Istencsászár mondta

Day 4,185, 14:07 Published in Hungary Slovenia by fsb1000

Igen... Istencsászár mondta a Légisek cikke alatt.Link: https://www.erepublik.com/en/article/nemet-a-t-r-k-twre--2696508/1/20

Fura, hogy pont ICS gondolja ezt, bár tény, az ö garnitúrája soha nem írt volna ilyen meggondolatlan bejegyzést mint Gyurka elnökünk.
Ugye emlékeztek még azokra az évekre amikor a románokkal voltunk egy szövetségben a románokat szolgálta a kardos országvezetés és magyar érdekérvényesítés nem létezett, sőt aztán minket, az alapítókat túrtak ki a szövetségből. (ok, Lahur kilépett, mert neki adtak erre időt és lehetőséget, nem úgy mint a pacificaból való kirúgásunk alkalmával.)

2016 novembere óta 2,5 év telt el, a kardosok gazdát cseréltek felettünk.
Volt kb. 1-1,5 év amíg úgy érezhettük szabadon és szabad akarattal játsszuk ezt a játékot. Egész jó volt.


.
.
.
.


Az eredeti szöveg, ha a kép eltünne:

Ezt az elnöki kommentet most lájkoltam, mert olyanra a 10 éves ittlétem alatt nem láttam még példát, hogy egy regnáló elnök maga ismeri be, hogy a "szövetségben" (amiről egyébként pár héttel korábban az volt a propaganda-álláspont, hogy a létrejöttében hatalmas szerepük volt a magyar külügyeseknek és hogy folyamatosan megy az egyeztetés mindenről), a magyar érdekérvényesítés nem létezik és ha nem teljesítjük valamelyik diktátumukat, akkor kitesznek és elfoglalnak minket.

Ez igen! Gratulálok a kormány eredményeihez!

Gyurka elnök írása: https://prnt.sc/nl9o59

"Szétcseszheted nyugodtan, viszont utána hagyj fel minden reménnyel, mert akkor Magyarországot kiteszik a CODE-ból és belőlünk is TW-terület lesz. A NÉP szerintem nagyon ezt szeretné, viszont utána vállalja a felelősséget is!"