šŸ’„SERBIAN DELoLista - ZERO CORE TIMEšŸ’„

Day 5,287, 06:36 Published in Serbia Serbia by PRC PRC PRC
У претходном чланку на тему трагикомичног лика званог Сербиан Обрисани ДЕЛоЛиста, писао сам о његовом катастрофалном мандату у јануару 2022. године.
[ХРОНИКА ПОРАЗА] МАЈМУН УШАО У ТЕНАК

Пошто је у Срба памћење као у златне рибице, иста катастрофа нас очекује и у мају 2022. године. Гледајући стање на мапи, гумица је готово неизбежна. Неки помињу да је продао Србију хрватима, албанцима, мађарима, португалцима за новац. Такође, појавила се информација да ће БиХ узети део Србије јер Сербиан ДЕЛоЛиста обожава да једе туљумбе и туфахије уз звуке Илахија и касида, а омиљена песма му је "Ој босно моја поносна, тебе има ко да брани".

Председник Србије је предмет и међународне спрдње, о њему се збијају шале широм света. У Србији одавно има много надимака - Сербиан ДЕЛоЛиста, Обрисани, Обрисанко, Зеленко, Колекционар гумица, Вулканизер, Балтик бој, Балтик бол, итд. (допунити у коментарима 😃 )

Састав Владе се није пуно мењао, ту су стари немачи појма са бујном маштом Ковалски и Марко Живинчевић уз које су пораз и гумица гарантовани.
Влада Србије јануар 2022.


Влада Србије мај 2022.


Ових дана ми је стигло пуно мемова, па их овде објављујем како би народ схватио какве су размере спрдње са Србијом, Сербиан ДЕЛоЛистом и екипом око њега.