Ambient on/off

Join the new world

 

[WORDMOB] Pe vremea mea, maica...

Day 1,676, 08:34 Published in Brazil Romania by Alina V

To my e-brazilian hosts: This is an attempt, a collective effort of the entire eRomanian community to make the eRomanian Media Minister work until he drops.
P.S. I am a true Shakira fan, bring it on! Links to her other songs are always welcome! No reports, I promise.


Salutari tuturor,
Va mai aduceti aminte de vremurile cand suma de gold achizitionata in decursul unei luni era limitata pentru a nu destabiliza piata monetara? Dinozauri ghiftuiti ce sunteti! Ghiftuiala fiind operatiunea prin care un alt jucator te putea ajuta sa iti cresti sanatatea/vitalitatea, oferindu-ti un cadouas cu fundita rosie.
Am crescut intr-o societate care ne incuraja sa colaboram. Ce sa mai, aproape ca ne obliga. Adica... cumparai gifts, bravo tie, dar nu-ti puteau folosi. Aveai nevoie de a doua persoana care sa ti le ofere.
Pentru antisociali exista varianta de a le trimite de pe o organizatie. Deci aveai, totusi, de ales daca refuzai sa comunici sau sa acorzi incredere. Sau daruri.M-a luat la intrebari un e-bebe de-al meu, inainte sa-mi faca hatarul de a apasa pe link: De ce joci chestia asta? Daca AC nu mai stie, ar trebui sa stiu eu? Am I making sense?
Poate ca experienta mi-e data ca sa inteleg cum privesc cei nascuti/crescuti pe vremea foametei „copiii din ziua de azi”.

In plina criza de supraproductie, e natural sa se dezvolte alte tipuri de ePersonalitate? Dezvoltarea tine de factori genetici – in cazul nostru, personalitatea RL – sau de mediu? Cat conteaza in jocul asta faptul ca ai dat join mai devreme, sau intr-o anumita perioada – mi se pare mie sau bebeii din V2 au avut evolutii interesante? Conteaza calitatile personale sau cardul compenseaza cu brio orice neajuns?

Astept parerile fiecaruia, dar mai ales comentariile d-lui ministru, pe care il felicit fara rezerve pentru activitatea exceptionala!

 

Comments

Zimniy Veter
Zimniy Veter Day 1,676, 09:09

V2 a fost greu dar fun. Cred ca e vorba de selectie naturala, numai cei puternici si inteligenti au supravietuit.

P.S. Imi place poza : P

Alina V
Alina V Day 1,676, 09:10

Zice lumea ca regulile universului sunt aceleasi, : s aceasta e doar o simulare...

Alina V
Alina V Day 1,676, 09:12

Poza se numeste "training toys" : P

googoodoll
googoodoll Day 1,676, 10:31

As vrea sa se reintroduca gifts. Era un simbol frumos.

Alina V
Alina V Day 1,676, 10:54

Dap, faina idee : )

Ms.Carmen
Ms.Carmen Day 1,676, 11:04

V2 a fost bestial, mai ales pt mine care am invatat modulul alaturi de ShaFza : )

PS: http://www.youtube.com/watch?v=MntbN1DdEP0 for my addiction : )

Alina V
Alina V Day 1,676, 11:06

Nice one, thx, Ms.Carmen \o/

aniujual
aniujual Day 1,676, 15:53

V2, hmmm, ce tank eram inainte sa apara ... ce lache am ajuns sa fiu dupa 🙂
Daca am urat ceva in jocul asta, asta a fost ... acel V2, despre care toata lumea credea a fi "forever" si care s-a dovedit a fi o "iubire de-o vara/de-o seara/traita-ntr-o scara jegoasa de bloc"

Jean Luk Picard1
Jean Luk Picard1 Day 1,677, 20:36

vot si sub cu toate ca daca unii dinozauri ar fi gonflabili, i-as intepa cu un ac :😁 dar cum sunt doar obezi,ii intep cu o sula!

Alina V
Alina V Day 1,678, 04:29

Da, aniujual, dar orice minune tine maxim 3 zile : P

Mareleqe, caloriile din cozonacul q6 au darul de a se depune in zona cozii. Altfel, fraza e la fel de iliesciana ca meandrele concretului. (Nu stii despre ce vorbesc? God, I'm old!!!)

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.