Ambient on/off

Join the new world

 

Вистинската љубов [TashaMKD]

Day 1,877, 17:10 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) by TashaMKD

Вистинската љубов

Вистинската љубов, никогаш вистински не завршува. Таа трае. Се сакате и тогаш кога се мразите. Заедно сте и тогаш кога ве разделуваат милион километри,се чувате еден со друг дури и тогаш кога не е потребно. Во најтешките моменти мислите дека сте сами, а всушност не сте,вие сеуште сте еден во друг.Дури и кога го свртувате погледот настрана, вие сеуште гледате еден во друг. Се смеете заедно, но плачете посебно затоа што не сакаш да те гледа тажен, не сакаш тој да те гледа со солзи. Тоа е вистинска љубов, таа љубов jа познаваат големите луѓе. Таа љубов носи голема болка. Но големите луѓе имаат големи болки.А поднесуваат болка како никој друг, во тоа е нивната големина, плачат тивко, а се смеат гласно!

 

Comments

TashaMKD
TashaMKD Day 1,877, 17:11

Вистинската љубов [TashaMKD]

http://www.erepublik.com/en/article/-tashamkd-1-2191003/1/20

TheTrooper69
TheTrooper69 Day 1,877, 17:21

дали сме еволуирале од едноклеточни организми па до ова што сме сега или пак сме настанале од кал.

Mr.Santino
Mr.Santino Day 1,877, 17:25

ne si igrajte so ljubovta,taa unistuva zivoti...mene me unisti...

Antic Macedonia
Antic Macedonia Day 1,877, 17:38

ovaj na slikive ne e bleki hm....

Accipitor
Accipitor Day 1,877, 17:43

Bookmarked, don't delete this one (:

GGoxyto
GGoxyto Day 1,877, 17:44

БЕЗПЛАТЕН ХОСТИНГ НА ФОТОГРАФИИ

Emperor Gaozu
Emperor Gaozu Day 1,877, 17:52

љубов ли е воа или панаѓур?

bogonabogo
bogonabogo Day 1,877, 17:56

Девојко, омажи се за мене!!!

BlackMK
BlackMK Day 1,877, 17:57

Зафаната е xD

Brotherhood and Unity
Brotherhood and Unity Day 1,877, 18:57

U made me cry mom! it's beautiful 😘 o7

Persej Makedonski
Persej Makedonski Day 1,878, 00:08

а од љубов не се бега

а од љубов не се бега

http://www.youtube.com/watch?v=Dhasi8uNrjw

Mitko Makedonecot
Mitko Makedonecot Day 1,878, 02:39

Ах, Љубов........

SaveAss
SaveAss Day 1,878, 02:45

Ова да не има нешто Плато во насловот?

мала шала.

Искрено, интересен концепт, во толку реченици немало постојана кулминација од времето на Шекспир.
Само последните две реченици некако носат во друга насока како целиот текст да е дел од некое поголемо дело.

ThracianWarrior
ThracianWarrior Day 1,878, 12:09

женска статия...

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.