Ambient on/off

Join the new world

 

[ МИ ] Анализа избора, рад администрације, "Герилска борба" ( ВИДЕО )

Day 1,925, 10:28 Published in Serbia Serbia by Ministarstvo informisanja


Поштовани грађани, пред вама је нови број "Службеног Гласника еСрбије".- Анализа конгресних избора
- Рад администрације
- Нови модул - "Герилска борба"

- АНАЛИЗА КОНГРЕСНИХ ИЗБОРА

За нама су фебруарски конгресни избори. Након 24-часовног гласања и 6-очасовне провере регуларности избора од стране Админа ( модератора ), еСрбија је добила нови сазив Конгреса. У јучерашњем броју "Службеног Гласника еСрбије" који смо осим ратне анализе посветили и конгресним изборима било је могуће видети и како се гласало током дана и вечери, па све до јутра и затварања биралишта, јер смо правили пресек стања у 13:00, 18:00, 00:00 и тик пред регулаторну проверу, тј. који минут пре 9 часова јутрос.- Прецизни резултати и поређење са прошлим изборима изгледа овако :- Резултати ( процентуално ) у односу на јануар :- Број освојених места, у односу на јануар :- Број гласове пре и после провере регуларности :- Потенцијал странака тј. искоришћеност гласова :- Странке Само Србија и Заједно су имале подршку 2 мање странке, ван ТОП 5. Само Србија је наступила са Српском Народном Одбраном, док је Заједно био подржан од стране Српске Патриотске Лиге, док су остале странке званично самостално наступале.- Босна и Херцеговина стављена за "природног непријатеља". Гласање се завршава за мање од 5 сати, до овог тренутка гласало 47 конгресмена, 46 ЗА и 1 ПРОТИВ.

- Председник Парагваја предложио МПП са Србијом. Предлог ће бити усвојен великом већином, 42 ЗА, 2 ПРОТИВ.

- Усвојен је предлог МПП-а од стране председника Уједињеног Краљевства, ЗА - 37, ПРОТИВ - 1.

- Министарство одбране отворило конкурс за пријем нових јединица на "рефунд", тј. државни буџет. Заинтересоване јединице треба да доставе поруком на орг Министарства одбране следеће податке:

1. Списак официра у формату: ереп ник, чет ник, линк профила
2. Списак свих војника у формату: ник, ереп линк, снага
3. Списак фирми које јединица поседује

- Конкурс је отворен до 1. 03. 2013. до 9:00 ч.

Детаљније о конкурсу кликом на линк испод :

КОНКУРС МИНИСТАРСТВА ОДБРАНЕ

- ЕДИТ : Министарство Спољних Послова обавештава јавност о споразуму између Француске, Великe Британије, Србије и Пољске. Он садржи 8 тачака, а потписали су га :

- Француски представник : Jessica Binai, председник Француске
- Пољски представник : Sir Marvin, председник Пољске
- Представник Србије : Nikol000, Мофа Србије
- УК представник : WayneKerr, Мофа УК

- Детаљније на линку испод :

СПОРАЗУМ ФРАНЦУСКЕ, ВЕЛИКЕ БРИТАНИЈЕ, ПОЉСКЕ И СРБИЈЕ ( МОФА СРБИЈЕ )Упркос томе што немамо ексклузивни приказ овог модула, нудимо вам детаљније појашњење од других издатих чланака.

Данас, 1925-ог дана, пуштен је у пробу нови модул, затвореног типа, у трајању од 2 сата. Посредством председника еСрбије добили смо на увид како изгледа "Герилска борба, док смо неке слике такође позајмили и из првог објављеног чланка о новом модулу, на Ерепублику.

На првој слици видимо прву страницу новог модула. Имамо 4 опције, при врху странице :

1. Опреми војника.
2. Придружи се герилској борби.
3. Преглед борбе.
4. Водич за стратегију.На другој страници видимо појашњење како се прикључити "Герилској борби".

Поразити 5 противника по "старом" принципу, након тога се појављује дугме које нам пружа могућност да се боримо на нови начин, тј. у стилу гериле.
По прикључењу другог играча појављује се опција за борбу против њега. У случају да напустите страницу, или будете "неактивни", ће обуставити процес тражења неког играча за борбу против вас.

Да би се борили, енергија вам мора бити на 100, док такође морате бити опремљени пре него што уђете у герилску борбу.

Дугме за прикључење се неће појавити ако је битка при крају, или ако једна од сукобљених страна има више од 1400 поена.Преглед борбе. У герилској борби ви ћете имати противника у "стварном времену", тј. играча који се, као и ви прикључио борби и који, као и ви тог тренутка седи за компјутером. Борба је подељена на кругове, и у сваком кругу, ви и ваш противник бирате 5 могућих потеза ( акција ):

1. Пуцај ( из оружја које поседујете ).
2. Крећи се ( имате могућност да се крећете ближе и даље противнику ).
3. Заклони се ( могућност избегавања непријатељског хица, а уколико поседујете и гранату, биће употребљена аутоматски ).
4. Репетирај ( репетирајте тренутно оружје ).
5. Замени оружје ( Отвара вам се листа да би заменили оружје ).Водич за стратегију. Кључ победе лежи у 2 проста чиниоца...

- Идеални домет вашег оружја.
- Даљина непријатеља.

Уколико пуцате са идеалне раздаљине од мете, оружје ће бити у могућности да вам пружи најбоље могуће шансе за сигуран погодак. Уколико се налазите ближе или даље непријатељу, шансе за сигуран погодак се смањују.

Уколико пуцате пиштољем са 500 метара раздаљине, или снајпером са 50 метара, сигурно промашујете ( нелогичност за снајпер ).

Обратите пажњу на приказ колико шансе имате за погодак. Одлучите да ли желите да кренете ка непријатељу или да се одаљите, као и да ли желите да замените оружје. Сваки од ових потеза се рачуна као да сте одиграли 1 круг.

Приказ потеза ће се налазити у горњем левом углу, где ћете моћи да прегледате шта сте одиграли у прошлом кругу. Мораћете да нагађате који је следећи потез вашег непријатеља и будете за корак ( потез ) испред њега.Тренутно се у пробној верзији налази три кампање у којима се можете борити као герила.Изглед на "бојном пољу" пре уласка у борбу.Изглед странице на којој можете опремити војника. На тој страници се налазе "продавница опреме" као и "супер ставке", које се плаћају ГОЛД-има, док су цене оружја у валути. Када мишем пређете преко сличице оружја имате могућност да погледате карактеристике тог оружја.Приказ статистике оружја :Преглед оружја :Инвентар :Након што купите оружје, оно се појављује у вашем инвентару, након тога можете опремити војника кликом на ставку ( пример, шлем ), и превучете мишем у предвиђена поља са леве стране у односу на војника.Уколико у потпуности опремите војника, то изгледа овако :Након што убијете 5 противника на "стари" начин, појављује се дугме у десном доњем углу којим можете да учествујете у герилској борби.

- ИЗГЛЕД САМЕ БОРБЕ.

При врху се налази сат, који показује време до краја круга. Са горње леве стране се налази преглед досадашњих потеза вас и вашег противника. У централном доњем делу видимо контролни панел, преко кога правите потезе. Са леве доње стране се налази ваша енергија, а са десне оружје које тренутно користите.Изглед странице након завршетка првог круга :

Немамо информације када ће овај модул бити доступан свим играчима, уколико сазнамо више, писаћемо о томе.

- ЕДИТ : ЗАХВАЉУЈУЋИ ИГРАЧУ SLINGSHOT-у ИМАТЕ ПРИЛИКЕ ПРЕМИЈЕРНО ДА ОДГЛЕДАТЕ ВИДЕО И КАКО ИЗГЛЕДА НОВИ МОДУЛ !

ЈОШ ЈЕДНОМ, У ИМЕ МИНИСТАРСТВА ИНФОРМИСАЊА ЗАХВАЉУЈЕМО СЕ ОВОМ ИГРАЧУ НА ЕКСЛУЗИВНОМ МАТЕРИЈАЛУ.
Министарство информисања
подсећа на анкету коју je покренуло пре 6 дана. " Који град највише игра Ерепублик ? ". Уколико желите да учествујете, а до сад нисте, то можете да урадите путем линка испод. До сада је учествовало око 220 грађана еСрбије. Анкета ће бити актуелна још 1 дан.Толико за овај број "Службеног Гласника еСрбије". Министарство информисања у служби еСрбије. Очекујемо ваше критике, предлоге и идеје.

ПС. Уколико желите, не заборавите да учествујете у анкети МИ, "Који град највише игра Ерепублик ?".

- За објаву ( shout ) :

[ МИ ] Анализа конгресних избора, рад администрације, "Герилска борба".

http://www.erepublik.com/en/article/-1-2219420/1/20

С поштовањем,

Watan Tanka, испред МИ тима за месец фебруар.

 

Comments

splajserista
splajserista Day 1,925, 10:33

Au gluposti u ratnom modulu ccccc. Pa da sam hteo da igram CS to bih i igrao a ne ovako. Jos jedan fail 🙁

Watan Tanka
Watan Tanka Day 1,925, 10:35

Треба рећи, ( а нисам ), да не мораш да се бориш ако не желиш, о томе сам писао у неком од претходних чланака "Службеног Гласника еСрбије", када је процурео инфо о оваквом начину борбе. Имаш могућност, али не мораш да се бориш...

Лично, овај модул ће проћи као и В2 ( са оним ретардираним пољима и градовима... ).

splajserista
splajserista Day 1,925, 10:37

Ma to znam, ali za ovo novo bas moras da budes dokon da bi cekao protivnika i sve ostalo. Sreca pa nije obavezan da se zahebavas sa tim glupostima. I da slazem se da ce ovo proci kao nesretni V2

mrle1982
mrle1982 Day 1,925, 10:38

Ljudi, objasnjavate!!! Svaka cast!!! Odusevljen sam

Watan Tanka
Watan Tanka Day 1,925, 10:39

Хвала, братац :😁

Stefan4BGD
Stefan4BGD Day 1,925, 11:50

Ма ово је чиста глупост по мом мишљењу .......

Dio Corkan
Dio Corkan Day 1,925, 10:40

Svaka čast na uloženom trudu, volim ove statistike : )

Milan85
Milan85 Day 1,925, 10:45

Retko sta citam u eSrbiji, ali ovo je odlicno. ;😉)
Taman info koliko treba.

o7

The Other One
The Other One Day 1,925, 10:45

Odlican o/

Dio Dimitrije
Dio Dimitrije Day 1,925, 10:49

Svaka čast, rekao bih samo tako nastavite, al' ne morate baš ovoliko da se trudite.

Watan Tanka
Watan Tanka Day 1,925, 14:10

По броју гласова за наше чланке, изгледа да се стварно џабе трудимо. Нема везе, до краја мандата дајемо 150% могућности а после у пеМзију, ми смо дали све што можемо од себе да људи буду информисани...

Dio Dimitrije
Dio Dimitrije Day 1,925, 14:16

Broj glasova je odavno irelevantan što se tiče kvaliteta članka. Druga stvar je što su se ljudi maksimalno distancirali od državnih novina.

sasapg
sasapg Day 1,925, 10:57

Moze to i gore od ovoga i ne bi se niko bunio : )

Svaka cast o/

fuson
fuson Day 1,925, 10:58

V2 je bio zakon, pa neka kaze ko sta hoce,
a vama vec cestitam na clanku 5ti put tako da je svaka dodatna pohvala suvisna...

iKoren
iKoren Day 1,926, 01:27

Da su ispeglali tehnicke probleme i jos malo poradili na pravilima stvarno bi bio odlican. Okvirno jedini period koji je bas imao strateski element. V1 je imao strategiju ali samo u smislu planiranja napada i cekanja da se skupe pare, borba je bila dosadnija nego sada, samo 5 klikova bez zlata je bilo moguce.

VeikaHUE
VeikaHUE Day 1,925, 11:03

odlicno o7

alboy75
alboy75 Day 1,925, 11:10

v2 modul je bio najbolji ratni modul, jedini koji je imao strategiju i jasnu ulogu svakog pojedinca, za razliku od ovog pukog udaranja "glavom u zid"... mana je bila bagovanje, nazalost, previse je bagovalo i s tim se slazem da je to postalo preveliki problem...
ovo videcemo kad probamo, nit smrdi nit mirise...

iKoren
iKoren Day 1,926, 01:27

Heh upravo ovo isto napisah iznad na komentar Miokovica 🙂

Ravnogorac
Ravnogorac Day 1,925, 11:14

Добар чланак Мин. информисања.
Ратни модул укењаше : )

milladin
milladin Day 1,925, 11:16

Ljudi, objasnjavate!!! Svaka cast!!! Odusevljen sam x2

Gambino_SSSS
Gambino_SSSS Day 1,925, 11:19

o7

djomlan
djomlan Day 1,925, 11:23

koje djubre....

Miljicaa
Miljicaa Day 1,925, 11:28

Super članak, kao i obično. Dobro si ovo napisao zvanično su nastupile same stranke, pošto znamo da nije tako, ali ok, nisu javno pričali o tome. Ne znam da li da dodaš da su nama ubagovali listu, ali to opet nije info za javnost, više je stranački, nego da obavestiš stranke da na vreme naprave i provere listu sto puta da im se ne bi desilo što i nama. Što se tiče ove gerile - super ste objasnili, samo je možda trebalo da min obrazovanja piše o tome, a ne da ceo posao uvek svale na vas.

Watan Tanka
Watan Tanka Day 1,925, 11:46

Да, ја лично нисам био упућен да ли је и ко подржао УеС, СЗР или НСС...Нису писали ништа о томе, никаквих званичних обавештења, чак ни преко shout-a, за разлику од Заједно и Само Србије.

Што се тиче бага, не знам о чему се ради, да ниси сад рекла, не би знао да се то десило...

Што се тиче новог модула, Жаре ми је доставио слике, неке су позајмљене, и појаснио сам колико сам могао из перспективе да немам приступ ко ни већина, шта и како то функционише, док ми је Slingshot послао поруком видео линк, и ето...Сад бар видимо мало боље како то изгледа....

Miljicaa
Miljicaa Day 1,925, 11:56

Pa to, ne znam dal je UeS npr ishao sa Pokretom Civila i SSS... A ovi drugi vrv s nekim, nego nebitno. A ovaj bag imash ovde objashnjeno malo http://www.erepublik.com/en/article/-1-2219221/1/20
U sushtini napravili smo listu i prvo nije htela da se azurira, kasnije se azurirala i opet posle minuta ona stara. I tako sto puta. Na kraju smo uspeli u 8:58 i kasnije u 9:10 vidimo ipak je vratilo na staru neazuriranu listu... Pisali smo ticket, al znash vec kako su azurni i kako "vole da pomazu".

Watan Tanka
Watan Tanka Day 1,925, 11:58

Да, пре 5 сати је изашао чланак...у то време сам радио анализу конгресних, после тога ми је Жаре слао слике новог модула, ја одмах писао и спремао чланак, зато ми је промакло...

Miljicaa
Miljicaa Day 1,925, 12:05

Nema veze, možda nije tolko bitno za javnost, možda je to više stranački problem... Samo sam mislila, da se ne bi i drugima to dešavalo, bolje da sprečimo nego da lečimo : )

Vlada99
Vlada99 Day 1,925, 11:51

Sudeći po snimku modul je golo go*no. Ali dobro, pljuvaćemo, pa ćemo pošteno da mu sudimo kad isprobamo.

Aradjanski Branko
Aradjanski Branko Day 1,925, 12:41

Svaka cast 🙂 Btw Zajedno jos jednom pokazalo da je najpostenija stranka \o/

deki91
deki91 Day 1,925, 13:28

svaka cast

o7

Dragutin Dimitrijevic Apis
Dragutin Dimitrijevic Apis Day 1,925, 13:51

Nikako da napisem komentar na nova izdanja Glasnika ...

Svaka cast na izgledu i sadrzini clanaka ... Samo napred, nadam se da ce i naredni predsednik prepoznati ljude koji vrede, a ne funkcije deliti iskljucivo po stranackoj pripadnosti ...

Watan Tanka
Watan Tanka Day 1,925, 14:00

Надајмо се 🙂

ПС. Једва чекам да одем у пеМзију !

Dragutin Dimitrijevic Apis
Dragutin Dimitrijevic Apis Day 1,925, 14:03

To si propustio 15.2 .... 😛:P:P
(bila zurka GA i Front u kaficu takvog imena)

Koja 92
Koja 92 Day 1,925, 14:53

kapa dole

Georgian woolf
Georgian woolf Day 1,925, 14:56

Vi ste ovaj mesec radili vise od samog predsednika xD o7

Tha Godfather II
Tha Godfather II Day 1,925, 15:15

Svaka cast na svemu napisanom, sto ste vi uradili, ali admini sta je ovo?
Em sto su pokusali da modernizuju a nisu uspeli, em sto oduzima mnogo vremena, em sto ce o5 odbaciti mnogo starih igraca.
Dajte ostavite ovaj ratni modul nista mu ne fali i dajte viste taj ekonomski modul koji svi zelimo i iscekujemo!

Predsjednik Republike SrBske
Predsjednik Republike SrBske Day 1,925, 15:23

Watan i ekpia postavljaju standarde, inače ne slažem se da V2 nije valjao.

War3hous313
War3hous313 Day 1,925, 15:24

steta je sto drzavne novine ne mogu da zadrze kontinuitet kvaliteta, ali uzivam dok traje. xD a sto se tice PvPa... sta znam, ovako na prvi pogled me ne privlaci. al videcemo.
pozdrav i jos jednom sve pohvale za rad ovog ministarstva i SvakoDobroSvima.
o7

Marcus Nerva Traianus
Marcus Nerva Traianus Day 1,925, 15:27

vracaj V1 i nek sve krene lepo ispocetka xD

xDesertHamsterX
xDesertHamsterX Day 1,925, 15:32

svaka cast za clanak \o/

wolfpece
wolfpece Day 1,925, 15:46

Watan i ekipa postavljaju standarde! х2

\o/

Mire tica Feniks
Mire tica Feniks Day 1,925, 15:46

o7

Admiral Yamamoto
Admiral Yamamoto Day 1,925, 15:53

Dokazano da ovi iz Zajedno i SPL nemaju multije 😛

P.S.

Watane razbijas ! : )

xDesertHamsterX
xDesertHamsterX Day 1,926, 09:06

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Stealth Line
Stealth Line Day 1,926, 09:21

Dokazase da ih ti imas http://prntscr.com/udfxq

PRC PRC PRC
PRC PRC PRC Day 1,925, 15:55

UeS je isao sa Pokretom Civila, SSS i tzv. Revolucionarima.
SZR je imao Stranku Moralnog Uskrsnuca, ne znam jel jos nekoga.

NSS je izasla sama na izbore.

PRC PRC PRC
PRC PRC PRC Day 1,925, 15:55

Clanak standardno odlican o/

StrideR 83
StrideR 83 Day 1,925, 15:55

o7

banovano magare
banovano magare Day 1,925, 16:16

Vranje igra eRepublik!

Vojvoda Dragan
Vojvoda Dragan Day 1,925, 16:24

Ako gi ne odnesev Morava i Pčinja! 🙂

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.