Gerilla Verseny TAJEKOZTATO

Day 2,269, 23:59 Published in Hungary Hungary by WasssDorong

Sziasztok,

Mivelhogy egy levélbe "nem fértem bele" ezért cikkben írom meg az esti versennyel kapcsolatos tudnivalókat.
Megkérem a csapat tagjait legyen 5-10 perc türelmük és FIGYELMESEN olvassák végig ezt az írományt (az ékezeteket menet közben "megjelenítem"...illetve "javítgatom" a hibákat, addig érjétek be ezzel a piszkozattal...melóban vagyok elég nehézkes az erepezés innen)
Megjegyzem aki elöszőr vesz részt hasonló versenyen annak sok ujdonság lesz, ugyhogy az esetleges felmerulő kérdéseket, amennyire erőmből telik, megválaszolom...higgyétek el nem olyan komplikált, mint aminek látszik.

Nos akkor az infók :

-A verseny kezdési időpontja : 2013.02.06(2270 nap) este 20.30 (11.30 erep idő szerint)

-A verseny időtartama (ez alatt FOLYAMATOSAN aktívnak kell lennünk) : kb.2-3 óra...a korábbi tapasztalatok szerint max 3 órába belefér...

-Rendező egy Clopoyaur (http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/757861) nevü ürge iszonyatos angolsággal (máramarosi román...akinek az ősei valoszínu moldvából vándoroltak be a magyar Máramaros tartományba)

-Az eseményt nyomon lehet követni előben a ClopoyaurTV-n (http://www.twitch.tv/clopoyaur)...érdemes benézni, aki ért angolul az nagyon jól fog szorakozni...égyébiránt tiszteletre méltó az ürge igyekezete, kár, hogy nálunk nincs egy hasonló kaliberu "őrült" mert akkor mi is rendezhetnénk ilyen versenyeket.

-Elméletileg 4 "válogatott" vesz részt 10-10 játékossal (+2 tartalék)...a résztvevő nemzetek : MAGYAR, LENGYEL, BOLGAR és ROMAN...legerősebbnek a magyar és román válogatott tünik, de meglepetés bármikor születhet (a csapatok tagjai : http://www.erepublik.com/en/article/2370867/1/20).

-Chat : #gorilla szoba (http://client01.chat.mibbit.com/?channel=%23gorilla&server=irc.rizon.net)...ide érdemes belépni 20 óra környékén (11 óra erep idő szerint)

LEBONYOLITASI SZABALYOK :

a) Mindenik játékos játszik egy kontroll-harcot ami azért szükséges, hogy mindenkinek regisztrálják a győzelem/vereség "száamait". A kontroll-harc (regiszter) nem számít bele a végelszámolásba.
😎 Majd következik (ezuttal élesben) 5 forduló (gerilla-harc) amire startjelet Clopoyaur adja a Clopoyaur TV-n (megjegyzem, hogy én is jelzek, hogy mikortól lehet harcolni a #gorilla szobába). Mindenik harc után a játékosok képernyőfényképezést (screenshoot) keszítenek, ugyhogy látszodjek tisztán az eredmény és fent az erep idő, majd postolni is kell a falra az eredményt (persze amennyiben győzelem) illetve ki kell tölteni egy ürlapot (ehhez időben adok mindenikőtöknek személyesen linket) ahova fel kell tölteni a képet(a győzelemről vagy vereségről) és a játékos adatait(pl. nevét, erep profiljat stb.) Mindenik játékosnak 15 perce van, hogy harcoljon-fényképezzen-postoljon és utánna feltötse az adatokat, ha ezt nem teszi meg időben abban a körben 0 pontot kap.
FONTOS : a harcok egymásutániak kell legyenek es FOLYTONOSSAG meg kell legyen a kontroll-harchoz képest is (tehát egymás után 6 gerilla harc kell, nem lehet csalni, többet harcolni és csak a győzelmeket feltölteni)
c) A harc eredményét az alábbiak szerint pontozzák:
- 1,25 pont ha erősebb ellenfelet győzől le
- 1 pont ha gyengébb ellenfelet győzől le
- 0,01 pont a vereségért
d) Bonuszpontok szerezhetők:
- 1 pont ha egy körben egy csapat legalább 10 pontot ér el
- 1 pont annak a játékosnak aki 5 győzelemmel zár

4. Szabályok ha ”Enemy has fled” üzenetet kapjuk
- Ha még a harc kezdete elött jön ez az üzenet, akkor nem változik a győzelem/vereség arányod, ugyhogy GYORSAN ujabb ellenfélkeresésbe kell kezdeni (5 ujabb ütés-kill) Itt nem kapsz pontot csakha keresel (scounting) ujabb ellenfelet, az bejön a harcba ja és persze időben fel tudod tölteni az eredményt a ürlapba.
- Ha menet közben lép le az ellenfél, akkor azonnal fényképezni kell (printrscreen...screenshoot) és ezt a fényképet kell feltölteni a ürlapba(form-ba) ilyenkor 1 pont a jutalom függetlenül az ellenfél erejétől.

5. Mindenik csapatnak lesz egy bírója aki érvényesíti az eredményeket (az ő általa feltöltött form-t kell kitölteni) FONTOS, hogy mindenikünk fel kell a csávót vegye barátjai közé, hogy a bírónk az eredmények falra való "postolását" nyomon tudja követni. Az illető profillinkjét kesőbb elküldöm mndenikőtöknek.

6.A végeredmény a játékosok által összesített pontokból jön ki, amennyiben pontegyenlőség van, akkor meg rendeznek egy 6 kört ahol minden eldől...erre egyébként kevés az esély.

MEGJEGYZESEK :

-Bármelyik csatában lehet harcolni...de lehetőleg olyan csata legyen amely az elején tart...közben akár csatát is lehet váltani.
-Az ellenfél bárki lehet nem csak a versenyben résztvevők sőt nagy valoszínuséggel "kivülálló" ellenfeleket is fogunk kapni...én annak szurkolok, hogy erős és fegyvertelen ellenfélel hozzon össze a sors akinek csak az a célja, hogy minnél kevesebb életet veszítsen a velem való küzdelem során...nagy mértékben a szerencsétől is függ a dolog. -Viszont van esélyünk, hogy bolgár vagy román ellenfelet kapjunk hisz vannak gerillavadászok is (a versenyzőkön kivül) akiknek az a céljuk, hogy versenyben résztvevők közül minnél többet legyőzzenek, hisz a LEGJOBB vadász (akik egy külön formba kell feltöltsék eredményeiket) némi valutában részesül uh lehet jönni vadászni a román és bolgár gerilla harcosokra, mert ránk is vadásznak.

+Ami kérésem lenne minden kedves gerillázó játékostársamhoz :
-lehetőleg legyen feltöltödve estére, vagy legalább annyira, hogy 6 gerillaharcot le tudjon nyomni...ne kelljen csokizni meg hasonló kapkodások nem hiányoznak.
-lehetőleg tréningezzetek a mai nap folyamán nyomjatok le néhány gerilla menetet, hogy legyünk képben.
-lehetőleg 2 db. aranyas fullos sniperrel (+gépfegyver+shootgun) és aranyas pajzsal vágjunk neki a harcoknak maximalizálva a nyerési esélyeket
-lehetőleg 16 védőfelszereléssel (full armor) vágjunk neki minden körnek, hogy ISMETLEM maximális esélyünk legyen a győzelemre.
-Ne sporoljunk szerelkezzünk fel előre pajzsal, sniperrel...nem kell aggodni ha nincs pénzetek szoljatok és szivesen küldök.
-a taktikáját mindenki maga tudja, de itt nem az a cél, hogy sok élettel jöjjunk ki a harcbol, hanem MINDENARON a GYOZELEM!!!

No nagyvonalakban ennyi várom a kérdéseket és várok mindenkit az esti "bulira".

Végezetül a "TEAM HUNGARY" :

1. WasssDorong (cp) www.erepublik.com/en/citizen/profile/5470529
2. e.Jean68 http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/1106562
3. Night-wish http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/1178921
4. Bikkin http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/2179266
5. Futaki Bator http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/1342799
6. Mikrobi http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/1304688
7. fabyzol http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/5540682
8. pufiduci http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/4040959
9. Cornel Klein http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/2073808
10.TNikolas http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/7290938
11.Attila14 http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/3388811
12.Szempy http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/1285027

Köszöntem a türelmeteket,
W