ове наше ћириличне хијероглифе, тако да, надам се да ћу успети да избегнем трол ратове у коментарима. Морам вам признати, да „хрватски“ језик са његовом спецификом чини да се након неког периода мушка особа осећа доста чудно, тако да, требало ми је да наредних пола сата слушам крајишке песме да бих обезбедио restitutio in integrum. Мислим да таква моја жртва заслужује ваш vote.

Па да почнемо!

1.Рецепт доброг домаћег круха.

У коцкастој штампи на пример можете сазнати како да направите хлеб. Без зајебанције, најобичнији бели хлеб. Мислим да homo sapiens већ у својој четвртој години живота може да наслути, а већ у шестој поседује сасвим реалну представу о томе, како и из којих састојака се састоји такво компликовано јело, као што је хлеб.

Шалу на страну, каквих балаваца и маминих синова данас има, могу вам рећи да чланак уопште није бескористан. Све похвале за домаћицу/домаћина. Наручићу код њега чесницу за Божић.Идемо даље.

2. Почетак краја.

Романтична прича, по квалитету подсећа на америчке љубавне филмове из 90-их и почетка двијетисућних. Лако штиво пред спавање, ко хоће да пусти сузицу, препоручујем.

Такође, аутор пише и о неким својим авантурама из далеке земље Катара. У неким тренутцима, то подсећа на приче Чварков Ђорђа када је радио у „Диско цвету“, али немам разлога да сумњам у истинитост речи аутроа, а и могу вам рећи да је лик генерално доста океј.3. Дани гнева хрватске деце војске.

У питању је чланак једног маторца, који је у једном тексту описао период праисторије када се тек наша земља појавила у овој игри. Не могу нешто претерано да коментаришем овај чланак јер сам у игру доша у 2к14 години. Оно што могу да приметим, јесте веома необичан и оригиналан начин на који аутор излаже своје мисли, и то морам да похвалим. Суштински, цео чланак је пљувачина по нама. Не могу да потврдим или негирам истинитост његових тврдњи због горе наведених разлога, али сам сигуран да није све баш тако било. То сам закључио по пластичним фразама и претерано пристрасном ставу према његовој лијепој едомовини. Интересантно би ми било да чујем мишљенње наших матораца о његовом чланку.4.Остаје нам то што се волимо... бај ДоминијонХР

Кукњава на актуелну политику еКроације, мастурбација на тенковску силу хрватских фармера, носталгија за старим временима, срби су агресори, итд. Знате целу ту причу. Губљење времена, идемо даље.5.Неки захтеви за дебиле админе

Веома канцериозан чланак једне тешке будалетине и умишљеног борца за људска права. Дебилко је изнео четири предлога, један од којих је предлог админима да уведу Косово као независну државу. Дуго сам размишљао, и на крају сам одлучио да не коментаришем никако овај чланак. Морам овим путем да похвалим коментаре нашег Салета. Какав год да је , овом приликом је показао ону своју бољу страну, тиме што је одлучио да се супротстави колективном понижавању наше нације.6.Како постати још већи усташа ехрват за неколико дана.

Чланак који изазива јак нагон за повраћањем. Не због текста, према чланку немам никаквих претензија. Таква реакција мог организма се појавила оног тренутка, када сам схватио каква особа је аутор овог чланка. У питању је Полина, једна веома угледна у еРусији особа, која је у једном тренутку одлучила да пређе на страну хрвата. Сама особа је један тешки провокатор, и велики србофоб. Поред тога, жена је такође“ угледни филолг“, па ће вам врло лако објаснити да постоје космичке разлике између „хрватског“ и српског језика. Објасниће вам да су заправо хрвати жртве наших империјалистичких амбиција, и да смо ми геноцидни народ. О Крфској декларацији јој очигледно њени патрони нису испричали, јер јој то није потребно за добијање пакова. Док сам био амбассадор у еРусији, јако ми је било тешко да контролишем своју изражену потребу да јој опсујем све живо, и подсетим је, да руске жене и мајке на источном фронту нису силовали само немци.Хрватске поштанске марке, посвећене усташким СС легионима на Западном фронту, НДХ, 1943.

Немам ја ништа против тога да човек у игри, која је симулација реалног живота, изабере неку другу земљу за свог фаворита. Ево, ја например, обожавам Израел. Сматрам да историја нашег народа има доста тога заједничког са јеврејским народом, и да би ми требали доста тога да учимо од њих. Али, ако ја кренем сада да пљујем свој народ и своју отаџбину, а величам други народ и подмењујем историјске тезе, то је већ, драги мој пријатељи, за Лазу Лазаревић.

Иначе, ако нисте знали, „хрватски“ језик, је једини језик на свету, који припаднике јеврејске вероисповести назива погрдном речју „жидови“. Траг Ватикана је очигледан, али нећемо сада о томе.


За крај, желим да се обратм оним адекватним хрватским играчима и колегама, који не кваре другима игру изношењем својих фрустрација и комплекса из реалног живота. Велико вам хвала. Тек сада разумем, колико вам је тешко да останете нормални у овом мору мржње и токсичности. Велики поздрав за све адекватне хрвате.