Ambient on/off

Join the new world

 

[UPDATED]Guerrila Challenge - Cat Fight - ROM vs. MLD

Day 2,074, 03:04 Published in Romania Romania by BraveHearts Romania
Fetele noastre au făcut minuni aseară și au reușit să obțină victoria. Cu emoții multe, cu muncă și cu un public care le-a susținut necondiționat, ele au reușit să le învingă pe ”luptătoarele” moldovence:


Puteí vedea rezultatele în detaliu aici: http://tinyurl.com/ClasamentGCH

Bravo fetelor noastre!!! Suntem mândri de voi.

La cald impresiile au fost dintre cele mai diverse, iar plină de entuziasm Ivana Ika, ne-a spus: "De mult nu am mai avut emotii la o lupta. Lucrul asta se intampla in V1 .. si cam doar atunci. Lupta de guerrilla este atractia principala pentru mine in momentul de fata. Este cu totul altceva decat tot ce am avut acum pana in joc. Concursul a fost super, toate fetele au fost la inaltime, s-a derulat super ok si ma bucur ca nu au fost probleme.

Damayanty era foarte fericită după concurs și abia și-a stăpânit emoțiile în fața microfonului: ”Seara trecuta pentru mine, a fost o experienta noua pe care am trait-o la maxim! Am fost onorata sa fac parte din echipa eRomaniei, 5 fete de aur, care am dovedit ca "se poate". Le multumesc si le felicit pe fiecare in parte: aleena1, Krontzo, Little_Hobbit, Ivana Ika si nu in ultimul rand cele 2 rezerve(ManuR si Turturica). Vreau sa mai multumesc in mod deosebit "publicului", care a fost de-a dreptul minunat, care a stiut sa ne sustina, sa ne fie alaturi si a facut ca totul sa fie frumos si special! Multumesc si tie, Clopo, ca ne faci serile mai altfel!”

Surpriza serii a venit însă din partea lui Little_Hobbit care pe lângă un punctaj excepțional a apărut plină de curaj și LIVE pe Clopoyaur TV: ”A fost primul concurs de Guerrilla challenge la care am participat. La inceput recunosc ca aveam mari emotii. Mai ales ca la prima runda abia de am gasit un adversar. Mi-a facut placere sa particip, mai ales ca am avut noroc si am avut si un punctaj bun.”

Răpuse de emoții și efort Aleena1 și Krontzo abia ce au reușit să se mai țină pe picioare.

Bravo fetelor! Bravo băieților! România e mândră de voi, până acum naționalele noastre rămân invincibile la Guerrilla Challenge!

Guerrila Challenge - Cat Fight - ROM vs. MLD

Moldovencele au aruncat mănușa acum o săptămână, iar ale noastre fete au răspuns fără frică provocării.

Timp de o săptămână s-au tot pregătit și după o muncă asiduă se prezintă în fața voastră deseară de la ora 21.00 pe Clopoyaur TV în primul meci internațional de lupte de gherila, categoria Frumoase, Sexy, Rebele și Luptătoare. ROMÂNIA versus REPUBLICA MOLDOVA.
Iată-le pe cele 5 purtătoare de stindard tricolor pentru lupta de deseara:

Aleena1
Despre ea se spune că atunci când îi intră o mână bună la poker, niciun bărbat nu-i face față, nici măcar la All In. Atunci când îi intră dodge-urile la Guerrilla, până și Chuck Norris trebuie să se recunoască învins. Toți adversarii sunt însă speriați de abilitățile ei ascunse, care se activează, de obicei, cu bagheta magică. Răuvoitorii îi spun magie și vrăjitorie, însă Aleena1 le zâmbește și mai căștigă câte un premiu pe Clopoyaur TV.
Adversar preferat din echipa Moldovei: Rambona

Damayanty
Luptele de gherila sunt noul refugiu al lui Damayanty, de când a plecat de la BNR, unde ținea prea strict registrele contabile. Se spune că și acum parfumul ei se mai simte pe culoarele trezoreriei naționale, în schimb ea-și folosește această armă pentru a-și ademeni și apoi executa adversarii pe câmpul de luptă. Damayanty se oprește după fiecare victorie timp de 5 minute pentru a transforma cenușa victimelor în... diamante.
Adversar preferat din echipa Moldovei: Black Pingu

Ivana Ika
Ivana Ika s-a născut să fie lider, iar de abilitățile ei de a-și impune punctul de vedere sunt scrise cu majuscule în cartea de istorie a SMR-ului. În lipsă de dinozauri care să-i țină companie s-a retras la malul mării și a inventat o nouă ramură a luptelor de gherila: Water Guerrilla. Le înlocuiește adversarilor armamentul cu puști cu apă și apoi le dă iluzia că vor învinge. Fermecați de aceste iluzii, au căzut deja peste 100 de eRepublikani... și numărul lor crește.
Adversar preferat din echipa Moldovei: Shadow Princess

Krontzo
Harnică ș muncitoare ca o furnică Kronzo se mândrește cu rolul ei de mamă în dura lume Dracones. Dincolo de granițele ei, se dovedește a fi o adevărată leoaică și cea mai experimentată amazoană a noastră cu peste 1000 de lupte date. Gurile rele spun că e colțuroasă, însă cele care au întâlnit-o și-au schimbat definitiv și irevocabil opinia... pentru totdeauna!!!
Adversar preferat din echipa Moldovei: Titania

Little_Hobbit
Despre hobiți se știe că sunt o nație pașnică și rar se găsește vreunul dornic de aventură. N-a fost cazul și acestei fetițe crescute între rafturile de cărți ale lui Bilbo Baggins. din întâmplare a găsit acolo un dragon care-a învățat-o tehnici de luptă și arta vicleniei. Azi cutreieră locuri uitate de lume pe care le salvează din ghearele răufăcătorilor. Peste tot lasă ca și semnătură un sigiliu cu un cap verde de marțian.
Adversar preferat din echipa Moldovei: Death Petal

Puteți arunca o privire peste adversarele din Moldova în acest articol: http://www.erepublik.com/en/article/guerrilla-challenge-frumoase-i-periculoase-2295597/1/20


Pentru a atrage cât mai mulți suporteri în tribună, fetele din echipa de majorete au decis să facă un calendar special pentru ei. Iată câteva file din el.

Dacă vreți și restul calendarului, va trebui să fiți prezenți deseară la confruntare și să trimiteți o donație pentru fondul de premii care în acest moment a ajuns la 12.000 RON și 400 de arme q7!

Clopoyaur pune și el la bătaie celebra scară, așa că nu aveți absolut nici un motiv să lipsiți.La final, regulile:1. Fiecare țară este reprezentată de o echipă de 5 jucătoare, neapărat de naționalitate română/moldovenească, chiar dacă au cetățenie în altă țară.

2. Fiecare țară își alege un lider care alcătuiește echipa.

3. Întrecerea se desfășoară astfel:
a) Se dau 5 runde de lupte, la semnalul lui Clopoyaur pe Clopoyaur TV. După fiecare luptă jucătorii fac un screenshot cu rezultatul luptei în care să se distingă clar rezultatul luptei și ora eRepublik de deasupra și completează un formular iar apoi trebuie să poseteze rezultatul luptei pe feed-ul eRepublik. Fiecare jucător are la dispoziție 12 minute pentru a face acest lucru.
Rezultatul luptei se punctează astfel:
- 1,25 puncte pentru o victorie la un adversar cu strength mai mare
- 1 punct pentru o victorie la un adversar cu strength mai mic
- 0,01 puncte pentru o înfrangere
c) Se acordă bonusuri de punctaj astfel:
- 1 punct pentru echipă dacă într-o rundă echipa reușește să adune minim 4 puncte
- 1 punct pentru fiecare jucător care dă luptele din concurs în mod consecutiv (dacă nu dau lupte suplimentare în timpul concursului)

4. Reguli cu privire la situația ”Enemy has fled”
- Dacă primiți acest mesaj fără a vă angaja în luptă cu adversarul (de pe ecranul de intrare) trebuie să dați din nou alte 5 lupte și să căutați un alt adversar. Aceasta situație nu oferă concurentului niciun punct în concurs.
- Daca primiți acest mesaj în timpul luptei, atunci faceți screenshot cu momentul în care ați primit mesajul. Veți primi în concurs 1 punct, indiferent de streangth-ul adversarului.

5. Fiecare echipă va avea desemnat un arbitru care să le urmărească corectitudinea și să le valideze rezultatele. Fiecare component al echipei va trebui să adauge în lista de prieteni pe arbitrul echipei sale, are obligativitatea să posteze pe feed-ul eRepublik rezultatul luptei și va trebui să completeze formularul arbitrului respectiv.

6. Clasamentul final se face în ordinea punctajului. În caz de egalitate perfectă se mai organizează runde de baraj până echipele se departajează.

7. Arbitri pot aplica penalități jucătorilor de câte 0,5 puncte/rundă în următoarele situații:
- indicarea greșita a rezultatului luptei (Exemplu: Victorie în loc de înfrangere)
- completarea voită de mai multe ori a formularului în aceea?i rundă
- lipsa postării pe feed a rezultatului
- completarea formularului greșit (la un alt arbitru decât cel desemnat echipei).

8. Premiile se trimit căpitanului de echipă al țării câștigătoare.

9. Orice tentativă de înșelăciune în concurs (fake printscreen, etc) se pedepsește cu excluderea jucătorului din concurs și penalizarea echipei cu 5 puncte. Deciziile în această privință sunt luate exclusiv de organizator și nu se supun ulterior discuției.

10. Concursul se poate amâna sau anula din motive obiective (găina decapitată, imposibilitatea lui Clopoyaur de a face streaming, calamități naturale, etc).

11. Prin înscrierea în concurs, concurenții sunt de acord să respecte aceste reguli

Succes tuturor!
 

Comments

Rostock
Rostock Day 2,074, 03:11

N-avem cum sa ratam asa ceva 🙂

NEMURICIUL
NEMURICIUL Day 2,074, 03:12

super woman 😃
bafta

ioaa
ioaa Day 2,074, 03:18

Succes feteloor!! 😃

ManuR
ManuR Day 2,074, 03:21

o7
toti vom fi la galerie, pregateste sticla cu scara 🙂

tasos maximous
tasos maximous Day 2,074, 03:22

Good luck 🙂

Senshi San
Senshi San Day 2,074, 03:22

uai saaaa....booobs 😃

anda_ro
anda_ro Day 2,074, 03:25

go go feteleee!!! \o/

GreuceanuBv
GreuceanuBv Day 2,074, 03:25

🙂
bafta

Gooffree
Gooffree Day 2,074, 03:26

Să învingă cele mai bune! 😮)

NoOnexRO
NoOnexRO Day 2,074, 03:27

Felicitări pentru prezentare! : )

Mult-mult-mult succes fetelor! TUTUROR fetelor!

razvvy
razvvy Day 2,074, 03:28

Venim !

cristiwiz
cristiwiz Day 2,074, 03:28

o7 bafta!

Krontzo Day 2,074, 03:31

Comment deleted

Liviu 93
Liviu 93 Day 2,074, 03:35

in seara asta sunt vanator de gagici
hihi 😃

Krontzo
Krontzo Day 2,074, 05:55

nu era preferabil sa te vaneze ele pe tine? 😛

Krontzo
Krontzo Day 2,074, 03:36

Mult 🙂 mult 🙂 mult succes fetelor! TUTUROR fetelor! 😃
Sa invinga distractia!

PS: Toreadori, eu m'is tauroaica, nu leoaica! 😛

ManuR
ManuR Day 2,074, 05:48

o tauroaica cu o inima de leu....periculoasa combinatie 😛

Krontzo
Krontzo Day 2,074, 05:57

🙂 😛

Krontzo
Krontzo Day 2,074, 07:44

Succes, dragele mele colege 🙂 !
Succes, dragele noatre adversare 🙂 !
Multa inspiratie, our dear Clopo 🙂 !

si puuubliiicuuuluuuiii... fie-va mila 😛 😃 !

fleoshk
fleoshk Day 2,074, 04:20

hmmm, regulile au fost postate dupa sticlele de palinca.... ma intreb (cat mai pot) daca le-a mai studiat careva... hac!

Milanezu
Milanezu Day 2,074, 05:39

hehehehe...descrierea, the best

MrBogdan
MrBogdan Day 2,074, 06:08

concurs de boobsi nu se face? 🙂

ManuR
ManuR Day 2,074, 06:18

o sa fie exact cand s-o face si concursuri de.....4 litere 😛

sofocle1
sofocle1 Day 2,075, 05:02

ma bag
😃

ManuR
ManuR Day 2,075, 05:03

cu un singur concurent nu e ce face.... 😛

sofocle1
sofocle1 Day 2,075, 05:08

dupa ce se bea scaritza si unu da startu` sa vezi concursuri atunci

Damayanty
Damayanty Day 2,074, 06:17

Succes fetelor! Hai Romania! 🙂

diximen
diximen Day 2,074, 06:24

l

Pastorul zimbrilor
Pastorul zimbrilor Day 2,074, 06:38

aleena1 este din Singapore,
Ivana Ika are cetatenia Switzerland
Little_Hobbit - Serbia
iar Damayanty cu Krotzo sunt e-romane

Concluzie: eMoldova va lupta cu selectionata eLumii

Succes eMoldova!
Succes eRomania!

Pastorul zimbrilor
Pastorul zimbrilor Day 2,074, 06:49

*sunt e-romance

Clopoyaur
Clopoyaur Day 2,074, 06:59

Musai sa-l aduceti si pe Urmasul lui Stefan cel Mare la meci!

dr k
dr k Day 2,074, 07:00

o-le-le-le-leiiiiiiii! @-)

Krontzo
Krontzo Day 2,074, 07:47

o le-leee
două le-leee...
zece le-leeeee... in concurs 😛 😃
PS: http://www.youtube.com/watch?v=PLgSIaC-3bA

dr k
dr k Day 2,074, 08:34

Eh! Lasati ca parca vad ce bice fermecate sunteti : )...dupa ce loviti un adversar o sa zica "Mai vreau! Mai vreau!"

Krontzo
Krontzo Day 2,074, 09:30

😛 ... you, sado-...

Mcz1234
Mcz1234 Day 2,074, 07:15

bafta gagicile!
sa ne faceti mandri 😃!
o7 Romania

Harry Potthead
Harry Potthead Day 2,074, 07:20

Succes fetelor!
p.s.-scara aia merita coborata numai alaturi de prieteni..cini castiga sticloanta si o bea singur, sa-i putza buricu'!

johnias
johnias Day 2,074, 07:32

v

Iaryn
Iaryn Day 2,074, 08:13

Succes fetelor! o7

Naz Ghul
Naz Ghul Day 2,074, 08:16

foarte faina prezentarea!!🙂

Succes!

Wandutza
Wandutza Day 2,074, 08:43

mult succes fetelor 🙂

LivFlo
LivFlo Day 2,074, 09:03

uuuuuuuu 😃
bafta

flyhighro
flyhighro Day 2,074, 09:55

Succes!!!

Aradstorm Reloaded
Aradstorm Reloaded Day 2,074, 10:36

Hai Damayanty! Hai GDF!
Succes fetelor!

Niccla
Niccla Day 2,074, 10:55

Bafta fie cu voi ! Yhaaaaaaa

v. d. Mard
v. d. Mard Day 2,074, 22:07

pillow fight

ManuR
ManuR Day 2,075, 08:57

Felicitari tuturor fetelor si organizatorilor , o7!

Romanian Liberator
Romanian Liberator Day 2,075, 08:59

Bravo fetelor!!!

giap
giap Day 2,075, 09:35

BOOBS! BOOBS! BOOBS! 🙂

Lasand gluma depoarte, o7 fetelor din ambele echipe

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.