[ZIUA 2][MO]Primul razboi in 2019 [eDay 4068]

6 days ago Published in Romania Romania by Monitorul Oficial

Data: eDay 4068; 09 ianurie 2019
Locaţia: Sediul MO, Bucureşti, România

Subiectul zilei:
Primul razboi in 2019 [eDay 4068]

Ziua 2

Dupa o prima zi lejera, a urmat o zi secunda cu totul si cu totul diferita cu atacuri din toate partile
Grecia, Argentina si Cipru in regiunile din SUA
Croatia in Canada
Ungaria in Maramures
Tailanda in India
Albania in Noua Zeelanda

Noi ne-am axat pe doua lupte simultan - Chile si Grecia - separat usoare, simultan un pic mai dificile.

Epice peste epice, boostere si acceleratoare scoase de la naftalina, bombe scoase din beci, arme terminate mai repede decat termina o anume doamna prim-ministru limba romana; mutari de la o divizie la alta, de la o lupta la cealalta cu epice la toate diviziile in ambele lupte simultan, un adevarat show.

Cu estimari de damage date peste cap, cu schimbari de tactica la fiecare 10 minute in functie de realitatea din tere si cu tot greul, incet dar sigur balanta punctelor atarna in favoarea noastra atat cu Chile, cat si cu Grecia.

Insa..insa, a venit R4 (aviatie) in Chile, o runda teribil de disputata cu damage enorm de ambele parti (multumim aliatilor pentru efortul depus), incheiata din pacate cu un avantaj minuscul de partea Chile. Aici pare sa fi suferit moralul nostru si am pierdut si R4 in Grecia.

Am luat-o de la capat la ground in R5 luptand simultan in ambele campanii, insa motivatia nu era ce fusese cu cateva ore inainte, asa ca am decis sa ne axam exclusiv pe Chile, lupta pe care am castigat-o in cele din urma.

O zi plina de emotii, de runde la limita, de batut recorduri de damage! Din nou o daruire exemplara din partea tuturor, speram ca v-ati distrat cu totii!


Ziua 3?

Suntem inconjurati? Perfect, atacam in toate directiile! Da, avem ceva mai putine regiuni astazi, in acelasi timp avem si mai putin drain si mai putine de aparat si mai mult spatiu de manevra. Ca de obicei, va rugam sa urmariti feed-urile/mesageria/instructiunile comandantilor pentru noi recomandari de lupta.

Urmeaza contraatacul, tineti aproape!

o7