[T.Alexandrov] Президентско

Day 4,614, 06:16 Published in Bulgaria Bulgaria by Government of eBulgaria

Здравейте!
Благодаря за неочакваната подкрепа на президентските избори, която получих и прощавайте за забавеното обръщение. Поздравления и за останалите кандидати. Този път шанса не беше на ваша страна. Надявам се да успея да се справя с тази задача (нелека за мен). Не мога да ви обещая някакви особени подвизи, но ще се опитам заедно с екипа (свестни хора и най-вече с опит) да запазя линията на политика на досегашните мои предшественици.

Лято е и Плато също е в лятно настроение, предвид горещите му предложения с терените. Както ние на ниво съюз, така и останалите от противниковия лагер изпитват затруднения и апатия към военния модул на играта, но за съжаление нямаме право да избираме. Нека всеки прецени доколко е възможно да бъде полезен и разбира се дали все още има желание. Знам и аз съм го изпитвал това с отказването в определени моменти, но като вляза и видя битка нещо ме кара да дам всичко от себе си... па каквото стане.

Имаме активна война с Турция и Франция.
Към момента с Франция изпитваме сериозни проблеми при печеленето на рундовете. Ще помоля да следите инструкциите на държавната стена, както и системата за заповеди Bulgarian battle orders (Hot Summer). Повечето от вас знаят за какво говоря, ако имате нужда от съдействие ще ви бъде разяснено (recycled_bin). Също така има битки и въстания в които е задължително да загубим, затова внимавайте медалистите и не се напрягайте повече от необходимото. Авиаторите, спокойно можете да оправяте стените скачайки за медала за отсрещната страна, когато няма други там.

Позволете ми да ви представя и екипа с който ще работим, и на който изключително много разчитам:

Prime Minister
Vadisz / CareBears Party
Plamenfm – зам.

Minister of Defense
recycled_bin / ALIANS Party
Isark77 – зам.

Minister of Foreign Affairs
Romper 7 / CareBears Party
Emrace – зам. координация съюз

Governor
The Nutcracker / Nova Bulgaria Party
Anchoboy – зам.
HaMaV – зам.


Minister of Education
Avitohol17 / CareBears Party
V1ko – зам.
MarcoAce – зам.


Във всяко министерство има и заместници. Този път основната цел освен подпомагащи работата на правителството е и реално усвояване на задълженията на всеки министър до такава степен за да могат в най-скоро време да поемат самостоятелно тези длъжности.

И не на последно място искам да ви припомня! Това е игра, уважавайте, както хората от еБългария, така и останалите. Забравете за „кой, кого, какво“ и да поиграем заедно. За почиващите на морето и в планината приятна почивка.


o7
Т.Alexandrov