Ambient on/off

Join the new world

 

[Taistelukäsky D1841] Puolusta Laane-Eestiä!

Day 1,841, 14:32 Published in Finland Finland by Ministry of Education FIPrio 1: Laane-Eesti

Kuvassa linkki taisteluun
Pidetään Viro miehitettynä!


Prio 2: Gotland

Kuvassa linkki taisteluun
Autetaan Ruotsia vapauttamaan alueensa!


Prio 3: Smaland

Kuvassa linkki taisteluun
Autetaan Ruotsia vapauttamaan alueensa!
Taisteluohjeet:
Jos erän tulos näyttää selvältä (piste-ero yli 1300), säästä iskut mahdollisuuksien mukaan seuraavaan erään (ellei erä ole viimeinen, jolloin seuraavaa erää ei enää tule). Älä iske, mikäli muuri on yli 56% suuntaan tai toiseen.Viimeaikaisia tapahtumia


Baltiassa tapahtuu. Viron, Latvian ja Liettuan muodostama liitto ABC on ollut eSuomen vihollisena jo kauan. Pitkään liitto toimi yhtenäisesti ja maat taistelivatkin Suomea vastaan yhtenä rintamana, mutta jo kesällä ABC:ssä havaittiin ensimmäisiä merkkejä välien kylmenemisestä - maiden välejä hiersi riidat siitä, kuinka kaikki keskittyivät vain omiin sotiinsa. Nyt välit on ilmeisesti lopultakin katkenneet, ja ABC näyttää hajoavan - Liettua erosi muutama päivä sitten ABC:stä ja liittyi CoT-liittoumaan trial-jäseneksi. Liettua myös ilmoitti, että ei puutu Latvian ja Viron sotiin. Myös Latvia lähti liitosta Liettua eron jälkeen, ja todennäköisesti myös Viro hylkää liiton lähiaikoina.

USA on aloittanut sodan EDEN-maa Taiwania vastaan. USA yllätti monet julistamalla Natural Enemykseen Taiwanin, vaikka USA:lla on erittäin läheiset suhteet useisiin EDEN-maihin. Tämä on merkittävä isku EDENiä vastaan, sillä vielä pari viikkoa sitten USA voitiin laskea EDEN-liittouman ystäväksi, ja nyt USA taistelee suoraan sitä vastaan. Ainakaan tällä hetkellä USAn sodanjulistus ei näytä järkevältä - USA menetti lähes kaikki MPP:nsä(myös Suomen), ja USA on myös menettänyt jo yhden alkuperäisalueensa Taiwanille.
Uusien pelaajien opastus

Tervehdys uusi kansalainen! Peli itsessään opastaa sinua alkuun tehtävien avulla. Harmillisesti median löytämistä ei tehtävissä opeteta. On kuitenkin hienoa, että päädyit lukemaan valtion artikkelia, sillä eMaailmankuvasi laajenee huomattavasti median löytämisen johdosta.

Jos et vielä ole lukenut aloitusopasta, siihen kannattaa ehdottomasti tutustua. Vaikka se vaikuttaa aika kovalta tekstimuurilta, niin sen lukeminen valottaa eRepublikin toimintaa monella eri tasolla.

Toivottavasti viihdyt eRepublikin ja eSuomen parissa vielä pidemmän aikaa!Hallituslista

Presidentti: Lamoracke
Varapresidentti: Ruben Lagus
Puolustusministerit: Cure ja ChosenR
Ulkoministerit: Ruben Lagus ja Fettis
Tiedotusministerit: Otus Leucotis ja Qummi
Valtiovarainministeri: Patekki
Sisäministeri: AaltoliikeTiedote luotu: 5.12.2012 00:26
Tiedote päivitetty: 5.12.2012 00:26
 

Comments

WP Attak
WP Attak Day 1,842, 00:02

"ABC näyttää hajoavan - Liettua erosi muutama päivä sitten ABC:stä ja liittyi CoT-liittoumaan trial-jäseneksi. Liettua myös ilmoitti, että ei puutu Latvian ja Viron sotiin. Myös Latvia lähti liitosta Liettua eron jälkeen, ja todennäköisesti myös Viro hylkää liiton lähiaikoina." ... eiku Viro jatkaa yksin ABC:ssä?

WP Attak
WP Attak Day 1,842, 00:05

USA haluaa Edenistit pois maastaan. Tuohan oli paras tapa tehdä se. Nyt Edenistit eivät voi USA kansalaisina MPP:iden kautta sotia Edenin sodissa.

Jermu Kaaleppi
Jermu Kaaleppi Day 1,842, 00:56

ede nistit

ganjawarrior
ganjawarrior Day 1,842, 20:22

Eeden on parasta hunajaa!

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.