[Serbian Terorista] - Predsjednička kandidatura

Day 4,881, 16:25 Published in Serbia Serbia by Serbian Terorista

Poštovani građani eSrbije,


Dva puta sam imao tu čast da budem Predsjednik eSrbije i nadam se da ću dobiti vaše povjerenje da je vodim i treći put. Ovim člankom ću vam iznijeti plan i program Vlade, tj. šta će biti moj fokus u radu narednih mjesec dana.
Svjesni ste svi u kakvom nepovoljnom položaju se kao eDržava nalazimo nakon svih dešavanja, tj. jednostranog banovanja naših hitera i legendi...te koliko je posla pred nama da se pokušamo izdignuti iz pepela. Buduća Vlada eSrbije i ja (ukoliko pobjedimo) ćemo se potruditi da konkretno rješimo stvari koje ja smatram da su bitne, i neke projekte da pokrenemo koji će biti dugoročni i čiji plodovi rada će biti vidljivi u nekom narednom periodu. Pa da krenemo redom.


1. Hiteri

Bez hitera nemamo mogućnost osvajanja nižih divizija D123. Samim tim Maverick Packovi gube svrhu i u nedostatku hitera većina igrača je odustala od kupovine Mavericka. Jedan problem koji povlači drugi. Treći problem je održavanje trening ratova jer ne možemo kontrolisati štetu u nižim divizijama tako da smo bili prinuđeni smanjiti broj trening ratova. Smanjivanjem broja trening ratova smanjio se i priliv zlata našim igračima od BH medalja. Tako da od jednog problema dobijemo niz drugih zbog kojih smo tu gdje jesmo. Akcenat moje Vlade će biti na pronalaženju D123 hitera koji će biti dostupni u svim bitkama na strani eSrbije. Potencijalne hitere sam našao. Ostaje još da se dogovori model oko njihovog plaćanja i korišćenja.


2. Razvojni Centar eSrbije

Ovo je taj dugoročni projekat koji sam spomenuo u uvodu članka. Upoznati ste svi sa Apisovim Razvojnim centrom i sa tim koliko Legendi nam je donio. Sad je možda i bitniji trenutak za ponovno pokretanje sličnog programa. Po broju XX Legendi smo daleko ispod Hrvata. Trenutni omjer je 61:15 u njihovu korist. Po broju paketa (po podacima sa eRep tools od prije 2 dana) Hrvati imaju 179 kupljenih paketa naspram 84 paketa kupljenih od strane srpskih igrača...znači trenutno su i više nego duplo jači i moramo se potruditi da te brojke polako približavamo. Pokretanjem RCS rješavamo problem Legendi i broja paketa. Problem se ne može riješiti preko noći, trebaće duži period...i osmišljen je tako da bude nezavisan od trenutnog predsjednika i vlade čim bi se omogućio njegov nesmetani rad. Tačan modalitet rada RCS i ko bi bio odgovoran za njega se usaglašava i više detalja će svakako biti nakon izbora.


3. Avio udari

Ovo je nešto što je bila praksa u nekim prethodnim Vladama gdje sam učestvovao i smatram veoma bitnim njihovo ponovno uvođenje. Svi znate da ako stavimo CO direktno u nekoj bici da admini skidaju 10% , a isto tako taj CO ide i stranim igračima. Uvođenjem avio udara jačamo domaću eskadrilu i ujedno forsiramo da budu aktivniji na Telegramu. Imamo Državni kanal eSrbije na Telegramu koji će, između ostalog, služiti i za održavanje avio udara.


4. Ministarstvo zdravlja

Nisam primjetio da je ovo Ministarstvo radilo prošli mandat. Moj plan je da ga oživimo i da se nastave podjele energije za građane eSrbije, kao što je to bila praksa u nekim prošlim Vladama. Podjele bi se vršile kao i prije, na državnom zidu. Podjele energije nisu udar na budžet edržave, a značajne su za slabije igrače naše ezajednice.


5. Nacionalni Telegram kanali

Plan mi je da na nacionalne kanale, prije svega mislim na kanale eSrbija i kongresni kanal Narodna Skupština, ali i na sve ostale, uvedem red i disciplinu koju ćemo poštovati svi podjednako. Imamo dosta igrača koji više nisu dio naše igračke zajednice na eRepubliku , a svakodnevno spamuju državni kanal, vrijeđaju itd. Ovo pitanje je već pokrenuto ali ja ga definitivno mislim i riješiti i to na samom početku mandata...kako bi se rad Vlade vodio nesmetano.


6. Sastav Vlade

Premijer: Plavaprinceza
Ministar odbrane: Kornjaca 52
Ministar spoljnih poslova: Godzy.bgd
Ministar informisanja: cytrys99 II
Ministar obrazovanja: Puko mi vodenjak
Guverner: Dejan Rackov 1999

Na kanalu Vlade će biti još par saradnika koji će imati savjetodavnu ulogu.

Takodje, ova Vlada će sarađivati sa medjunarodnom grupom eRep igrača koji se zalažu za pronalaženje i primjenu načina koji bi doveli do potrebnih promjena u igri, kako bi svi igrači imali podjednak tretman. Imali ste prilike da čitate više o ovome u članku Grka koji je pokrenuo ovu priču Zeus Christou.


Pozivam predsjednike političkih partija koje još nisu odlučile kome dati podršku na predstojećim izborima da pročitaju članak i da eventualno svoje povjerenje ukažu meni i daju svoju podršku.
Vas sve pozivam da glasate za mene na predstojećim predsjedničkim izborima, ukoliko smatrate da ispunjavam vaša očekivanja, i nadam se iskreno da ću dobiti vaše povjerenje da po treći put vodim našu eSrbiju.

Hvala i do sledećeg čitanja o/