[Térképrekerülési közlöny] Hírek 2 kattosoknak és 2000 kattosoknak

Day 4,840, 13:59 Published in Hungary Hungary by Tomi_ur

Rég álltunk ilyen jól.Magyarország és kapcsolt részei 2021. február 19-én

A román uralom vége talán azzal kezdődött, amikor a horvátok a 4836. napon (2021. február 15-én) elfoglalták Pécset a románoktól. Ezzel egyidejűleg sikerült elhárítaniuk a dél-afrikai landolást Eszéken.

A Dél-Dunántúlt nyomban felszabadítottuk, így Pécs lett új fővárosunk. Taktikai okból hadat üzentünk Horvátországnak, Romániára pedig NE-t adtunk be, mint utóbb kiderült, inkább biztonsági okból, semmint tényleges támadási szándékkal.

WasssDorong elnök ezzel egyidejűleg a Görögország elleni légicsapásról döntött, és 2021. február 17-én sikeresen landoltunk is Central Greece régióban. Azóta folynak a területcserés támadások Görögországban, ahol a portugál és szerb megszállók mellett immáron a szlovénok is partra szálltak a Peloponnészoszon.

Ugyan Székesfehérvárt 2021. február 16-án még nem sikerült felszabadítani, de már korántsem akkora fölénnyel nyertek a románok, mint annak előtte. A román haderő erejét mutatta azonban, hogy 54-56-ról 113-56-ra hozták a csatát. Igen sokat segítettek nekünk a csatában a görögök, helyettünk azonban nem tudták felszabadítani a Közép-Dunántúlt.

2021. február 17-én letétbe vettük Horvátországtól Szlavóniát, február 18-án pedig Északnyugat-Horvátországot. Zágrábot és Fiumét egyelőre a szerb fegyveres erők ellenőrzik, Zágrábban azonban már ropognak a horvát partizánok géppuskái.


Magyar kommandós hölgy román megszállókkal tárgyal

2021. február 18-án a román hadsereg székesfehérvári frontja összeomlott, köszönhetően a koordinált horvát-magyar-ciprusi támadásnak, és ausztriai lázadásnak. Ezen a napon a dél-afrikai horvát egységek megfutamították a románokat Észak-Fokföldről.

Bár a magyar segédcsapatokkal kiegészült szlovák ostromgyűrű 2021. február 18-án bezárult Miskolc körül, a román kitörés sikerült, így vissza kellett vonulnunk. 2021. február 19-én az újabb magyar támadás nyomán azonban már kénytelenek voltak a románok Miskolcot kiüríteni.

A horvát támadás nyomán Románia a dél- és észak-alföldi fronton is elveszítette kezdeményezőképességét és defenzívába szorult. 2021. február 16-án a horvát páncélos hadosztályok kiszorították a román csapatokat Szegedről és Debrecenből, és 2021. február 19-én Nagybánya térségében átlépték a román országhatárt. Egyelőre úgy tűnik, hogy a román hadsereg megállítja a horvát előretörést. A dél-alföldi térséget a horvátok átadták nekünk, Debrecen sorsa még kérdéses.


Horvát tank a román fronton Szeged határában

A nyugat-dunántúli román arcvonal áttörése a máramarosi horvát hadműveletekkel együtt zajlik, a román erők átcsoportosítása nekünk kedvez.

Szövetségi hadművelet keretében török ejtőernyősök érkeznek a magyar fővárosba, szlovén kezdeményezésre pedig hadgyakorlat indult görög jellegű tartományunkban. Görögországi jelenlétünk veszélyezteti az itteni portugál régiókat, a hadüzenetet azonban a portugál parlament nem fogadta el.

Az elmúlt szűk két hét eseményeiből jól látható, hogy a fight gomb 2021. február 8-ai kivezetése, és a deploy mód általánossá tétele az Asteria térvesztését hozta, vélhetően a szkriptekkel vezérelt harci és aranygyűjtő replikánsok lehetetlenülése okán. A CODE magához térését segítik az olyan belviszályok is, mint a szerbek és az arab szerbek egymás ellen fordulása. Egyelőre nem látszik hová fut ki az új harcrendszer, rövid távon mindenesetre hozzásegíthet minket ahhoz, hogy 2021. februárjában megtarthassuk a kongresszusi választásokat. Ehhez az fog kelleni, hogy 23-án 02:00-kor, 25-én 00:00-kor és 27-én 00:00-kor legalább egy régióval rendelkezzünk, és addig is ésszel harcoljunk.

Köszönöm a figyelmet!

Üdv,

Tomi_ur

South Carolina, Románia, 4.840. nap 13:55 erep idő szerint (2021. február 19. 22:55)