Predsjednik Crne Gore – vazdušni napad! DODATAK: polijećemo!

Day 2,162, 07:21 Published in Montenegro Serbia by Bogi


Dragi moji Crnogorci i Crnogorke,

Crna Gora se sprema za jedan veliki poduhvat, a to je pokretanje vazdušnog napada. Za ovo smo se odlučili u saradnji sa nama najbližim saveznikom, Srbijom, prije svega, a zatim i sa Savezom, čiju punu podršku imamo. Iz tog razloga će svih sedam TWO zemalja potpisati MPP sa nama. Već sam skrenuo pažnju kongresmenima da moramo prihvatiti sve ove MPP-ove, a takođe i sami zakon o AS-u. Izgleda da je nekome zabavno bilo da pritisne NE na svaki zakon, svaka mu čast, nadam se da je taj čin izazvao veliku sreću u njegovom srcu.

Novac za MPP-ove (70.000), novac za sami AS (100.000), kao i polovinu hrane, obezbijedila je Vlada Srbije. Ostatak ćemo dobiti kroz donacije. Predsjednik Srbije je već objavio članak o tome.

Iz toga razloga molim sve saveznike, prijatelje i ljude dobre volje da nam pomognu ukoliko imaju viška hrane, da doniraju državi ovdje:
http://www.erepublik.com/en/country/military/Montenegro

Naši ambasadori su već organizovani za objavljivanje članaka u svojim zemljama, kako bismo dobili podršku što prije. Članke ću dodavati ovdje kako budu objavljivani, zamolio bih vas da glasate za njih, kako bi ih što više ljudi iz tih zemalja vidjelo. Svi članci imaju isti tekst, iz tog razloga sam ih ja potpisao.

Venecuela;
Poljska;
Ujedinjeno Kraljevstvo;
Španija;
Rumunija.

Neka igra opet bude zabavna!

DODATAK:
Pokrenut je zakon:
http://www.erepublik.com/en/main/law/Montenegro/133971


© M4N14C

Pozdravlja vas