Поделба на 100 000 здравје и 1 000 тенкови [El Che]

Day 1,859, 05:43 Published in North Macedonia Cuba by Klaus Hargreeves

Добар ден Македонија,каде и да си.

После успешниот Бејби Бум на Сарметина,почна згрижување на новите е-бебиња и нивна помош во ХРАНА,ОРУЖЈЕ И СОВЕТИ со цел да им се помогне и правилно да се насочат во градењето на нивните акаунти,и нормално што повеќе и подолго да се задржат во игра...

Имаше повеќе акции и проекти за нивна помош...
Една од нив беше и мојата секојдневна поделба во изминатава недела на 500-600 здравје и оружје на сите оние кои ќе го побара тоа.На почетокот е-бебињата ги барав и преку Статијата на Сарметина,неговите пријатели и преку ХУ ИС ОНЛАЈН 🙂
Изгубив многу време,ама мислам дека вредеше...

Вo оваа акција помогнаа и многу Македонци со нивни лични донации на оружје,храна,МКД и злато..

За пофалба и е е-бугарското прибирање на сретства и нивно донирање кај мене.Голема Благодарност.

Голема Благодарност и до Владата И Претседателката на е-Македонија кои исто помогнаа со донација.

Како и да е се подели над 700 000 хелт и над 5 000 оружје од најразличен квалитет...

Но магацините сеуште се полни и преку оваа статија ќе поделам РАМНОМЕРНО на СИТЕ ОНИЕ КОИ ЌЕ ОСТАВАТ КОМЕНТАР над 100 000 ЗДРАВЈЕ И НАД 1 000 ТЕНКОВИ

П.С.
МАКЕДОНИЈА ВЕЧНА И ОБЕДИНЕТА


Молам за извик за што повеќе играчи на која им е потребна помош да видат
Благодарам