Ambient on/off

Join the new world

 

[VAALIT 2/13] Vaalitappio

Day 1,905, 06:53 Published in Finland USA by Aqid

Nyt kun vaalit on päättynyt, voin sanoa että takana on ehkä mielenkiintoisin päivä eHistoriassani. Vaalit päättyivät tappiooni, mutta olenko pettynyt? Hieman joo. Entä olenko helpottunut? Kyllä olen. En ole missään vaiheessa suunnitellut lähteväni presidentiksi, vaan tämäkin idea lähti alunperin vitsistä. Puolue kyseli halukkaita presidentin vaaleihin ja joku nimeltä mainitsematon herra sattui sanomaan nimeni. Siitä se idea sitten lähti. Omana tarkoituksenani oli lähteä tuomaan mielenkiintoa vaaleihin kun ehdolla oli ainoastaan Lamoracke, en odottanut saavani näin suurta kannatusta. Kun Temskih ja Vihtori ilmottautuivat vaaleihin meinasin luovuttaa, mutta puolueen jäsenet saivat minut puhuttua ympäri. Alusta asti olen kuitenkin ollut valmis tekemään kaikkeni eSuomen eteen.

Koko vaalien ajan äänet ovat jakautuneet aika tasaisesti minun ja Temskin välillä. Yhdessä vaiheessa johdin reilulla kahdellakymmenellä äänellä, mutta Temskih saavutti minut aika nopeasti.


Äänestystilanne minuutti ennen äänestyksen päättymistä

Suomalaisilta taisi jossain vaiheessa hieman karata käsistä äänien ostelu Voters Clubista, koska kaksi vaaliartikkelia pääsi jopa International Top5 listalle. En nyt kuitenkaan ala sormella osoittelemaan äänien ostajia, kosta tätä harrastettiin kummankin ehdokkaan puolelta.


International TOP5 5.2.2013 (ePäivä 1904)

Myös suomen Top5 lista näyttää mielenkiintoiselta. Yleensä sinne ei montaa votea tarvita, mutta nyt niitä vaadittiin jopa yli 500. Joidenkin laskujen mukaan suomalaisilta on mennyt yli 10k cc votejen ostamiseen


Suomen TOP5 5.2.2013 (ePäivä 1904)

Tappio tuli, mutta kiitos kaikille äänestäjille, kiitos Kauppaliitolle ja kiitos Temskille. Oli jännittävin päivä eHistoriassani.

Aqid kiittää ja kuittaa

 

Comments

Vill3
Vill3 Day 1,905, 06:55

🙁

hcMind
hcMind Day 1,905, 06:56

Helpotus

Cendorr
Cendorr Day 1,905, 06:59

"En ole missään vaiheessa suunnitellut lähteväni presidentiksi, vaan tämäkin idea lähti alunperin vitsistä. "

"Omana tarkoituksenani oli lähteä tuomaan mielenkiintoa vaaleihin kun ehdolla oli ainoastaan Lamoracke, en odottanut saavani näin suurta kannatusta. Kun Temskih ja Vihtori ilmottautuivat vaaleihin meinasin luovuttaa"

Jooh, KL:llä ei mitää rajaa äänestäjien kusettamisessa. Vai että vitsillä vain ehdolle, miksi te pelleilette Suomen arvokkaimpien vaalien kanssa tollee?

Squirrel
Squirrel Day 1,905, 07:01

Löysää vähän pipoa, niinkun meillä ei ois ollut joskus LEPistä läpällä ehdolle lähteneitä. Ei se, että lähtee läpällä ehdolle, tarkoita, että tekisi hommansakin läpällä.

Princess Cendorella
Princess Cendorella Day 1,905, 07:02

"Alusta asti olen kuitenkin ollut valmis tekemään kaikkeni eSuomen eteen."

Mikä siinä on vaikeaa käsittää Cendorr?

Cendorr
Cendorr Day 1,905, 07:05

Käsitän, mutta pressaksi ei ole tarkoitus pyrkiä vitsillä ja sitten jos voitto osuu niin kattoa mitä tekee. Siis jos sä pyrit vitsillä, niin se tarkottaa että et oo tosissan mistä tässä tapauksessa on kyse. Ja sillon ei oo voinu olla kunnollisia suunnitelmia jne, joten valmiudet hoitaa virkaa kunnolla ei ole niin hyvät kun heillä jotka ovat tosissaan ehdokkuuden kanssa. Mikä siinä on niin vaikea käsittää? Joko sä olet tosissas tai sitte et (jos pyrit vitsillä pressaks, ja meinaat luovuttaakin)

Cendorr
Cendorr Day 1,905, 07:08

Ps. Oisit voinu jo kampanjassas kertoa, että ehdokkuutesi on vain vitsi, niin äänestäjätkin olisivat tienneet miksi olet ehdolla

Princess Cendorella
Princess Cendorella Day 1,905, 07:09

Jorma, väität et ministereistä ei olisi ollut mihinkään? 😃

Cendorr
Cendorr Day 1,905, 07:17

En, vaikka se listakin vaikutti vitsiltä. Annoitte sen vasta kesken vaalien, kymmenet äänestäjät eivät tienneet mitään minkälaista hallitusta ovat äänestämässä valtaan.

Pointtini tässä on se, että äänestäjän kannalta on hirveen ikävää kuulla jälkikäteen että äänestämänsä ehdokas olikin ehdolla vain vitsillä eikä ollut tosissaan:

" En ole missään vaiheessa suunnitellut lähteväni presidentiksi, vaan tämäkin idea lähti alunperin vitsistä."

"Kun Temskih ja Vihtori ilmottautuivat vaaleihin meinasin luovuttaa, mutta puolueen jäsenet saivat minut puhuttua ympäri."

Ruben           Lagus
Ruben Lagus Day 1,905, 07:31

Hieno projekti, Kiitokset kaikille kauppaliittolaisille. Oli todella hauskaa, vaikka takkiin sitten tulikin.

Aqid
Aqid Day 1,905, 07:40

"Siis jos sä pyrit vitsillä, niin se tarkottaa että et oo tosissan mistä tässä tapauksessa on kyse."

Vaikka minä alussa lähdinkin vitsillä peliin mukaan ei tarkoita sitä että oisin vitsillä hoitanu tuon homman. Tästä saa nyt sen kuvan että et ymmärtänyt tuota yhtä lausetta artikkelissani tai sit jätit sen lukematta

jom1
jom1 Day 1,905, 07:48

Aika turhaa tämmöinen "xDDD eiku vitsil lähin ehokkaaks ku muut käski ei vituta ku hävisin"-huuteleminen. Miksi sitä pitää edes mainita jos viran aikoi silti hoitaa kunniakkaasti? Eli ihan aiheesta cendorr huomautti tällä kertaa. Äänestäjille mukavampi tietää heti alussa millä asenteella ehdokas on lähtenyt kisaan mukaan, eikä näin jälkikäteen. Mutta joo, eipä sillä nyt mitään merkitystä enää ole.

Jipex
Jipex Day 1,905, 07:55

Olenko ainoa vai kuulostaako hieman absurdilta kuulla Cendorrin suusta tällaista paatoksen sanaa?

Aqid
Aqid Day 1,905, 08:18

No joo en jaksa vääntää rautalangastakaan ja onneks ei tarviakkaan.

Kuuntelen erään viisaan ihmisen viista neuvoa ja lopetan trollin ruokkimisen.

Sitä ennen, tässä on cendor kuva siitä mitä mieltä olen sinun mielipiteistä 😃

http://goo.gl/wgIAi

Cendorr
Cendorr Day 1,905, 08:21

@Jipex

Olenko itse koskaan lähtenyt pressaehdokkaaksi? En. Vaikka olisin pari kertaa voinutkin, minun ehdokkuuteni olisi vain vitsi. Edes minä en vaaleihin vitsillä lähde, aina on ollut oikea halu saada joku virka, suunnitelmat ja tavoitteet valmiina oli ne mitä hyvänsä.

Cendorr
Cendorr Day 1,905, 08:56

Trolli? : D Siis kumpi meistä onkaan se joka oli vitsillä pressaehdokkaana...

Jos luulet, että ehdokkaaks voi lähteä vaan vitsillä kokeilemaan onneaan, niin et kyllä tajua yhtään mitä varten presidentti on ja mitä varten siihen tehtävään haetaan.

Voithan aina väittää vastaan, mutta tarpeeksi kertoi jo se kusetus avoimesta hausta ja minkälainen lista sieltä lopulta tuli ja miten se tuli. Tässä ei ole mitään henkilökohtaista ollenkaan, mutta voitto meni kyl ihan oikeaan osoitteeseen.

Hawley
Hawley Day 1,905, 10:38

Cendorr: Melkeen kaikki pressat on lähtenyt puolivitsillä ehdolle, paitsi ehkä joku Zakke tai Erius. Mikään ei ole vittumaisempaa kuin se hetki, kun huomaat tulleesi valituksi presidentiksi.

Cendorr
Cendorr Day 1,905, 11:07

En usko, että monikaan ja vaikka olisi niin pidän sitä valitettavana. Meillä on oikeasti ihmisiä jotka pyrkivät tosissaan. Yleensähän se on jotain spudrobera-galebs osastoa jotka vitsillä pressaks haluaa.

Ruben           Lagus
Ruben Lagus Day 1,905, 11:25

Itse vedin ainakin oman kauden ihan for teh lulz

CitizenK4n3
CitizenK4n3 Day 1,905, 22:08

Itsehän pelaan koko peliä vitsillä.

zRTx
zRTx Day 1,905, 23:21

"Alusta asti olen kuitenkin ollut valmis tekemään kaikkeni eSuomen eteen."
Kauppaliiton ehdokas

ettet nyt vain kusettaisi :--D

Tse Kim
Tse Kim Day 1,906, 08:21

Loistava ehdokas, joka veti aivan mielettömän kampanjan ja jonka kanssa pidettiin Suomen tiukimmat vaalit. Nostan edelleen hattua ja ei muuta kuin ens kuussa uudestaan!

Paroni havok
Paroni havok Day 1,906, 11:01

Oli hieno veto ja ääneni meni selvästi oikealle ehdokkaalle.

Qppi
Qppi Day 1,906, 11:11

"Suomalaisilta taisi jossain vaiheessa hieman karata käsistä äänien ostelu Voters Clubista, koska kaksi vaaliartikkelia pääsi jopa International Top5 listalle. En nyt kuitenkaan ala sormella osoittelemaan äänien ostajia, kosta tätä harrastettiin kummankin ehdokkaan puolelta."

Voisiko joku selittää tämän?
Johtajan sanomat (Aqid) : [VAALIT] Aqidin lista – Dream Team esittäytyy! 804 votea

Cendorr
Cendorr Day 1,906, 20:47

@Qppi

Tuo on kauppaliittolaisten tekosia! Häpeällistä kampanjointia! Aivan järkyttävää ja hyvin paheksuttavaa!

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.