15 éves az Index-generáció

Day 5,925, 09:05 Published in Hungary Hungary by Mikrobi

Már majdnem este van, és még senki nem írt cikket, legalábbis a top 5-ben nincs arról, hogy 15 éves az Index-generáció. Én se tudok hosszú cikket írni, most nem olyan helyen vagyok, de nem is akarok. A játék jelenlegi formájában nem a nagy cikkeknek és a media moguloknak kedvez, lenge öltözetű nők képeit pedig nem vagyok hajlandó cikkekbe illeszteni.
Emlékezzünk meg a nagy csatákról, amelyeket a románok ellen vívtunk, arról az építkezésről, ami egyáltalán oda vezetett, hogy a hosszú ideig szüneteltett háború újraindulásakor számottevő erőt tudjunk mutatni. Emlékezzünk meg a magyar honvédség megszervezéséről! A mibbites szervezkedésről, a külföldi szövetségesekkel való kapcsoattaetásról!
Emlékezzünk meg a manu, const és land skillekről (köszi, Kero), a 100-as wellnessről és a napi egyszeri étkezés lehetőségéről! Emlékezzünk meg az önálló forint valutáról, a 60 forintos aranyárfolyamról és a monetaryról!
Emlékezzünk meg az eRep magyar fordításának elkészítéséről, a fordítócsapatról! Emlékezzünk meg az eRepublik Insiderről!
Emlékezzünk meg az azóta in-game vagy sajnos irl elhunytjainkról! Dicsőség eMagyarországnak, veszenek az erománok és szövetségeseik, különösen az áruló szerbek!
Hajrá eMagyarország!