Трети път за късмет [sKru4a за конгресмен]

Day 976, 15:40 Published in Bulgaria Bulgaria by sKru4a
Здравейте, драги приятели 😉

<img src="http://imgur.com/qGuiJ.jpg" />

Ето, че 25ти наближава и отново щяло и нещяло тръгна да се кандидатира за депутат.. Е, защо да не се пусна и аз? Трети път за късмет 😉

<img src="http://imgur.com/NNAou.png" /><img src="http://imgur.com/E3FfK.png" />

Знам, че по принцип е малко късно за такава статия, но до последно не бях сигурен как ще бъда с активността следващият месец. Не искам да поемам някакви задължения, които не мога да изпълня.. Оказа се, че двете пътувания из страната, които бях запланувал, се провалят, и ще мога да си кибича в еРеп.

Смятам, че е малко късно тепърва да ви убеждавам защо да гласувате за мен.. Би трябвало да съм се доказал вече. Играта я играя вече 7 месеца. В началото повече се оглеждах, защото не обичам да се юрвам в нещо без да знам какво е, но през останалото време си бях бая активен. Време, през което съм свършил наистина доста неща.. Неща, заради които се надявам да ме изберете, а не заради празни приказки тип &quot;Аз ще бъде най-симпатичният депутат!&quot;.

През това време обработвах заявки към Detska Gradina (и продължавам по принцип), бях отряден и командир на казармата, бях бизнесмен (в момента не съм), на няколко пъти ми беше предлагано да бъде министър на младежта, но аз отказвах и се съгласявах на заместник (в момента съм си баш министъра), ментор на безброй млади играчи, активен член съм на Обединена България, админ във форума, участник и инициатор на много акции и много, много други неща..

<img src="http://imgur.com/NNAou.png" /><img src="http://imgur.com/E3FfK.png" />

Кандидатирам се от града, в който съм роден и в който живея - Русе. Партията е Обединена България - в нея съм отдавна и тя си ми е на сърце. Има за какво 😉

<img src="http://imgur.com/NNAou.png" /><img src="http://imgur.com/E3FfK.png" />

А, да, и още нещо. МИСЛЕТЕ, ЗА БОГА!..