Ambient on/off

Join the new world

 

Мала Промена ама Интересна!!RUNNNAWAY PLATO

Day 1,890, 13:24 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Serbia by Runnern

Драги мои браќа и сестри,гледам во последно ништо не се променува а мислам дека би сте сложиле со мене за мала но голема на некој начин промена во играва.Мисии нема,Битките ајде добро е да речеме тоа зависи од нас,голдот без пари ,исто па исто секој ден,Играва некако е монотона,црнила во последно,чиста депресија.Па дај бе Администраторе направи промена ,не q8 мици или што и да е ,промената од моја страна би била оваа.Донација на Делови од Базука.Донација на ENERGY BARS т.е чоколатчиња.


Па нека има и Chat!!


Како и да е може играва да е поинтересна.


Читав пред извесно време незнам на кој весник и ми привлече внимание што исто за ваквава промена пишуваше и друг ерепубликанец,како и да би било поинтересно,нормално ПРОМЕНЕТО!!!
Би имале повеке ШТЕТА,повеке СТРАТЕГИЈА во играва.Па да не заборавиме и за прцањето ,..Како и да е ........
ИСТО ПА ИСТО ДА НЕ ЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Comments

MacedonianKvoda Karan Ajga
MacedonianKvoda Karan Ajga Day 1,890, 13:29

Ми се допаѓа идета

о7

Runnern
Runnern Day 1,890, 13:29

осмели сее!!!!!!!!!

velecaro1
velecaro1 Day 1,890, 13:35

hmmmmmmmm
....................

goLdeNNN
goLdeNNN Day 1,890, 13:46

da be vazi ke mu gi pratam na scymex 100te energy bara i ajdee neka rusi se zivo i divo

Pejoski WarMaster
Pejoski WarMaster Day 1,890, 14:13

о7

Red Stefan
Red Stefan Day 1,890, 14:58

Не!

Crawlerz
Crawlerz Day 1,890, 15:14

SELLING ENERGY BARS OR BAZOOKA PARTS!!!!!

No thanks.

SKOPJE 5
SKOPJE 5 Day 1,890, 15:17

bazooka delovi nema zosto da se donira koga site znaeme deka samo falat raketa i scope so e toa a tie mnogu retko se dobivaat i retko nekoj bi ti dal nekoj takov del a za cokolatca moze 🙂

Runnern
Runnern Day 1,890, 15:31

dobro toa e moe mislenje no sto i da se promeni bi bilo podobro posto nisto ne se menja u posledno vreme..thats all

XherrzMKD
XherrzMKD Day 1,890, 17:55

Базука деловите може, и онака базуката не им врши никаква работа на појаките играчи, но Чоколадите никако! Тоа само би создало цела армија од мулташи што би ги снабдувале најголемите тенкови со чоколади.

Dejan Stefanovski
Dejan Stefanovski Day 1,891, 00:26

интересно, ми се допаѓа идејата

Ivcak.A
Ivcak.A Day 1,891, 00:48

epic fail samo suport za chatot : )

Mr.Santino
Mr.Santino Day 1,891, 03:11

o7

Darkman87
Darkman87 Day 1,891, 05:40

samo chatot ti e dobra promena ova drugoto gola voda da ne recam sundovski 😃:D:D

Macedonian lion best
Macedonian lion best Day 1,891, 06:16

da

Jurukov
Jurukov Day 1,891, 07:49

chat DA

M18 Firewall
M18 Firewall Day 1,891, 10:01

chat nema da stavat progolema ke bide opteretenosta na erepublik srw vaka ima premnogu transfer i so chat ke se rusi mnogu cesto taka da chat nema da e od korist za niv da ima .....
Zatoa moze misii da ima da e pointeresno i bazooka parts e dobra idea

eDnopmk
eDnopmk Day 1,892, 01:04

@M18 Firewall а што викаш чет-от да се наоѓа на друг сервер?

Некои луѓе влегуваат во филм, кога ќе научат дека уствари Windows и Linux не е едно исто... 😒

За делчината од базука, може мене тие ќе ми вршат работа, ама пак ако се направи тоа, Плато ќе му се намали бизнисот и ќе неможе да ги продава како сега моментално!

kRuMM4eZzz MKD
kRuMM4eZzz MKD Day 1,892, 03:29

добра идеја о/

Bojan Koloren
Bojan Koloren Day 1,892, 03:36

i bot sto ke ja diga ekonomijata ili nema da dozvoli ceni da odat pod odredeno nivo

MKDpedza
MKDpedza Day 1,892, 08:09

o7

Kumulonimbus555
Kumulonimbus555 Day 1,892, 08:49

https://www.youtube.com/watch?v=6Ww-8jvxT5Q edna pesnicka do plato

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.