[Wiki] Wiki-ul românesc are nevoie de editori!

Day 2,098, 05:41 Published in Romania Finland by Biblioteca eRomaniei
Salutare cetățeni!
Scriu acest articol pentru a vă reaminti de o resursă care vă ajută foarte mult în joc: Wiki-ul eRepublik!

eRepublik Wiki, la fel ca orice wiki al oricărui joc, este o documentație a jocului, scrisă de jucători experimentați și talentați, care sunt obișnuiți cu mecanica și funcționarea jocului.
Acesta permite noilor jucători să se transforme din începători în jucători experimentați, astfel încât și ei la rândul lor vor putea ajuta alți jucători.

Pe eRepublik Wiki poți de asemenea să găsești informații despre jucători, dând click pe cărticica de pe profilul lor (), informații despre unități militare, partide, țări, sau anumite evenimente istorice, cum ar fi războaiele. Toate acestea sunt posibile mulțumită eforturilor jucătorilor care contribuie la acest Wiki.Ești un editor cu experiență pe alte wiki-uri? Atunci avem nevoie de tine!
La fel ca eRepublik, Wiki-ul va avea nevoie de îmbunătățiri ale aspectului și alte chestiuni tehnice, cum ar fi optimizarea șabloanelor sau un nou mecanism pentru acestea.

Nu ești familiar cu Wiki-ul dar ești în stare și vrei să ajuți la actualizarea și menținerea lui? Atunci avem nevoie și de tine!
Pe wiki se găsesc documentații despre cum să devii un bun editor, aspecte de bază pentru pagini și ghiduri pentru crearea paginilor jucătorilor.

Chiar dacă nu înțelegi ceva, vei găsi utilizatori experimentați gata să te ajute. Poți intra în contact cu ei pe chat-ul Departamentului Wiki #eRo.Wiki, sau pe chat-ul internațional #Wiki.
Pe această cale, Ministerul Culturii face apel editorilor deja experimentați să ia parte la acel chat și să ofere ajutor când este nevoie!
Dacă nu ai cont pe eRepublik Wiki, poți face cerere aici!

Cei care doresc să contribuie la Wiki sunt rugați să trimită un mesaj Directorului Departamentului Wiki - Mlendea Horațiu cu următoarele informații:
• De cât timp joci eRepublik
• Experiențe anterioare ca editor Wiki - dacă există
• În ce domeniu al Wiki-ului crezi că poți ajuta cel mai mult (Militar, Politic, Istoric, etc)
• Cât de mult poți contribui și cât de activ ești în joc

În general căutăm oameni cu:
• Experiență în joc
• Punct de vedere imparțial
• Cunoștințe despre istoria eRomâniei
• Experiență ca editori Wiki

Notă: Nu vă impune nimeni muncă zilnică sau un obiectiv strict care trebuie atins neaparat. Fiecare are o viață reală și va lucra la Wiki doar când are timp și e în dispoziția necesară.

Să nu uităm proverbul "După faptă și răsplată"!
Adminii eRepublik susțin eWiki-ul prin acordarea de premii celor mai acivi editori în fiecare lună, astfel:
• Locurile 1, 2, 3 - 15 Gold
• Locurile 4, 5, 6, 7 - 5 Gold

Mai multe detalii despre Programul de Recompense puteți găsi aici.