Personalitati eRomanesti

Day 2,133, 05:25 Published in Romania Romania by belzebut cel crunt

Deoarece am terminat ciclul de articole referitoare la istoria eRomaniei m-am decis sa readuc la viata un proiect de acum doi ani si anume Personalitati eRomanesti. Scopul acestui proiect este de a ne cunoaste mai bine intre noi, de a ne face mai buni, mai competitivi si de ce nu chiar de a imprumuta de la altii idei si principii de eViata.

Istoria este cea dintâi carte a unei naţii. Într-însa ea îşi vede trecutul, prezentul şi viitorul (Nicolae Balcescu)

Cum fuctioneaza proiectul? Daca considerati ca exista un personaj erepublican care s-a remarcat in mod deosebit, a facut ceva ce merita sa il puna alaturi de alti oameni care au propulsat eRomania pe prima scena mondiala a erepului lasati un coment cu numele acestuia si realizarea lui. Mentionez ca nominalizari se fac doar la litera la care suntem. Dupa trei zile in care astept nominalizarile voi scoate un nou articol in care prezint nominalizarile si vom supune la vot vot liber tuturor cititorilor ziarului. Nominalizatii care strang cel putin 5 voturi vor intra in lista cu personalitati.

Fie ca inspirandu-va din faptele lor sa ridicati eRomania pe noi culmi de glorie!

Litera A


Astromaniac – cel mai longeviv comandat FAR, unitate ce pentru mult timp a fost cea mai puternic unitate militara din lume, bun strateg.

Alex Craciun - Pentru Abilitatea pasiva de ai face pe romani sa dea 110% in lupte(mai ales in perioada beta-V1) si pentru strategiile excelente nascocite (precursorul swap-urilor de exemplu). A infiintat Atlantis. Bun economist. Sub conducerea si influenta lui eRomania a devenit un imperiu (harta galbena).

Ashbird - a fost primul jucator care a avut un proiect pentru cei tineri, o academie.

Alpho – fost comandant GN, a avut multe mandate de MoD, reusite, incununate de BH din HK, un strateg excelent.

Adiemus - presedinte model, nu se baga niciodata acolo unde nu se pricepea; unul dintre cei mai buni politicieni eRomani, sustinator al unei politici curate.

Andyr – foarte bun strateg, de numele lui se leaga doua victorii rasunatoare: Marmara1, cand ocupa fuctia de MOD, si Marmara 2 ca si presedinte.

Andrew McWilliams - un membru marcant al politicii romanesti si al PL, fost presedinte al eRo, un reprezentant de seama al diplomatiei eRomanesti si pe o nota mai amuzanta, primul presedinte care a primit temp ban simultan cu functia de presedinte pentru articolul in care isi prezenta echipa, respectiv viziunea in cazul in care va fi ales. Jurnalist de marca.

Anja_1963 - foarte buna organizatoare; a refacut BF din temelii impreuna cu Bezna.

Aniujual - sinonim cu garda nationala, unul dintre cei mai longevivi comandanti ai GN-ului.

armanu - presedintele fara medalie.

Anorien – una din putinele femei ajunse in fuctia de MoD, comandant FAR Bravo pentru o lunga perioada de timp.

Alexamy - bun economist.

AlterDio (Clujforever) – publicist “de geniu”

Almeu – pentru implicarea sa in conducerea GN-ului.

alzena - comandant LBV si ministresa la educatie

Abab – militar de cariera.

Aerbod – multiple mandate la Ministerul Muncii, cel ce a salvat cu votul sau partiul PL de la o tenativa de TO.


Sper din suflet sa nu ne batem joc si sa facem bascalie inutile!