Ambient on/off

Join the new world

 

[НАПРЕД] "Партиен" "членски внос" 20.01.2013

Day 1,888, 06:38 Published in Bulgaria Bulgaria by RECTOR of TU Gabrovo


Здравейте,
В заглавието кавичките не са случайни.

Преди време когато организирахме създаването на НАПРЕД се наложи мнението, че до сега много от нас са играли за себе си в чисто финансов аспект и сме пропуснали не малко възможности да създадем устойчиви финансови приходи за партията или държавата чрез обединяване на общи финансови ресурси ИЛИ чрез наше редовно финансиране да бъдат подкрепяни други играчи(в най-общия случай наричани бебета).

Тогава решихме, че е време това да се промени заедно с "новото начало" в което се събрахме доста стари играчи от различни еПолитически формации някой от нас с по-добри финансови приходи, а други с по скромни.

Има една стара поговорка "Капка по капка - вир става". И така ние започнахме със събирането на капките правейки го прозрачно.

Решихме тогава и за какво ще изразходваме поне първите средства които събираме и това бе за проекта на Sasho Ve подпомагащ развитие на играчи в по ниски дивизии от 4та.
Все още събираме пари и в желанието ми да има приемственост в действията ни ще потърся идните дни Сашо да видим как ще действаме по въпроса.

Тъй като нещата се променят в играта не е изключено предназначението на събраните средства да се променя също, а допълнително идват и нови идеи...Та, да не ви отнемам много от времето.
Решили сме на 1-во, 10-то и 20-то число на всеки месец да пускаме даренията си към ковчежника на "партията" SinSiruKi.

За да бъдем по ефективни в това си начинание около тези дати или със статия от ПП-то или с шаутове ще ви подсещаме да дарявате.Тъй като членския внос касае изразходването на финанси, то чрез ФОРУМА ще се информираме за варианти за неговото оползотворяване.

Лично аз не изключвам варианта за по-дълго събиране на по крупна сума особено имайки предвид очакваните промени. Но дефакто, който има някакви идеи е свободен да ги споделя във форума, а дали ще се реализират към даден момент е въпрос на одобрение от ППто който и да е той...С 2 думи - който иска е свободен да дарява, а дареното количество не му гарантира по голяма тежест при вземане на решение за разходването му. Ако имате притеснения вие си решавате дали да дарявате изобщо.
Лично аз смятам когато се занимавам с ПП длъжност предварително да знаете дали изобщо смятам да разходваме тия средства за нещо. Така или иначе факта че един е ПП а друг ковчежник означава поне малко, че съществува някакъв контрол по разходването до толкова колкото е нужно да се убеди "ковчежника" да прехвърли парите 🙂Пращайте каквото решите към SinSiruKi


"Надиграй играта - победи Плато"
 

Comments

Velchev
Velchev Day 1,888, 06:51

Vote, НАПРЕД!

NKFV
NKFV Day 1,888, 07:00

\o

AquariusSG
AquariusSG Day 1,888, 07:04

ПАРТИЕН членски внос в НАДПАРТИЕН алианс... :DDD

Zadnik van der Gaaden
Zadnik van der Gaaden Day 1,888, 07:05

Ректоре, линковете извън играта като например форума се отварят по лесно през тайниурл.

LitoII
LitoII Day 1,888, 07:08

хаха, Аква, забравяш да допълниш за НАДПАРТИЙНИ цели ; )
: D

Kitodar
Kitodar Day 1,888, 07:08

ПАРТИЕН членски внос в НАДПАРТИЕН алианс... :DDD

ahahahahahha

+1

RECTOR of TU Gabrovo
RECTOR of TU Gabrovo Day 1,888, 07:19

Добре, сложих ви го в кавички - дано спите спокойно : )

eDuH uDeoT
eDuH uDeoT Day 1,888, 07:31

мога и без кавички да ви внасям един член и да го изнасям.. и пак да го внасям... и така до ...
хахаха

dia761
dia761 Day 1,888, 08:00

@eDuH uDeoT , хахаха , че ме разсмя , ама , иначе сериозно , няма лошо в идеята , успех !!!

Velin Genadiev
Velin Genadiev Day 1,888, 10:19

o7

nikitaK
nikitaK Day 1,888, 11:24

о7

alexandr0v
alexandr0v Day 1,889, 23:25

You have successfully donated 500 BGN. This amount will appear shortly in the citizen account.
Аз реших да даря сега пък на 30 пак : ) НАдявам се не е проблем : P

6PABO
6PABO Day 1,889, 12:21

to alexandr0v: Аз също искам да

joro speed
joro speed Day 1,889, 13:25

вот и съб............. винаги ще мога да заделя нещичко, макар че аз съм приел самоинициатива за подпомагане на целия мой отряд от барети, на които давам всеки ден някакви ресурси от собствения си джоб ии от всякакви дарения, които получавам. Имам 14 души, които се старя да подпомагам за битките от извсетно време наам, макар и да не съм платен играч.

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.