[SzK] BH-szerzési akció - 1. hét

Day 4,531, 08:42 Published in Hungary Hungary by Szocialis Miniszterium


Tisztelt emagyar állampolgárok!

MasterKard elnök úr kormányalapítása után rögtön meg is hirdette első programját, mely az eredeti területeinket megszálló Irán ellen irányult, arra bíztatva a polgárokat, hogy Irán játékosainak farmolását akadályozandó próbáljunk meg minél több Csata Hőse medált és az ezzel járó aranyat elhozni az edzőháborúikból. A korábbi cikkben minden egyes divízióra meghirdetésre került a minimum bevitt sebzés, és a sikeres vagy épp sikertelen medálszerzés után járó CC-térítés. Ezek alapján az alábbi játékosok az alábbi összegekre jogosultak:Előfordult, hogy bár valaki sikeresen elhozta a medált, azonban a kifizetéshez szükséges sebzéslimitet nem érte el - így ezen esetekben a medál adta arannyal kell beérnetek és a kifizetési összegbe ezek az alkalmak nem számítottak bele (csakúgy, mint a sikertelen kísérletek sebzéslimit alatti sebzéssel).

A program kezdetén 1000 Q7 tankot ajánlottam fel magántőkéből annak a játékosnak, aki a legtöbb alkalommal visz el medált az iráni játékosok elől - ezt a nyereményt steve30 játékos veheti majd át.

Az állam vagyonából összesen 67080 CC kerül kifizetésre, melyet a mai este (20:00 körül) intézünk.

Összesen 127 kísérletből 67 alkalommal sikerült elhozni a medált az irániak elől, ez 52,76%-os sikerarányt jelent. A BH-szerzési programot az event alatt felfüggesztjük, de a mostani tapasztalatok alapján, kicsit átdolgozva jövőhét keddtől (április 21.) folytatni szeretnénk, hiszen amíg megszállók vannak az eredeti területeinken, addig minden szóba jövő módszerrel ártanunk kell nekik.

üdvözlettel,
Raab Donat