[RoMoFA] Beginning of term

Day 2,848, 09:19 Published in Romania Romania by Ministry of Foreign Affairs RO


Buna ziua, cetateni,

Bine va regasim intr-un nou mandat. Echipa din luna aceasta de la MAE este formata din Bogdan Armand Sibrand, ministru, asistat de rareshandrei, Cucu Andrei si daliahme, toti trei din calitatea de vice-ministri.

Va anuntam ca Ministerul Afacerilor Externe si-a inceput deja activitatea, au fost stabilite contacte cu guvernele tarilor aliate si, pe langa alte dezbateri legate de MPP-uri si razboaie din zonele de interes, va anuntam ca si luna aceasta avem deschise posturi pentru Corpul Diplomatic Roman.

Cei care doresc sa aplice pentru posturile de ambasadori sunt rugati sa trimita un mesaj la unul dintre cei trei vice-ministri in care sa-si exprime intentia de a ocupa postul de ambasador roman in luna septembrie 2015. Acest lucru este valabil si pentru ambasadorii din luna trecuta care doresc sa-si continue munca si in luna ce vine.

Dupa primirea tuturor aplicatiilor va vom anunta lista repartizarii ambasadorilor in tarile unde acestia isi vor exercita functia. Va mentionam ca nu vom tine cont de apartenenta politica, important fiind doar bune cunostinte de erepublik, dorinta de implicare si, bineinteles, cunoasterea limbii engleze sau a limbii tarii unde doriti sa aplicati.

Acestea fiind zise,
Ura si la... treaba!

Ministerul Afacerilor Externe