Ambient on/off

Join the new world

 

(Поредица интервюта - БНФ) Velislav Djambazov

Day 1,531, 10:43 Published in Bulgaria Bulgaria by KrumStrashnii

Здравейте,

Днес пускам поредното интервю с човек от Българки Национален Фронт.
Представям ви Велислав Джамбазов.

Здравей! Кой си ти и с какво се занимаваш в РЖ?
Казвам се Велислав Джамбазов на 24 години съм от София.Това с което в момента се занимавам е организиране на събития, като се започне от конференции, фирмени партита и се стигне до рождени дни.


еРоден си през 2009г. Накратко, как провървя твоя еЖивот, за да стигнеш до тук днес? 🙂
Ами беше доста интересно начало.Регистрирах се почти на шега.Разбрах за играта от клип във VBox.Помня че бяхме едва 700 човека и бяхме слаби.Играта беше доста по-различна от това, което е сега.След време се записах в армията и бях разпределен в 32-отряд "Караконджулите".Беше един от най-силните отряди и бяхме много сплотени.За кратко бях заместник зводен, след това и зводен.След това се включих и в политическия модул.Заедно с група приятели (CapricaFL, didi210, ayuola и много други) направихме собстена партия НОТА.Няколко месеца след като създадохме партията се случи така че бяхме първите искащи България да се присъедини към ЕДЕН и да излезе от Феникс.Разбирасе бяхме заклеймени като народоотстъпници, но явно сме били прави 🙂
Някъде там се отказах от играта и не бях активен доста време (около 6 месеца).Когато се върнах към играта нещата се бяха променили доста и трябваше да се адаптирам.Поканих няколко приятели да започнат да играят играта и заедно с тях създадох паравоенен отряд "Акулите", където създадох доста приятелства.Отряда се разпадна, но приятелствата не.По това време Емпи се върна към активна игра и аз се присъединих към БНФ, партия на която винаги съм бил привърженик.


Знам, че си бил депутат от БДП (доста ме учуди). Как реши да дойдеш в БНФ и да станеш един от най-дейните активисти на партията?
Исках да участвам в полическият живот на еБългария, а БНФ не беше в топ5 на партиите.Точно тогава се натъкнах на статия на БДП относно бъдещите избори.Търсеха активни и отговорни играчи за бъдещите избори, аз писах на ПП и те ми предоставиха възможноста да се кандидатирам за което съм им благодарен.
Още когато имах собствена партия съм бил в близки отношения с БНФ и нейни членове (Емпи, ДиноВасилев,Ауин и много други).Както казах и по-горе Емпи писа, че се връща активно към играта.Искаше да вдигне на крака БНФ и това ми бе достатъчно 🙂 Явно засега партията се справя много добре и се надявам да продължим да се развиваме в правилната посока.


Какво ще кажеш за "Устния НАП", за желанието на турците да ни стават съюзници, за международната военно-политическа ситуация?
Понятие като Устен НАП просто не съществува.Няма как един НЕФОРМАЛЕН РАЗГОВОР в който е взел участие Великан да се счита за НАП.Ако съществуваше подобно нещо, то щеше да е ратифицирано по някакъв начин, а не скрито от общественоста, депутатите и най-комичното от представители на кабинета на президента ни.С една дума ФЕЙЛ.
Твърдо против съм Турция да е в нашият съюз или да имаме МПП с тях!Смятам че изобщо не са надежден съюзник и че подобен ход ни затваря донякъде не само възможностите за развитие, но и възможностите за ЕВ и тренировъчни войни намаляват с една.Да не говорим, че самата идея Tурция да е в ЕДЕН разделя обществото, което е достатъчна причина и без горепосочените за да съм против тях.
eРепублик е социална и стратегическа игра в която няма победител.Тук няма добри и лоши и винаги едната страна има лек превес, след което нещата се обръщат.Нужна е отборна игра и общи интереси на ниво съюз за да бъде удължен моментът на превес.


Ей забравих обичайния въпрос Левски или ЦСКА? 🙂
Левски е умрял отдавна - САМО ЦСКА

Кои са ти любимите и да кажем "най-неприятните" хора в играта?
Най-близки са ми didi210 с нея се знаем откакто съм играта реално, CapricaFL - той се отказа, но продължаваме да си пием бира заедно, Solarito - един голям пич, което се отнася и за Ivan Kodzhanikolov.Също така Tangrawarrior и Stilianko, които са много свестни момчета.
В една игра трудно може чак врагове да си създадеш.В крайна сметка това е игра и не би трябвало да съществува чак омраза.Има хора, които не са ми приятни, но смятам че не е редно да посочвам имена.Хората имат различен темперамент, както и мироглед, а тук понякога си принуден да общуваш с хора неприятни за теб самия и навярно оттам идва и омразата.


Кажи нещо на читателите (само без мисли за здравето 🙂 )
Днес попаднах на една мисъл на един велик човек - Аертон Сена и ще я споделя нея.
"Ние всички сме деца, не мислите ли?Разликата между възрастните и децата са само играчките!Защото, когато пораснеш трябва да мислиш за много повече неща. Имаш много тревоги и някак си загубваш умението да се радваш на живота. Така че като имаш възможност е много важно да се позабавляваш като децата."


Благодаря ти за отделеното време!

 

Comments

CSKABG
CSKABG Day 1,531, 10:53

Левски е умрял отдавна - САМО ЦСКА

didi210
didi210 Day 1,531, 11:04

Вот за доброто ми другарче (намиг).

Talys
Talys Day 1,531, 11:56

o7

Dimitrov81
Dimitrov81 Day 1,531, 12:10

Поздрави и от мен. Добро интервю.

adssy
adssy Day 1,531, 12:52

"Ей забравих обичайния въпрос Левски или ЦСКА?"
Дискриминация! Само Локо София! 🙂
Все пак, интересно интервю. 🙂

TangraWarrior
TangraWarrior Day 1,532, 15:00

Вели многократно се е доказвал като верен приятел и родолюбил българин. Страхотен човек мислещ за интересите и добруването на България. От мен само уважение 🙂

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.