[RAPORT]Situatia eRomaniei in acest moment

Day 581, 14:38 Published in Romania Romania by kanTe
@@@Vote&Subscribe@@@

Acest raport are menirea de a expune, sumar, principalele
"puncte fierbinti" cu care se confrunta la ora actuala eRomania, avand ca surse de inspiratie atat articole aparute prin presa cat si statistici si mici calcule.

Situatia curenta

Dupa pierderea Podoliei si WSR-ului, situatia eRomaniei a devenit din ce in ce mai sumbra devenind aproape o degringolada totala. Politica de non-combat a dus la o migratie a unei parti din populatie in alte tari unde se puteau dezvolta pe plan individual. Pierderea Podoliei si WSR-ului a reprezentat si pe plan economic o lovitura grava. Aceste doua infrangeri au insemnat scaderea drastica a productivitatii de arme, dat fiind faptul ca aceste doua regiuni erau singurele cu Iron - HIGH de care dispunea eRomania. Ideea unui Take-Over in eIndonesia a avut ca rezultat o migratie in masa catre regiunile indoneziene, cu precadere in Karnataka (regiune Iron-HIGH). De atunci, tot mia multi romani au plecat din tara, populatia eRomaniei incepand sa scada, de la ~12000 la 7510 acum.
In conditiile de fata, populatia eRomaniei este scazuta, principalul inamic, Ungaria avand o populatie de 13000. Datorita acestor factori, economia eRomaniei are de suferit, salariile sunt mici, puterea de cumpararea fost diminuata si implicit profitul firmelor a scazut vertiginos. Planul militar fiind si el puternic afectat, damageul cumulat fiind incomparabil cu cel unguresc spre exemplu.

Idei propuse

Romania are nevoie de oameni activi care sa readuca patria pe picioare. Activitatea useri-lor da nastere unui lant ale carui zale sunt interdependente. Astfel, multi useri activi, care muncesc, cresc productivitatea. Produsele pot fi cumparate si implicit va creste profitul firmelor. Un profit mai mare, va genera salarii mai mari. Aceste lucruri vor da nastere unui plan competitiv pe piata in toate ariile. Asigurandu-ne dezvoltarea pe planul economic vom putea evolua usor si pe plan militar, insa numai prin buna gestionare a fondurilor. Baza piramidei o constituie, cum a fost mentionat anterior, populatia activa. Romanii au migrat pe unde au crezut ca este mai bine pentru ei. Cea mai importanta comunitate este cea din Indonezia si este estimata la aproximativ 500 de membri, majoritatea activi. Acestia reprezinta 6,66% din populatia curenta a Romaniei. Daca acestia s-ar intoarce in tara, Romania ar castiga ~500 de useri activi, multi dintre ei, cu skill-uri ridicate si cu puteri economice mari. Acestia ar putea contribui semnificativ la bunastarea natiunii prin productivitatea mare (datorata skillului mare) dar si prin creearea de noi firme. Prin extrapolare, acest lucru se poate aplica si celorlalte comunitati de romani din lume si nu numai. Ar fi indicat ca fiecare roman plecat in strainate sa se intoarca acasa, pentru a contribui la remodelarea statului.
Organizarea la nivel colectiv trebuie sa fie impecabila. Disciplina, vointa, ambitia, curajul, spiritul de echipa, comunicarea dar si o buna gestionare a fondurilor sunt calitati necesare oricarei activitati pe care dorim sa o intreprindem. Indivdualismul, egocentrismul si oportunismul trebuie lasate la o parte in astfel de cazuri, deoarece nu aduc nimic folositor in vederea realizarii obiectivului comun. O mai mare prezenta a userilor pe canalele de chat existente, sau o atentie sporita asupra mass-mediei, poate garanta o viziune nealterata a evenimentelor de ultima ora si implicit poate da sansa luarii unor decizii fulger, unele dintre ele fiind chiar vitale.

Concluzii

Apodictic vorbind, se poate afirma ca trebuie depus un efort colectiv pentru recladirea Romaniei si ca totul se realizeaza prin munca si truda, nimic nu e pe gratis. Mai presus de toate acestea insa, ideal este sa ramanem uniti si sa lucram asemenea unei echipe; sa fim precum mecanismul unui ceas elvetian.




Statul Roman, este reprezentat de un zid de caramizi(cetatenii). Pentru a fi puternic, un zid necesita mai mult material de contructii (adica multe caramizi in cazul de fata). Poate ca, o caramida comparata cu zidul reprezinta ceva infim, insa daca o caramida din zid s-ar desprinde, exista riscul ca acesta sa nu isi mai indeplineasca rolul cum trebuie, ba chiar sa se darame.

Cu stima si respect,
kanTe

@@@Vote&Subscribe@@@