Пускъм съ! vol.2

Day 4,519, 15:23 Published in Bulgaria Bulgaria by Old 7

Здравейте!

Пак съм аз! Отново идват избори и отново се пуснах, е този път не да си го премеря с останалите кандидати, ами малко по-сериозно. Бях президент много, много отдавна предвид динамичността на играта, сега имам нужда пак да вляза в играта и да видя какво е новото.

Принципно зарязах играта към края на 2018. Под зарязване на фона на отделенето време да се случи да има седмици, в които дори да не съм я поглеждал си е чудо (да са живи и здрави скриптовете). Напоследък с огледа на лайната в РЖ се върнах и станах доста по-активен от обикновеното. А върна ли се към активна игра идва и желанието да се пусна. И го направих. За сега целта ми е да довърша започното от Георги Василев и последван от Таблов. Няма да има отклонения или нещо. Не че и може де. С други думи главни цели: Повече бонуси за фермерите(ще си поиграя с картата да ги планирам тези дни), повече битки за танковете, че наскоро се биха доста и аз със тях. За депутатите ще има повече теми за размисъл, въпреки че двамата ми идоли ги няма. Но депутатие не са толкова важни, с тях винаги съм си имал приказка и разбирателство.
Няколко лични цели, които са главно да си начеша крастата: България на 6 континента. Бяхме на 5 преди 2 години, искам да са 6 този път.
Другата е да ги направя 10 президентски, но там им форсмажорни обстоятелства по-опасни от всеки вирус и всяка болест 😃
Относно обещания и дълги романи - не, няма да пиша. Не съм писал, не планирам да шиша и няма да си й давам и зор да пиша. Ще си давам няква отченост.
По темата кабинет - за ПЪРВИ ПЪТ от 6 мандата и още няколко кандидат-президентски статии - имам кабинет. Да един човек е, но и то какъв. Та единсвения официален министър ще бъде Цуци. Който друг иска да помага - знае как да ме намери и да му намеря занимание.
Така че, май е това от мен. Който чел - благодаря за труда и времето отделено за мен. Който - не да е жив и здрав. Нека най-добрия кандидат да победи.

С уважение, Old 7