[Wiki] Departamentul Wiki are nevoie de editori!

Day 2,255, 05:51 Published in Romania Finland by Biblioteca eRomaniei
Salutare cetățeni!
Scriu acest articol pentru a vă reaminti de o resursă care vă ajută foarte mult în joc, mai ales la început: Wiki-ul eRepublik!

eRepublik, are wiki-ul său, la fel ca oricare joc, o documentație scrisă de jucători experimentați și talentați, care sunt obișnuiți cu mecanica și funcționarea jocului, și care îi cunosc bine istoria.
Acesta permite noilor jucători să se transforme din începători în jucători experimentați destul de repede, astfel încât și ei la rândul lor vor putea ajuta alți jucători.

Pe eRepublik Wiki poți de asemenea să găsești informații despre jucători, dând click pe cărticica de pe profilul lor din joc (), informații despre unități militare, partide, țări, sau anumite evenimente istorice, cum ar fi războaiele. Toate acestea sunt posibile mulțumită eforturilor jucătorilor care contribuie la acest Wiki.Ești un editor cu experiență pe alte wiki-uri? Atunci avem nevoie de tine!
La fel ca eRepublik, Wiki-ul va avea nevoie de îmbunătățiri ale aspectului și alte chestiuni tehnice, cum ar fi optimizarea șabloanelor sau un nou mecanism pentru acestea.

Nu ești familiar cu Wiki-ul dar vrei să ajuți la actualizarea și menținerea lui? Atunci avem nevoie și de tine!
Pe wiki se găsesc documentații despre cum să devii un bun editor, aspecte de bază pentru pagini și ghiduri pentru crearea paginilor jucătorilor.

Chiar dacă nu înțelegi ceva, vei găsi utilizatori experimentați gata să te ajute. Poți intra în contact cu ei pe chat-ul Departamentului Wiki #eRo.Wiki, sau pe chat-ul internațional #Wiki.
Pe această cale, Ministerul Culturii face apel editorilor deja experimentați să ia parte la acel chat și să ofere ajutor când este nevoie!
Dacă nu ai cont pe eRepublik Wiki, poți face cerere aici! Aceasta va fi acceptată de către admini în maxim câteva zile.

Cei care doresc să contribuie la Wiki sunt rugați să completeze acest formular.

În general căutăm oameni cu:
• Experiență în joc
• Punct de vedere imparțial
• Cunoștințe despre istoria eRomâniei
• Experiență ca editori Wiki

Notă: Nu vă impune nimeni muncă zilnică sau un obiectiv strict care trebuie atins neaparat. Fiecare are o viață reală și va lucra la Wiki doar când are timp și e în dispoziția necesară. Există bineînțeles anumite obiective împărțite pe priorități, totuși editorii vor putea să se implice și pe alte pagini decât acelea.

Să nu uităm proverbul "După faptă și răsplată"!
Adminii eRepublik susțin eWiki-ul prin acordarea de premii celor mai acivi editori în fiecare lună, astfel:
• Locurile 1, 2, 3 - 15 Gold
• Locurile 4, 5, 6, 7 - 5 Gold

Mai multe detalii despre Programul de Recompense puteți găsi aici.

De asemenea fiecare jucător poate să se implice în programul de traduceri, primind 20 de pagini de tradus (unele scurte altele ceva mai lungi) în timp de 30 de zile, fiind răsplătiți în Gold.
Recomandarea Ministerului Culturii este ca toţi jucătorii cu Strength mai mic de 1000 să se alăture Gărzii Naţionale, unitatea militară a statului, care se ocupă cu instruirea şi ajutorarea noilor cetăţeni.
( Pentru mai multe informaţii click aici )