Ambient on/off

Join the new world

 

[Utbildningsverket] Vad sysslar vi med ?

Day 1,879, 15:00 Published in Sweden Sweden by Utbildningsverket

Fredagen den 11 Januari 23:59
Rosenbad, Sverige


Godafton Medborgare av Sverige!
Idag har jag äntligen fått den efterlängtande tillgången till UVs tidning. Så självklart bjuder jag på en artikel!

Innehåll:
- Vad har hänt i UV sen mandatet börjat?
- Detta jobbar UV med.

* Guider
* Tillströmning av nybörjare
* Omstrukturering av forumet

- Visioner och framtiden.

- Vad har hänt i UV sen mandatet börjat?
Ja, vad har egentligen hänt? Jo, vi har lagt alla de projekt som körts föregående mandat på is tillsvidare förutom nybörjarbidraget och investeringsbidraget. Anledning är de resultat man försökt uppnåt har varit svårt att få. Istället utvärderas alla projekt, och hela UV genomgår en väldigt stor "KAIZEN-event" just nu.

För er som inte vet är KAIZEN japanska som betyder ständig förbättring. I industrin väljer man ofta jobba efter japanernas modellsamt då Europas licensiering ISO 9000, men de behövs ingen fördjupning i.

Anledningen är att jag sett att vi allt för ofta återupptar gamla projekt, som oftast inte får den effekt vi önskar. För att jämföra detta så kanske det inte alltid vore det bästa att ge ett barn en bok på gammalsvenska när hen skall lära sig läsa.

Jag säger inte att projekten är fel eller dåliga, utan att längs med tiden som går måste även vi uppdatera oss och försöka kolla på förbättringspotentialen, på varje projekt. För varje sekund som går, som blir till minuter, timmar och dagar blir de vi en gång bestämt gammalt. Vi måste försöka se till att hålla våra projekt levande.
Därför kanske det inte ser mycket ut för världen, många kanske tror UV är dött, men tvärt emot är det faktiskt! Just nu sitter vi på en massa idéer som leder oss in på nästa punkt.

- Detta jobbar UV med.
Ja, vi lever faktiskt. Nedan kommer jag beskriva några av de projekt ni kommer att se från UV ganska snart. Projekten är alltså inte klara än, men de är de som är längst fram i sin utveckling. Varje projekt kommer dock få sin egen artikel när de lanseras.

* Guider
Detta tycker jag är väldigt viktigt. Guider som är välgjorda ger oftast bra med kunskap och kan nås ut till många. Dessutom försöker vi också se till att artiklarna är så lättlästa som möjligt och så korta som möjligt. Att läsa en lång guide med svåra begrepp kan vara en omöjlighet för en ny på det här spelet.

* Tillströmning av nybörjare
Är alltid viktigt. Det jag tror UV har gjort mindre bra den senaste tiden är att istället för att kolla på målgruppen har man kört något man tror skall fungera. Vi har rasat i befolkningsantal i landet och skall vi någonsin ut i världen igen måste vi försöka rekrytera igen. Därför jobbar vi med ett projekt där jag har en del planer på att försöka få media uppmärksammat. Lite raider och gemenskap, samt en hel del klurighet och list skall blandas. Låter det spännande?

Jag bjuder på en teaser från det utvecklande projektet:

All eloge till Munktorp

* Omstrukturering av forumet
Jag anser att nybörjardelen är mycket stökig just nu på forumet. Därför har jag ett förslag om hur vi skall strukturera upp det och dessutom lura ut mer nybörjare på forumet för att få dem aktiva.
Med inspiration från Sydafrikas och UKs forum kommer jag snart lägga fram förslaget.


- Visioner och framtiden.
Visioner är alltid bra att ha. Jag har en massa om Utbildningsverket. För vare sig du vill eller inte kommer det fortfarande vara Sveriges viktigaste departement, om vi vill ha ett bra välfungerande land. Förutom de projekten som finns så finns en del annat gott i godispåsen, bl.a. kommer vi försöka göra ett experiment som jag tror kommer få en del saker utredda. Men mer om detta i nästa artikel.

Ha de gött!
//AQ

 

Comments

SalladGbg
SalladGbg Day 1,879, 15:06

Vote!

Aliquam
Aliquam Day 1,879, 15:06

Hjälp till att sprida artikeln genom att vota, shouta och subscriba för mer artiklar från UV!

thomas82karlsson
thomas82karlsson Day 1,879, 15:11

vote

JeguljaM
JeguljaM Day 1,879, 15:17

Är det aliquam och Munktorp som arbetar i UV?

Kamrat Ankan
Kamrat Ankan Day 1,879, 15:45

Lycka till, Aliquam. Du lär behöva det efter all den kompetens West slängt ut ur UV. Men jag vet att dina åsikter inte nödvändigtvis är detsamma som Wests.

Tillbaka med icke-NGare i departementen! Skäms på er, regeringen!

Daariil
Daariil Day 1,879, 18:36

Jättebra jobbat AQ, jag har svårt att se att någon är bättre lämpad att driva UV än dig. Jag har dock ännu inte fått din åsikt på att w3st sparkade medarbetare från ditt departement utan att säga något så skulle uppskatta om du kunde förmedla den.

Flavourised
Flavourised Day 1,880, 02:23

+1

V+S, bra att det kommer ut info

Oscdar
Oscdar Day 1,880, 06:07

Bra jobbat som vanligt AQ, hoppas ditt slip blir värt besväret i slutändan. PMa om det är nåt jag kan göra

JeguljaM
JeguljaM Day 1,880, 17:00

Ministern ignorerar folkets frågor

Thomas Sakshaug
Thomas Sakshaug Day 1,881, 10:45

Det är här i spelet som aktiviteten är viktigast. Sett till vad spioner kan hitta på så kanske jag är av den åsikten att spioner kan hitta på samma saker i forumet. Att flytta omkring problemen ger ingen lösning. Jag menar då alltså att om du har 10 deltagare där 2 är spioner så följer ju 10 deltagare med till forumet vilket i sig blir samma sak faktiskt.
Nått är fel när den mesta aktiviteten sker på annat håll än just i spelet.
Forumet är bra för information kring hur spelet fungerar.

Thomas Sakshaug
Thomas Sakshaug Day 1,881, 13:37

Uppkomsten av de flesta spelforum blev för att höja säkerheten i tillexempel en allians oavsett vilket spel det gäller. Bara som ett förtydligande.

Se till att bygga spelet istället! vore faktiskt nyttigare

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.