Ambient on/off

Join the new world

 

[Taistelukäsky D1887] Puolusta West Midlandsia!

Day 1,886, 11:39 Published in Finland Finland by Ministry of Education FIPrio 1: West Midlands

Kuvassa linkki taisteluun
Autetaan uutta koejäsentämme puolustamaan alueitaan.


Prio 2: North West of England

Kuvassa linkki taisteluun
Autetaan Norjaa etenemään syvemmälle Englannin maille.
Taisteluohjeet:
Jos erän tulos näyttää selvältä (piste-ero yli 1300), säästä iskut mahdollisuuksien mukaan seuraavaan erään (ellei erä ole viimeinen, jolloin seuraavaa erää ei enää tule). Älä iske, mikäli muuri on yli 56% suuntaan tai toiseen.Hallituksen ilmoitustaulu:

Kanada on nyt virallisesti Asgardin koejäsen. Ruotsin eduskunnassa äänestys päättyi perjantaiaamuna, ja Ruotsi hyväksyi Kanadan koejäsenyyden äänin 26-1. (Suomi hyväksyi Kanadan äänin 21-1.) Lisätietoa löytyy täältä.

USA on virallisesti Circle of Trust -liittoumaan trial-jäsen. Tämä karistaa viimeisetkin toiveet USA:n palaamisesta EDENin tukijaksi, ja amerikkalaisarmeija onkin jo alkanut varautumaan EDEN-maista tulleiden sotilaiden eroamiseen. Vielä ei ole tietoa, kuinka paljon USA:n päätös tulee vaikuttamaan USA-Suomi-suhteisiin - jonkin verran nyt ainakin, sillä myös Liettua on kyseisen liiton jäsen. Liiton virallisen tiedotteen voi lukea täältä: tästä.Uusien pelaajien opastus

Tervehdys uusi kansalainen! Peli itsessään opastaa sinua alkuun tehtävien avulla. Harmillisesti median löytämistä ei tehtävissä opeteta. On kuitenkin hienoa, että päädyit lukemaan valtion artikkelia, sillä eMaailmankuvasi laajenee huomattavasti median löytämisen johdosta.

Jos et vielä ole lukenut aloitusopasta, siihen kannattaa ehdottomasti tutustua. Vaikka se vaikuttaa aika kovalta tekstimuurilta, niin sen lukeminen valottaa eRepublikin toimintaa monella eri tasolla.

Toivottavasti viihdyt eRepublikin ja eSuomen parissa vielä pidemmän aikaa!Hallituslista

Presidentti: Ruben Lagus
Varapresidentti: Zacharia Raven
Puolustusministerit: hcMind ja ChosenR
Ulkoministerit: TheJuliusCaesar ja Hawley
Tiedotusministerit: Otus Leucotis ja Qummi
Valtiovarainministeri: Feuerstrahl
Sisäministeri: Temskih
Hupiministeri: erechTiedote luotu: 18.1.2013 21:15
Tiedote päivitetty: 19.1.2013 18:20

 

Comments

lovric505
lovric505 Day 1,889, 03:31

hail Suomi o/

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.