[Repülősök] Folytassa Vidi!

Day 4,243, 05:33 Published in Hungary Hungary by Legi Jo Mindhalalig

Kedves játékostársaink!

Először is köszönjük, azoknak, akik a kongresszusi választáson a Repülősök pártjára adták szavazataikat, illetve köszönjük minden polgártársunknak aki élt demokratikus jogával és szavazott!

Köszönjük azt is, hogy győzelmez segítettétek a Kisgazda-Repülős koalíciót!

4 hónapos pártunk ugyanis először nyert a kongresszusi választáson, 150 szavazatot kaptunk és ezzel a szavazatok 28 százalékát szereztük meg, ez az előző hónaphoz képest 44 szavazatos és 6 százalékpontos növekedés! Megtisztel minket a bizalmatok, és az, hogy majdnem 50 százalékkal többen szavaztatok ránk, mint előző hónapban!

De nemsokára elnökválasztást tartunk! A NÉP korábban eldöntötte, hogy Wwenigmát indítja. Az ő támogatásáról szavazatunk a párt falán, és a többség elutasította ezt, a kommentekből pedig egyértelműen kiderült, hogy a párt tagságának többsége azt szeretné, hogy folytassa a kormányzást Vidi.

Mi azt gondoljuk megérdemli ezt az újabb hónapot az elnökünk. Egy brutális szerb támadással, puccsal induló rémhírterjesztéssel folytatódó hónap után, azt kérjük tőletek polgároktól, hogy adjatok esélyt egy nyugodt hónapra Vidinek!

A jelenlegi elnök, és elnökjelöltünk nemsokára köztéteszi a programját, kérjük 5-én támogassátok őt! És természetesen megállapodunk a NÉP-el, hogy ha veszélybe kerül a kormányzás folytatása, akkor hogyan müködünk együtt a választáson.

Lépj be a Repülősök pártjába:
https://www.erepublik.com/hu/party/repulosok-partja-5625/1