2024 alsó DIV vs trollok második, harmadik hét!

Day 5,913, 07:57 Published in Hungary Hungary by Magus79

Sziasztok!

Picit elmaradtam ezzel az összesítéssel de mostanában nem nagyon értem rá de most megpróbálom pótolni.

Először is jöljenek az alsó Divesek.
Szeretném megköszöni kmiklos79, Egereszolyv és Nevenincsis-nek, hogy az alsó felzárkóztató programot közösen, együtt szervezve folytatjuk.
Volt hogy gondoltam rá, hogy év végén befejezem.
Új lendülettel folytatódik és már látom, hogy nektek köszönhetően sokkal profeszionálisabb lesz az idei év.
Nagyon szépen köszönöm.

És ha már egy kis visszaemlékezés.
Én amikor a rangomat fejlesztettem nagyon sok epikkel is segített ZakTell és még akkor is ütött fel csatát amikor ö már LegendXX volt és elérte a 69-es szintet de maradt még sokáig velünk, hogy segítsen nekünk. Szerintem nagyon sok edzés ki is maradt neki azért, hogy segítsen nekünk gyorsan fejlődni.
A karaktere lett gyengébb ezáltal és nagy áldozatott hozott érte mert ezt már nem fogja tudni helyre hozni.
Amikor valaki a fejlődésre koncentrál és látja és érzi maga körül, hogy mennyi segítséget és támogatást kap ösztönösen arra gondol, hogy minél előbb elérje a célját és ha már megteheti ö is segíteni és támogatni szeretne, viszonozva ezzel amit kapot.
Én ebbe reménykedek, hogy az alsó Div-et ha majd egyszer elhagyom ez a csoport mindig segít és támogat új tagokat ezzel megtartva az előnyünket. Az irány kiváló mert többen szervezzük és egymást támogatjuk már!

Még nem telt el 1 év amikor indult a program de kiváló kiindulási pont és, hogy mit is lehet elérni 1 év alatt.
Az alsó DIV egymást és magán adományokból (pár hónap állami támogatással) ezt tudtuk elérni.

https://i.imgur.com/WlZ8d7F.png

Srácok!
Majd 1 év munkája és eredményetek mind akik belevágtatok, támogattatok akik számon kérés nélkül adományoztak és Zaktell a "hagyadékod".

2022 év végén kemény harcot folytattam a román eltörlés ellen de egyedül kevés voltam.
Ez volt a helyes út, hogy inkább 1 évig ha nem is harcolok olyan keményen éles csatában de helyette hozok majd 1 pár srácot akik még szintén oda fognak csapni jó döntés volt.
Jelentem, hogy jönnek!
Jelenleg 5 Div3-as Legend XX-el büszkélkedhet eMagyarosztág és nem elékszünk meg ennyivel. Hozzuk fel a többieket.
Gyorsan fejlődnek mert ügyesek és még többen leszünk.
Nincs másik ország ahol ilyen erős alsó DIV lenne.
Gratulálok mindenkinek aki részese a programnak! A ti sikeretek!

És akkor jöhet a másik kihívás a trollok ellen.
Én örülök ennek a jegyzetelésnek is mert itt legalább látható heti sebzésben ki mit teljesít és ez most már annak lesz kellemetlen aki akár magának osztotta ki az állami adományt vagy akár most is épp jelenleg a heti állami támogatásoknál első sorban jelentkezik mindenért miközben az alsó divet kritizálta.
Mi azért lemondtunk róla de lássuk ök mit tudnak felmutatni ezért.
Hivatalos statisztika érkezik!
Alsó Div vs Trollok második hét:

Az első hét vereség után volt 1 sikerüs hetük is tehát 1-1 az állás.
Alsó Div vs Trollok harmadik hét:

Jelenleg 2-1 Alsó div és troll-ok ellen az állás.

Jövőhéten jön még 1 felmérés erről és a következő már csak havi1-szer mert nem lesz olyan szoros az eredmény, hogy havonta írjunk róla.

fsb jól vagy??? Mintha kezdenél kifogyni.
Mi épp csak az eventre készülünk tehát ezért nincs nagy sebzés nálunk de semmi gond. Van még 1 heted ebbe a hónapba, hogy döntetlenre kihozd.
Hajrá 😃
Maradt még csokid amit az elmúlt hónapokban nem használtál fel mondjuk év vége előtt amikor eltöröltek minket? Jakob barátod minket vádolt, hogy mi nem harcoltunk de látható mi sokszorosát ütöttük mint ti. Ezek után jó kérdés kik is nem harcoltak az eltörlés ellen.
lómai barátod büszkén vállalja, hogy több mint 20K csokija van de tartogatja és nem zavarja, hogy a románok épp eltörölnek minket.
Te is csak magyarok ellen tartogattad mint most is ahol FF csatákat áttolva próbálod szétverni őket és ha felül ütlek gondolod enyém a felelőség?
Tévedsz!
Én jól ütöttem még az elején. Neked nincs ott keresni valód.
A felfogásod, hogy te abba a csatába, abba a körbe és abba a div-ben többet üss mint én nem verseny hanem felhatalmazás magadnak, hogy ész nélkül üthes és lophassál BH-t. Egy szánalom vagy és vesztes de ne félj nem csak te vagy szívatva itt alsó div-ben fsb. Parancs ellen ütsz fsb remélem tudod! Ki is a puccsista évek óta? 🙂
Több mint 10 magyar csata és te Xer ellen próbálsz BH-t lopni miközbe másik magyar csatában szerb div4-es 2-1 ütéssel vagyis pár száz millióval simán hozz nálunk BH-t mind a 2 oldalt azt elnézted neki! Helyette inkább 1 magyarnaknak mentél. Gerinctelen kifogásaid szánalmasak és már ismerünk. Inkább a románoknak segítesz mint a magyaroknak.
Közben éles csatákban Hunyadi Janos több másik Div-ben próbálja hozni nekünk a pontokat. Hunyadi magyarabb még tőled is.
A másik okos a trollok közt:

Vadas;
A 2 katt azt jelenti, hogy aki alsó DIV-ben nincs pakja az naponta 2 kattot csinál.
Edzést elintézi és max dolgozik még.
Nem harcol ahogy te próbálod védeni a szerencsétlen csoportod. Az nem 2 katt hanem szánalom 😃

Örömmel töröltnék el az országunkat csak azért, hogy a jelenlegi politikai vezetőinket megbuktassák és keményen dolgoznak is ellene többen. De szerintem ez szintél felér 1 puccsal csak olyan gerinctelen, hogy nem szemtől szembe harcolnak ellenük hanem ott próbálnak keresztbe tenni ahol csak tudnak és a troll csoport pont ezt csinálják évek óta.

Lehet téged nem érdekel de elfelejted, hogy melyik is a jobb helyzet.
Amikor van 8-10 TW ahol BH-SH és egyébb dolgokkal feltankolni tudunk vagy betámadnak olyanok miatt akik az Asteria oldalon támogatva harcolnak. Mert bizony magyarok ellen ütve ütnek még ha magyar oldalon sebeznek is de parancs ellen. Ők hozzák a román csapatokat ide.

Mi képesek leszünk megfékezni őket!
Mind fsb mind attila még nem értik mi is történik a div3-ban amikor próbálnak leütni de én jól szórakozok rajtuk ahogy azon is ha 1 USA bot hadsereg jön DIV4-ba megpróbálni áttolni a falat.(Sebzést és ütést nézzétek mennyit változik a végére)
Amikor valaki lejönne áttolni a falat de nem megy neki 😃

eMagyarország legerősebb sebzője átlagban 3,535,171 millióra képes csak.
Gratulálok! Biztos kifizető volt a próbálkozás 😃

Nem támogatjuk az asteria tagok behozását eMagyarországra ahogy ti teszitek!

A sunyi puccsizmust bőven ki merítitek ezzel amit műveltek évek óta.
Ha pedig megpróbáltok BH lopással alsó div-ben és áttolni a falat ezzel támogatni a románokat csak jelzem, hogy nem csak az asteria tagok fognak szenvedni hanem még ti is és elérjük, hogy az ütéseitek is veszteséges legyen ahogy bemutattam.

Hogy kell Div4-eseket szívatni?
Nem mondhatom el senkinek, Elmondom hát mindenkinek/i] 😃Üdv,
Magus79