[Vote] Sydie's Textbook! [част 2]

Day 873, 06:25 Published in Bulgaria Bulgaria by Sydie


Здравейте граждани!

Моля гласувайте за тази статия, за да я видят повече хора!

Думите отбелязани със звездичка са с някакво особено значение и можете да ги намерите в края на статията.


Добре, реших се да направя това, като с всяка следваща статия ще се опитвам да я оформям все по-добре. И така - we talk and talk, but let's get to work boys (and girls).

2. Детство и тийнейджърство.

Сега е много, много важно да разберете как да се развивате занапред. Първо ще ви е необходим така нареченият "път на кариерата". Можете да го намерите в Информация -> Кариера (Information -> Career Path). Там може да видите на кое ниво, кои опции от играта ви се отключват. Но след като вече сте достигнали ниво 3 идва ключовият момент в играта - може да се биете!

Първото, което трябва да направите е да разберете дали има болница в града, в който се намирате. Това става най-лесно като тренирате* и след това натиснете Битки, в които може да се биете (Battles in which you can fight). Ще ви излезе следният "объркващ прозорец:Пълен размер!

Преди да се биете трябва да погледнете някои основни неща:

a) атакуващата страна.

защитаващата страна.

c) здравето ви.

d) оставащото време.

e) дали има болница в региона ви.

f) стената.


И така нека започнем с целия процес. За да се биете ви е необходим минимум 40 живот. Преди обаче да натиснете "примамливото" бутонче "Бий се" трябва да разберете дали има болница в региона, в който се намирате. Ако наистина има болница натиснете на бутончето "болница" и вижте качеството й. Лекуването се извършва по следния начин:

Качество 1 - ще ви върне до 10 живот загубен в битки (т.е. ако се биете два пъти и си вземете с това 20 живот, болницата ще ви възстанови само 10).
Качество 2 - ще ви върне до 20 живот загубен в битки.
Качество 3 - ще ви върне до 30 живот загубен в битки.
Качество 4 - ще ви върне до 40 живот загубен в битки.
Качество 5 - ще ви върне до 50 живот загубен в битки.

И така според качеството на болницата ви и здравето ви си направете сметката колко пъти ще се биете. След като натиснете бутона "Бий се" ще ви излезе следният прозорец:Пълен размер!

На горния скрийншот може да намерите много информация за битката ви.

И така - щом сте се били колкото желаете брой пъти натиснете бутона "Върни се на бойното поле", след това на "болница", а после - "Излекувай се" и така вие ще си възвърнете изгубеното здраве. Внимание:

Забележка 1 - болницата лекува само по ВЕДНЪЖ на ден!
Забележка 2 - болницата възвръща само здравето загубено в битки!

РЕЧНИК:


Надявам се статията да ви хареса, ще продължа следващият път, когато ще продължа с вашето развитие, драги тийнейджъри!Stay tuned!


Бъдете ментор - спасете еБългария!-- Тук
Пълен гайд за начинаещи -- THE Grand Tutorial
Канал BG bebe -- #eBG-kids
Министерство на Младежта -- Вестник