Ambient on/off

Join the new world

 

[Urime]Happy New Year Albania

Day 1,868, 08:53 Published in Albania Albania by The Dictator Albanian
Happy New Year AlbaniaURIME VITI I RI 2013!
Të nderuar anëtarë të CaliVita’s


Jemi në fund edhe të një viti afarist.

Poqese i përmbledhim rezultatet e afarizmit, duhet të jemi të kënaqur, pasi që në këto kohëra të krizës ekonomike kemi arritur rezultate të kënaqshme.

Jemi tejet krenarë që nëpër seminare, pos njohurive të reja dhe ofrimit të informatave lidhur me shëndetin dhe afarizmin, kultivojmë edhe vlera të posaçme, siq janë zhvillimi i personalitetit, dhe kultivimi i shpirtit pozitiv dhe optimist.

Ky vit ka sjellur një sërë benefitesh për ndërtuesit e rrjetit, ne kemi investuar edhe në hapjen e lokalit të ri të CaliVita’s në Prizren duke krijuar një ambient më të përshatatshëm dhe modern për anëtarët tonë.

Besojmë se të gjithë ne, udhëheqësia e Firmës, Menaxherët më të suksesshëm dhe mjekët bashkëpunëtorë, i kemi përmbushur parashikimet dhe kemi dhënë kontribut edhe në vlera të reja, si në aspektin afarist, ashtu edhe në atë social, bile edhe në atë shoqëror.

Shfrytëzoj rastin që në prag të vitit të ardhshëm 2013 , t’u falënderohem në qëndrueshmërinë dhe lojalitetin e të gjithë atyre, të cilët gjatë periudhës së kaluar, në çfarëdo mënyre kanë qenë pjesë e kësaj familjeje të madhe ndërkombëtare.

Njëkohësishtë, të gjithë anëtarëve të Rrjetit ua uroj Vitin e Ri 2013, duke Ju dëshiruar shëndet të mirë, shumë suksese dhe kënaqësi, si dhe realizim të të gjitha caqeve të përcaktuara.


Diktatori Shqiptar

2012 2013

Kalofshi Mir ne Ket Vit te Ri
Welxome to Chati Shqipetar CHAT SHQIPETAR
 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.